Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 198
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: House, techno, electro, progressive i elektronska muzika uopste...  (Pročitano 366620 puta)
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
istina da mac izvlaci max zbog CoreAudio sistema...
al nemoj da se zanosis da ne mozes da imas odlicnu produkciju i lajv na pc-u.
nit ti treba neka azdaja,nit neki ludacki saund sistemi...treba ti neka solidna konfiguracija i dosta ideja,truda i rada.

Slažem se, to i ne dovodim toliko u pitanje, produkcija sigurno, ionako sam na PC-u sve vreme, samo što kod Mac-a to ide više...glatko Smile A pošto je live malo "rizičnija" stvar, nekako imam više poverenja u stabilnost Mac-a.  Ali, možda budem bio u mogućnosti da nabavim MAC-a a to bi , ako radim i live (a i u LIVE-u) Smile ipak bio laptop..sad opet, kažem , znam da ću na laptopu moći da radim studijsku varijantu, samo se pitam koliko ću da dovedem taj segment u kompromis? Jer, pretpostavljam , jača bi bila desktopo varijanta, a i karta koju bi kupio, morala bi za laptop da bude firewire...ne PCI. Koliko bi izgubio time, ne znam...
« Poslednja izmena: 21. Apr 2007, 14:46:24 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
ne ide glatko u meku kao sto pricaju...treba dosta navikavanja.
ne izvodi sa dodatnim karticama.prvo skoci pa reci hop.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ne ide glatko u meku kao sto pricaju...treba dosta navikavanja.
ne izvodi sa dodatnim karticama.prvo skoci pa reci hop.
  pa ne tražim ja da sam comp radi od sebe, i pričamo o tome koliko je šta dobro i profi a ne da  li ću morati da se navikavam na MAC OS , ne smatram sebe baš toliko.... da će to da mi prestavlja problem. Ako ćemo već o težini, čovek treba ozbiljmo-tehnički da nauči principe produkcije a ako se razumeš u MIDI, sekvencere i sve ostalo ,ne moraš da budeš Ajnštajn da naučiš da barataš novim OS-om. Pa nije Mac kompjuter za pametnije...i onako sam do 90% stvari došao sam, a sada, lepo helpove i tutorijale u šake, engleski mi ne smeta...i to je to... Kao da  Cubase/LIVE i ostalo imaju grafički interfejs naopačke! Nema tu šta da se "izvodi" karticama. Neka poluprofi kartica mi je uvek bila neophodna na PC-u..zaboravio sam , kakva je fabrička varijanta na MACu, ali vidim da ipak najveći deo muzičara koji su na MACu koristi i i dodatne kartice. To kako radiš muziku je jedno a tvoj profi set-up je drugo. Neće zika sama od sebe da se radi, niti sam ja klinac koji čuo za Meka pa se naložio da mu kupi tata, jer će onda da bude glavni, ima da radi ziku najbolju u selu Smile Nemam ti ja tu šta da skačem i hopćem...   

Da li neko zna da postoje Trentmollerovi semplovi?
Čini mi se da sam naleteo negde na audio-forum.ru ali više nemam pristup tom forumu(ograničen broj user-a , skoro prepolovljen pre 6 meseci, tako da su ostali samo stariji korisnici). Ako tako nešto postoji onda dolazi iz Uberschall-a ili Vengeance-a.   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
ma ok brate,kad si zapucao idi odma u eplcentar,kupi meka i budi ozbiljan muzicar.ja ti pricam iz iskustva sa mekom,a ti sad sto nikad nisi radio znas bolje od mene...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
   Update Smile :
Dave Clarke dolazi 12-og maja!!!Negde na Kališu na otvorenom Smiley))
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ma ok brate,kad si zapucao idi odma u eplcentar,kupi meka i budi ozbiljan muzicar.ja ti pricam iz iskustva sa mekom,a ti sad sto nikad nisi radio znas bolje od mene...  Smile

Ma,pogrešno si procenio stvari. Imam 12 godina više od tebe, za Cakewalk sam seo krajem '96... sad treba da diplomiram (konačno) na muzičkoj akademiji,sviram klavir. Inače, radio sam pomalo i live-act sa DJ-om , on za CD-Jevima i mixerom,  ja za virtual analog sintom i semplerom (pričam o mašini sa pravim potovima) a ne o VST. Skoro sam prodao MC303, koristio ga malo kao hardware sekvencer, da vučem MIDI sa semplera, sinta...Samo, ipak sam za lap kao sekvencer (npr. Ableton LIVE) i zato sam prodao 303,nije mi baš "kreativan" za današnje vreme...  nisam  došao na temu da započnem svoje prve korake niti sam došao na burek da tražim baš ovde stručnu pomoć ali video sam temu, bilo mi je ok da učestvujem..to je to
Ima vrlo ozbiljnih foruma na ovu temu, uglavnom stranih (ruski su ekstra),tamo može dosta informacija da se skupi.
Ima i yumidi koji je naš i tamo možeš da se  raspitaš o audio hardware-u  samo što su ljudi uglavnom narodnjaci i poneki metalac Smile
  Ja onako neobavezno, postavio konkretna pitanja ako neko nešto slučajno zna pa nabasa na temu. A ne da analizira da li sam postavio pravo pitanje. 
 Btw, sad možeš (počevši od jedno godinu i po starih modela) i da furaš XP na  MAc-u sa , naravno, PC verzijama softvera Smile
                Pozzzz
« Poslednja izmena: 21. Apr 2007, 21:49:51 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

303 --- 606 --- 909

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Druzhe stvarno ne mislimo da si ti doshao ovde da trazhish pomoc...Ne vidim nikakvu potrebu za flejmom...Samo mislim da je diskusija tipa "mek vs pc" totalno pogreshna....Shto...nisi nikada video kako puca osx?!??!  A to koliko ti imash godina i da li si muzichki obrazovan ili nisi...to,mene,lichno uoopshte ne zanima...zanima me iskljuchivo kakvu muziku radish i da li si voljan da to podelish sa nama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Jbg,sve oko čega se prepucavate za mene su španska sela jbt Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

303 --- 606 --- 909

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
polako,polako...nauchicesh...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
pa zar ti mislis da sam ja dao grdne pare za mac hardver?neeee  Smile
radi i os x na pc-u i te kako...
ok,ja nisam vise za ove rasprave,smorile me,zato i ne idem na Ru i ako sam jednogodisnji clan,jer smaraju,a pogotovo onaj debeli Jan N,i mlate sve u prazno...

p.s. nisam te pogresno skapirao  Smile  Smile

ovde smo svi dosli zbog muzike koju volimo (i stvaramo) i da pomognemo jedni drugima .... [?]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 198
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.