Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 11:36:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Howto: eMule osnovna podešavanja  (Pročitano 87765 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
To vec nije pitanje za eMule.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako može još par pitanja vezano za eMule? Gde može da se nabavi još linkova za : Update server. met from URL (po mogućstvu srpski ako postoji a može i ostali ako ima). I dali postoji prevod za eMulu na srpski?
Neznam zašto sve što nadje imam osećaj da je namenjeno za špansko tržište! Voleo bih veći izbor ako je to moguće a mislim da jeste!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pošto nisam mogao izmeniti prethodnu poruku, moraću ovako. Postavio sam pitanje ali odgovora nema!
Citat
Gde može da se nabavi još linkova za : Update server. met from URL
Evo slika gde se oni ubacuju pa ako neko zna nek postavi koji pametan. Pre neki dan sam skidao nešto par dana i konačno ga skinuo. Ali posle pri instalaciji mi javlja da je to za francusko područje a ja da potražim za evropsko ili američko?!?!?! Smile Pa gde je francuska nego u evropi?
Inače sve što nađem ima dodatak za nemačko, špansko, francusko ili neko treće tržište! Kako da znam šta skidam?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(29.15 KB, 373x293)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Google Keywords npr: update server list for emule

http://ed2k.2x4u.de/index.html
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Što tako škrto jedan po jedan? Jel neznaš više ili je to dovoljno? Evo ja sam našao još par komada:
http://ocbmaurice.dyns.net/pl/slist.pl?download
http://ocbMaurice.dyndns.org/pl/slist.pl?download
http://ocbmaurice.no-ip.org/pl/slist.pl?download
http://ed2kmet.x24hr.com/pl/slist.pl?download
Ako neko zna još koji neka ga postavi za preuzimanje. Voleo bih kad bi našao koji srpski link jer i dalje mi ostaju oni španski, francuski, nemački...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Skrto? Ja sam ti samo objasnio kako da nadjes, ostalo je na tebi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ok! Znao sam da ćeš mi replicirati pa sam te zato isprovocirao!!! Vidim da si ti ovde boss i da znaš odgovore na sva pitanja a ja sam totalni početnik. Samo me nemoj terati da čitam ponovo iz početka jer sam to uradio par puta pa čak i druge forume. Nije mi baš najjasnije na kom principu radi emula!
- Dali moram da listam sve servere tražeći neki podatak ili on to automatski traži iz svih postavljenih?
- Dali postoji neki server na kom mogu naći programe za naše područje?
- --------------------------II----------------------------- muziku našu?
- Dali je to sve automatski podešeno, ja unesem podatak koji tražim, i to je to ili moram menjati na method server, kad, web  ili da ostavim na global?
- Dali moram ubacivati linkove na Update server. met from URL pa što više da ih ubacim imaću veći izbor (kao u dc++ hubove) ili je to moja zabluda?
Ako možeš odgovori ali ponavljam nemoj me terati da čitam ponovo jer mi je puna glava i sve mi se izmešalo! icon_userfriendly
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Citat
- Dali moram da listam sve servere tražeći neki podatak ili on to automatski traži iz svih postavljenih?

Automatski trazi redom.

Citat
- Dali postoji neki server na kom mogu naći programe za naše područje?

Isti odgovor.

Citat
- Dali je to sve automatski podešeno, ja unesem podatak koji tražim, i to je to ili moram menjati na method server, kad, web  ili da ostavim na global?

Stavi sve na global.

Citat
- Dali moram ubacivati linkove na Update server. met from URL pa što više da ih ubacim imaću veći izbor (kao u dc++ hubove) ili je to moja zabluda?

Dovoljan je jedan update nakon instalacije po linku koji sam vec dao na pocetku teme.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E hvala ti Veliki brate razrešio si me mnogih dilema a nadam se i ostale početnike kao što sam ja. Pravi si Supermoderator i spravom nosiš to ime. E da još ti hvala što me nisi terao da čitam prethodne stranice ovog posta. Postavljaću ja ovde možda još glupih pitanja na koje očekujem ovako konkretne odgovore. Razmisli možda da dozvoliš da te kontaktiramo preko msn-a za ovako sitne (a za mene krupne) problemčiće! [smilie=37.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Sve sto treba pita se ovde, naravno prvo da se procita tema da se ne bi duplirala pitanja jer su sigurno na 98% vec odgovorena. Moj msn ne sluzi za takve stvari.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 11:36:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.