Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 12:25:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: How I Met Your Mother - serija  (Pročitano 66459 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile

Nisam primetio da je to neko ovde rekao.. na drugim sajtovima, pre svega imdb, verovatno. Ali zadnjih par sezona ako ne i vise, skroz su bespotrebne sa ovakvim krajem. Plus kraj je prosto.. glup, za mene, posle onakve zadnje sezone. Ali ocigledno je da ne znaju kako da zavrse serije, kao sto je i slucaj sa dosta filmova, pa ih useru. Dexter sa trci-pisaj krajem, House M.D. koji je malo bolji ali je opet tu negde, pa stotine cliff-hangera..

Jedino su American Horror Story krajeve odradili dobro (prve dve sezone, za trecu ne znam), iako u drugoj sezoni ima nekih neobjasnjenih stvari, mogu da garantujem da bi bilo gore da su pokusali da objasne. Da, I Galaktika ima meni licno dobar kraj.

Sto se ove tice, dobra je, za NPH-a me briga da li je gej ili vanzemaljac dok je zabavan, a to jeste. Samo je malo smorno gledati dobru seriju ovoliko dugo, koja na kraju ima los kraj.. toliko.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
zasto je los kraja zivot je cudo
ma publika nikad nece biti zadovoljna kako god da se zavrsi serija, kad su se zavrsili prijatelji kukali su sta je bilo dalje sa likovima i te gluposti buuhuu sad kad su pokazali dvadesetak godina unapred sve bitno sa zivotima likova opet nevalja tako da nabijem na onu stvar sve njih zavrseno je tako kako je zavrseno cao zdravo nema vise
uvecao sam najbitnije  Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2014, 19:55:25 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Zasto je los kraj? Zato sto je ona cela sezona svadbe bespotrebna, gde su meni barem, pokazali da su Robin i Barney bas jedno za drugo. Zato sto je cela serija, posle 9 'ebenih sezona, dobila drugaciji ton jer je ovaj odlucio da mu se ipak dize na Robin, i da hoce da pita decu da izadje sa njom, i da je to cela poenta serije.. a majku 'ebes (iako nije tako u 'stvarnosti', ovi nisu cak prikazali ni kada je umrla, niti od cega, niti.. ista.. sto se lako moze protumaciti kao da je potpuno nevazna, jer jelte, to nije poenta price).

Cas hoce Robin, cas nece Robin, blah.. da su zavrsili pre par sezona kada je Barney bio sa onom striperkom, ovaj da zavrsi sa ovom, i to je to.. bilo bi garant bolje od ovoga.

Plus su ono sa Barnijem i bebom odradili na brzinu.. plus sve ove sezone sto je se menjao, to je sve izhebano u sekundi. Da ne idem dalje. Nije da me sada nesto nervira kraj, ili sta ti ja znam.. ali da je idiotski, jeste.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2014, 20:04:22 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pa kraj je los jer su ceo razvoj likova prakticno obrisali sa par trenutaka u zadnjoj epizodi. Mislim meni stvarno dobra serija ali kraj sa te neke strane jesu "usrali".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
cela deveta sezona je pokazivala kako su ted i robin jedno za drugo,a ne barni i robin,koji ste kurac vi gledali  Smile

da se ponovim
ma publika nikad nece biti zadovoljna kako god da se zavrsi serija, kad su se zavrsili prijatelji kukali su sta je bilo dalje sa likovima i te gluposti buuhuu sad kad su pokazali dvadesetak godina unapred sve bitno sa zivotima likova opet nevalja tako da nabijem na onu stvar sve njih zavrseno je tako kako je zavrseno cao zdravo nema vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
U kom momentu kada se "Majka" predstavlja kao najbolja za Teda a Robin vec 2-3 sezone kao neko ko ne gaji osecanja za Teda nego za Barnija? Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile

Pa covece, zar nisu koliko, dva puta vec bili zajedno? Cak sta vise, tokom serije se pokazalo da Robin i Ted jednostavno nisu jedno za drugo. Briga me, mozes da citiras to koliko hoces, Friends nisam ni pratio osim u prolazu par epizoda.. diskutovati o tome, i kukati, nije jedno te isto. Ako bih zbog necega kukao, to je zbog Flash Forward-a i cliff-hanger kraja, a ne zbog ovoga Smile

Mislim da uopste nije nerazumno diskutovati o kraju serije koja je trajala 9 godina, i koji je los (barem meni).
« Poslednja izmena: 12. Apr 2014, 22:00:58 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
pleybeck,
Серија није пресликана стварност. Ваљда си укапирао да је серија нереална још на почетку. Није "HIMYM" као кад гледаш "The Big Bang Theory" па да је свака прича научно поткована. Имаш пример када Тед мисли да је призвао кишу, који је факултетски образована особа - архитекта. Ако гледаш реалну страну тога - глупост, али ако гледаш ироничну страну - комедија. Имаш гомилу таквих ствари. Касније у једној епизоди детаљно описује како киша функционише да не би Робин мислила да је то неки знак од универзума. То ти је као да гледаш Сунђер Боба и вичеш "чекај како бре сунђер има очи и може да прича?". Серија је хумористичног карактера, значи гледаш је због хумора, да се насмејеш и орасположиш, а не толико због приче и реалистичности. Иначе можда ћеш ако одгледаш поново серију да попуниш неке празнине и крај ће имати више смисла. То ти је пример са Др Хаусом. После првог гледања мислио сам да је лош крај јер сам од прве епизоде желео да видим крај, али кад сам гледао поново имало је много више смисла. У предговору романа "Странац" - Албера Кимија сам прочитао да се суштина уметничког дела спознаје тек после другог-трећег читања. Слажем се да су неке ствари на брзака одрађене али ипак ово је прво гледање, можда по други пут то изгледа као добра опција јер ипак сценаристи знају о тим ликовима много више него сви ми заједно.

Да ниси очекивао крај типа: Робин и Барни живе срећно до краја свог живота? То би био типичан бајковити клише и много је бољи крај овакав какав јесте него тај. Пар година брака па развод јер на пример немају нешто што би их терало да буду заједно, типа дете или слично. Наравно да увек може боље али крај је реалистичнији него целокупно гледано серија. Да ли си знао да се сваки други брак заврши разводом? Нешто више о томе - (Статистика).
Да ли када мислиш на крај видиш све девет сезоне или само задњу сезону?

marko 284,
Какав си ти крај очекивао? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
LG Nexus 4
Poenta je da se serija zove "kako sam upoznao vasu majku", a ne kako svi ljudi prolaze kroz zivot dok ja ne zavrsim sa Robin...
Meni je serija dobra, svidja mi se, kraj mi je malo cudan, ali sta god. Sve u svemu dobra serija i ne kajem se sto sam je gledao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
*shrugs* Nisam ni trazio savrsen kraj, vec bolji. Savrsen kraj bi bio (pa cak i pored majkine smrti) da je se zavrsilo sa scenom na onoj stanici. To bi bio savrsen kraj, i cela prica bi imala neku poentu (pogotovo ako deca bas i nisu poznavala majku / bila su mlada kada je umrla).

Vidoh taj 'izgovor' vec, i ne slazem se.. next. Nemam nameru da gledam ponovo, a jedan (ne jedini) razlog je kraj. Cak sta vise, bas cu da citiram primer nerealnog kraja, koji bi ispao (po mom misljenju) super. Stvar je u tome da su ovakav kraj planirali odavno, i pored svega sto se desilo.. dosta toga su 'ponistili', da se tako izrazim. Barney opet ponovo juri za zenama, i napravi jednoj bebu.. ne znam, taj deo mi je bio vise onako.. jadan/tuzan, a ne smesan.

Za Hausa, mislim da bi kraj bio odlican u stilu one epizode, kada je skocio sa balkona. Nesto tako. Onakav mi je bio previse.. mlak.

Inace, evo..:

Sto se ovog kraja tice.. jbt.. da su imali muda pa da naprave neku potpunu zajebanciju.

> Kada je Ted ponovo zaprosio, majka je trebala da prizna, uz dobar redosled reci (I'm sick... of hiding this Smile) da je vanzemaljac. Da spakuju pricu o tome u par minuta, i kako je ona pobegla od njene vrste, ali.. oni dolaze na zemlju. Kraj? Tako sto se kuca trese, a svi, predvodjeni NPH-om uzimaju oruzja (maceve recimo Smile), deru se, i izlaze na vrata koja su obasjana svetlom..

Jbt, zar to ne bi bio bolji kraj, ludji, i.. Smile

Citat
Jos ako se ubaci ovo iznad (sto sam vec napisao), i da on prica sve to deci da bi ona saznala, posto vanzemaljci dolaze.. ehh.. plus reakcije bi bile neprocenjive.
Cela serija je zajebancija, pa sto bi kraj morao biti ista ozbiljniji.. plus, ostavlja veliku sansu za nastavak serije nekada, u buducnosti.

Citat
Plus bi znacilo da bi ostali zajedno u borbi protiv vanzemaljaca (ili barem bi davalo ideju da bi bila borba, sto ne mora da znaci da je stvarno tako), i.. pa to. Real friendship survives everything, i slicno.. barem bi takva neka poenta bila. A i hebote, objasnilo bi zasto je uopste pricao pricu o tome kako je upoznao njihovu majku.

Sad', ne kazem da je uzasan.. ali je moglo biti dosta bolje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 12:25:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.