Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hotel za umiranje - smrt košta 7.000 evra  (Pročitano 5058 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@hkj

Kolko sam ja skonto ti se sabijas od igrica, a to mi bas ne lici na zivot punim plucima..
1.na tu istu foru ja sada mogu da zakljucim da Anea ceo svoj zivot sedi ovde na forumu,24 casa dnevno,7 dana u nedelji 365 dana u godini,da se ne odvaja od kompa i foruma,sto naravno,nije tacno.
2.jeste,igram igre,al uopste na kapiram odakle ti zakljucak da sam zbog toga bio u bolnici...
jedino nezdravo sto mogu da nadjem u svom zivotu jesu mozda te igre i internet,zbog kojih camim previse na kompu.sto se tice ostalog,nit pusim,nit pijem,nit jedem svasta,a dobar deo zivota treniram.
i ne znam kakve sad to veze ima s temom...

btw,nasao sam to na sajtu NG,ali,je u pitanju skracena verzija,u kojoj jedva da im ista sem uvoda i par dogadjaja.
kad najdem punu verziju,okacicu.

ne morate sad da je gledate,nije bitno,ova tema ce proci kad tad,ali,jednom,kad budete imali vremen,odgledajte je.videcete kolko cete promeniti svoje misljenje o zivotu i svemu sto imate.ja sam je celu odgledao sa spustenom vilicom i razrogacenim ocima,par puta se krsteci...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 13:46:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Самоубиство = кукавичлук!!!

Моја баба је 3 године умирала од метастазе на костима (2000. - 2003.), пре тога је 1998. оперисана од рака дојке, а негде 1988. одстрањена јој је материца такође због рака...

Доктори су рекли да ће за пар месеци да падне у кревет, погрешили су, била је на ногама до последњег дана... љубав према нама и воља за животом су је одржали. И сигуран сам да ју је неко питао да ли жели да умре одмах без болова или да трпи највеће болове али да живи, одабрала би ово друго. Не због себе и своје саможивости већ да би нама, њеним унуцима пружила љубави колико може. За сво ово време ни једном није показала колико је стварно боли,а болело је много, како кажу комшије цела зграда је јечала.

Из поштовања према њој и њеној муци ценим да су самоубице највеће кукавице!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 1100
Mислим смешно је уопште дискутовати,зна се код нас Православаца шта мислимо о самоубиству...
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Данас постоје лекови који би требало да олакшају болове код оболелих од рака. Али након неког времена организам постаје имун на њих и ништа не може сузбити бол...на кратко можда јаке дроге типа морфијума, али питање чему живот у таквом стању и телу које неће никада више бити здраво?

Гледао сам и слушао те муке, тешко је описати тај ужас некоме ко није видео. Човек се тада запита зашто се то дешава недужној особи, зашто се то икоме дешава, да ли уопште постоји Бог који може да допусти тако нешто, да ли је то његова освета за неки и нечији грех, његов бизарни начин да нам покаже колико људски живот може бити ништаван? Занимљиво да већина болесника не напушта веру до последњег тренутка. Али то је већ друга тема.

Знам за један случај, а чуо сам за неколико где су се људи враћали у живот у случајевима када су већ били отписани, када су имали метастазе по целом телу и били делом на другој страни. Једној баки са раком јетре из комшилука звали су попа, али она никада није изгубила веру да ће оздравити и након неколико недеља се потпуно опоравила. Жива је и дан данас.

Да ли треба извршити еутаназију? Не знам. Човек не би требало да има права да одлучује о смрти, али би требало да поступи најхуманије у тим ситуацијама. Ко ће одлучити која је болест и које стање за еутаназију? Где је граница неподношљивости болова, мука, живота? Може ли човек да одлучи о томе, одн. има ли људски род довољно знања да разуме у потпуности процесе живота и смрти? Немогуће је са моралне, медицинске, хумане тачке гледишта наћи потуно тачне разлоге, на основу којих би се исправно исправно поступило у тим случајевима.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Mислим смешно је уопште дискутовати,зна се код нас Православаца шта мислимо о самоубиству...

а шта ВИ православци мислите о самоубиству?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Wildfire S

Anyway.
Citat
Не због себе и своје саможивости већ да би нама, њеним унуцима пружила љубави колико може. За сво ово време ни једном није показала колико је стварно боли,а болело је много, како кажу комшије цела зграда је јечала.

Ne mešam se u odluku tvoje babe, ako je to uopšte bila njena odluka, kao ni u celu tu situaciju koja je ispala. Vaša stvar.

Ali, lično... mislim da nikad ne bi mogao da budem toliko samoživ da očekujem od nekoga da bude u patnji i bolovima samo da bi bio pored mene i pružao mi.... hm... ljubav.

Ali dobro. To u svakom slučaju ne bi bila moja odluka već odluka onog ko umire.
Izuzetak su jedino nesvesne osobe na aparatima za održavanje života.

Samo ne vidim razlog zašto bi pljunuo u lice svim onim ljudima odnosno smatrao manje vrednim osobe koje jednostavno nisu imale snage i volje da se muče i pate.
Ja samoubistvo i smatram kukavičlukom. (I ne, nisam hrišćanin... iako je opštepoznato da samo hrišćani mogu imati moralne vrednosti ) ali eutanazija, ubistvo iz milosrđa je druga stvar.
Kao što znamo.
Ubistvo je protivpravno i moralno neprihvatljivo. Ali većina će ubiti nekoga ako će to spasiti nečiji život, odbraniti državu, itd... znači postaje opravdano i prihvatljivo.
Samoubistvo je bedno i smatra se kukavičlukom. Ali samoubistvo radi očuvanja dostojanstva, skraćivanja muka itekako može biti opravdano.
Ima razlike.  Smile

Uostalom, ubistvo nekog člana familije je duboko ukorenjeno u tradiciji našeg naroda i nije loše u ovim globalizovanim vremenima podsetiti se nekih starih običaja.  Smile

Citat
kada sam izasao iz onog pakla,poceo sam da cenim svaki momenat zivota

Postoji i film snimljen na ovu temu...  Smile
Kad već pominješ emisiju.

I zove se.
Testera. Smile

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat

I zove se.
Testera. Smile
ne razumem...citiras mene,a pricas o emisiji...
na koga si mislio,na moje muke,ili na pakao kroz koji je prosao taj nesrecni Australijanac?i kakve veze ima to sa jednom fiktivnom tvorevinom,poput Saw-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

I zove se.
Testera. Smile
ne razumem...citiras mene,a pricas o emisiji...
na koga si mislio,na moje muke,ili na pakao kroz koji je prosao taj nesrecni Australijanac?i kakve veze ima to sa jednom fiktivnom tvorevinom,poput Saw-a?

опусти се...гоа се мало занео....хоће то код њега Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Ne mešam se u odluku tvoje babe, ako je to uopšte bila njena odluka, kao ni u celu tu situaciju koja je ispala. Vaša stvar.

Рекох да није није пред нама показивала да је толико боли, то су рекле комшије после њене смрти (наравно да нисмо мислили да јој није ништа, али нисмо знали да је баш толико низдрживо, пила је тродоне те три године, морфијум само последњи дан)... то је била њена одлука, и да је којим случајем прочитала овај текст, вероватно би рекла исто што и ја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple 15
Znaci, ako su vam rekle komsije, to znaci da nije zivela sa vama...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.