Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 04:48:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Howto: eMule osnovna podešavanja  (Pročitano 87971 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sad sam probao i odmah se konektovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
sad radi super,bio je kod mene problem oko firewall-a
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
koja je najnovija verzija ovog program a koja najbolja?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Citat
Most current Version:  0.48a
Released:  2007-05-13

Idi na zvanican site i skini zadnju verziju koja je i najbolja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pOKVARILSAM NESTO U DEFAULT PODESAVANJIMA PA SE SAD GADJAM SA PORTOVIMA I TCP I UTDP. MOZE LI MI NEKO RECI KOJE CIFRE TU DA STAVIM I DA LI DA CEKIRAM OPCIJU USE UPnP TO SETUP PORTS?

HVALA UNAPRED
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
drugari moze pomoc???
kada skinem clip sa "eMule", ne mogu nikako da ga otvorim tj.  da ga pustim ni u jednom player-u. . .  u cemu je tu problem???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Prosli put kada sam trazila pomoc problem je bio firewall a sad sam umesto kablovskog neta dobila adsl i imam lowid! Smile Mucim se vec pola dana, isla sam i na portforward.com ne bih li nasla pomoc ali nista. Ima li neko ideju sta bi moglo da bude? Hvala

Edit: posto i dalje ceprkam sad videh da dole desno kod Kad network pise firefalled! Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2008, 19:48:12 od treshnja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
najjednostavnije ti je da ides na tools i tamo pokrenes wizard za automatsko odredjivanje porta najbitije ti je da kada dodjes do use upnp to setup ports pritisnes to dugme u vecini slucajeva to radi sto mozes odmah da proveris jer ti se javlja poruka uspesno podesavanje ili neuspesno.Ako je uspesno next,next i onda ides da se prikljucis na kad-dugme connect a odmah zatim odes na server i odaberes neki bolji kao razorback 3.1Pazljivo prati zelene strelice u dnu ako obe postanu zelene boje sve je ok,a ako nije ok onda moras rucno da odresis port u firewallu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Uspela sam! Smile Ali nece da mi se prikaci na Razorback 3.0 (jedna crvena jedna zelena strelica), a na neki drugio hoce i strelice postanu zelene! Ceprkacu nesto da vidim sta se desava!

P.S. Sad naidjoh na ovaj text:

"Da li ste primetili da se na Razorback 3.x servere u Emule-u sa IP adresama:
85.17.52.92:5000
85.17.52.124:5000
193.138.205.25:5000
telekomovi adsl korisnici nikako ne mogu konektovati!!!???
Kazem Telekomovi korisnici posto kada sam se konektovao preko mog wireless lokalnog ISP-a mogao sam da se nakacim na sve moguce Razorback servere!
Zvao sam i teh podrsku telekoma..gde su mi tek negde u 16 minutu razgovora saopstili da je sve ok sa moje strane i da vide da sam se konektovao na neki server sa svojim portom iz Emule-a.Na osnovu ovoga sam dosao do zakljucka da je ceo IP pool Telekom ISP-a na black listi kod Razorback-a.
Naravno na bilo koji drugi server mogu da se konektujem iz Emule liste,ali kako je poznato korisnicima, Razorback serveri uvek imaju najvise usera i nisu na listi spijun servera i fake servera..pa me ovo sad muci..
Naravno da sam probao i PURE BRIDGE konkciju i ni tada se nisam mogao konektovati.Uvek ista poruka (U prevodu: nemam internet konekciju!!??)
Probao sam jos jednu stvar,da koristim proxy.I gle cuda sa IP adresom koja je iz brazila ladno me pustio na Razorback servere (i dalje pod Telekom adsl konekcijom)
Jel ima neki pametan nacin da se izgra Razorback server a da nije proxy i da ne menjam ISP-a?
Kakvo je stanje sa ostalim ADSL korisnicima drugih ISP-a?
Vasa iskustva?"

Jel ovo istina?
« Poslednja izmena: 30. Jan 2008, 00:36:48 od treshnja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC 
Kod mene u komsiluku jedan tip me zvao pre neki dan, ne moze da se konektuje na mulca, on je kod telekoma. Ja sam kod ptt-a i nemam nikakvih problema ni sa mulcom ni sa uTorrent-om. Koja je razlika izmedju ta dva provajdera neznam, ali ja sam godinu dana kod ptt-a i nisam imao nikad nijedan problem. Jos da napomenem da nikad nisam skidao sa privatnih trakera, posto su mi brzine i ovako maksimalne i ne moram da se opterecujem ratiom.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2008, 10:38:12 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 04:48:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.