* Every puzzle has its pieces * Every piece has a puzzle * How much blood would you shed to stay alive? * Live or die? Make your choice [SIZE="3"]You`re Just Another Star that`s burnt Out you quickly...[/SIZE]"
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!! Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška. Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
ja sam na splendidu non stop a najbolje su ribe u kaficu iznad
svaka cast matori
da da pre hotela plaze kad gledas prema igalu! znam!tj bio sam samo jedan dan na splandedu i odma sam iskoristio a video sam u kaficu par pcelica dobrih btw je bio momenat kad sam bio bez devojke pa sam odma iskoristio za minimum 4 slike p.s.: hvala za pohvale
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.