Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:17:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Horoskop  (Pročitano 2246 puta)
17. Sep 2004, 09:48:36
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Ovan
Dobro je to što tvoj znak dominira Vatra. Loše je to što tvoj znak upravlja planet Mars. S obzirom da se NASA zainteresirala za Mars, to je jako loše. Ako u idućih 30ak godina osjetiš negativne vibracije ili ti se dogodi neko sranje, nemoj reći da ti nisam rekao.
Inače bi trebao biti impulzivan, brz, tvrdoglav i nepopustljiv. Ako nisi, jebeš NASU, nisi ni ovan.

Bik
Zemlja je tvoj element. Zemlja sa veliko Z. Dobro je to da ti je Zemlja blizu, a loše je to da si ti blizu zemlje. Ako ne razumiješ ovo, pogledaj bolje naziv tvojeg znaka. Ako ti i dalje nije jasno, na dobrom si putu.
Venera upravlja tvojom sudbinom. Jadniče.

Blizanci
Jebo mater ako vama Zrak nije element. Još vam je Merkur dominantna planeta. Kada iskombiniraš Zrak i Merkur, jasno je da što god bilo, neće biti dobro. A onda će postati još gore. Nemojte se predavati. Čak je i loša sudbina bolja od... nečeg lošijeg...
Vama bi sve trebalo ići od ruke. S druge strane, sebični ste i zbunjeni, a ni često mijenjanje vam nije strano. E jebiga, horoskopski znak nemreš promijenit. Pati!

Rak
Mjesec ti je dominantna planeta, a Voda ti je element. S tim da Mjesec nije planeta. A Vodu ko jebe. Jedan korak naprijed, tri koraka nazad. Jednu ćeš stvar dobro obaviti da bi tri sjebo. Čovjek bi pomislio da će ti doći pamet i da ćeš dići ruke.
Sentimentalan si i osjetljiv, a možeš biti i okrutan, lijen i posesivan. Kad bolje razmislim, ajd u kurac, okrutna sentimentalna pičko.

Lav
Sunce te vodi, pa nije čudno da ti je Vatra u krvi. Pun si frustracija nakon što je Disney upropastio tvoj život. Neka ti Mufasa sada pomogne, jer ja samo pišem ove horoskope.
Znaš biti ponosan, a onda znaš biti šupak. Nitko ne voli ponosne šupke, tako da bravo Disney!

Djevica
Hehe. Hmmmmm... hehe. Oprosti, ne mogu se suzdržati. Ustvari, što oprosti? Merkur vlada tvojim svijetom, a Zemlja ti je element. Kakve veze Zemlja ima sa junferima nikome nije jasno, osim opće poznate činjenice da su svi na planeti pičke.
Trebala bi biti kritična i intelektualna. Nije sve tako loše. Ponekad si i cinična, sarkastična i egocentrična. Dobrodošla!

Vaga
Venera ti je planeta, Zrak ti je element. Treba ti zgodno okruženje da bi se smirila. Sretno! Uostalom, stalno se nešto premišljaš, pa nije ni čudo da se nigdje i ne možeš smiriti. Upamti: prevrtljive stvorove nitko ne voli.
Navodno si umjetnički raspoložena i duhovna. Smiješno. S druge strane, voliš ogovarati i ogorčena si na sve. Il se odluči ili mi se skini s k.

Škorpion
Pluto je tvoja planeta, a Voda ti je element. Škorpion i voda -- kontradikcija koja ukazuje da ni najbolji horoskop nikada neće biti dovoljno dobar za tebe. Trebao bi biti odlučan i sa osjećajem za detalje. Ako nisi, nikome ništa. Osim što imaš sjeban i doista dosadan znak, sve drugo je pet.
S treće strane, jebe te ljubomora, osvetoljubivost i narav. Drugim riječima, zlo ti je od ovog tekstića, htio bi da znaš i sam nešto napisati i želiš mi slomit kičmu.

Strijelac
Iskreno, mrzim strijelce. Nisam te nikada upoznao, ali te prezirem. Mladost mi je prošla tako da su me tlačili strijelci. Optimističan si i pun energije, stalno pričaš i uvijek o sebi.
Par tehnikalija:
1. Vatra ti je element, a Jupiter planet.
2. Moš se slobodno ne vraćat ovamo jer nećeš ništa dobro vidjeti. Garantiram.

Jarac
Što očekivati od muške koze? Orijentirana praksi, ambiciozna i sklona poslovnim sferama, jarčeva je dobra strana sumnjičavost. Navodno. Sumnjam. Element Zemlja, a planet Saturn. Jedna teorija kaže da su Saturnovi prsteni izgrađeni isključivo od izgubljenog avionskog bagaža.
Nije ni čudo da si osvetoljubiv kada si u duši cura, a u izgledu dečko. I ja bi, da sam takav, htio svima sjebat sve. Samo nemoj očekivat razumijevanje.

Vodenjak
Tobom vlada Uran, a element ti je Zrak. Ne znaš što bi sama sa sobom pa gnjaviš ostatak svijeta. Loše. Navodno jake volje i inventivna, još nisi izmislila olovke koje se ne gube i čarape koje ostaju u paru. Što čekaš?
Svojeglava si i uvijek se radi o tebi. Ne bi se nadao Nobelovoj nagradi. Ako dođeš do pozicije Predsjednice kućnog savjeta, moralna ti je obveza obavijestit sve stanare kako bi se mogli evakuirati.

Ribe
Neptun i Voda. Svako sa 2 moždane stanice zna da je pivo bolje od vode, a Posejdon bolji od Neptuna. Emotivni ste i plačljivi, djetinjasti i stalno nešto brinete. Neodlučnost će vas ubiti jednog dana, a ako nije to, onda će vas ubiti život. I ja bi plako.
Znate biti u dilemi, ali ponavljam. Pivo bolje od vode. Dokazano. Nema dileme. Žao mi je ako sam vam povrijedio osjećaje. Ustvari, istina boli, a mene boli k.
IP sačuvana
social share
Djevojke postaju žene kad duboko u sebi osjete čvrst razlog za to!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Kako da se pronadjem ovde kad sam spreda strelac a od pozadi devica???
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Ja isto
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
ja sam dupla devica Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 779
Zastava Sovjetski savez
mob
Motorola E 550
:twisted: Za kicmu si u pravu... :twisted:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol
Poruke 1514
Zastava
Ovan - bahati gadovi, uvek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, mali penis ili male sise.

Bik - samozadovoljne ćutljive seronje, dosadni kao klub filatelista.

Blizanci - glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

Rak - posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zaželeli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

Lav - arogantni, večni podcenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge)

Devica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Vaga - narcisodini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelja dana dok se odluče hoće li naručiti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lenje da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Škorpija - samosažaljevajuci autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju povući još 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj sveta oni se ne bi šokirali, verovatno sudelujući u sado-mazo orgijama.

Strelac - raspikuća i kockar, uživa soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživiti mrtve sasvim moguce - naravno - samo ako oni to rade, užasavaju se priznati da znaju za osećaj tuge.

Jarac - pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč "oprostiti" ne postoji u njihovom rečniku, prodali bi guzicu za drustveni status.

Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci, večita zabadala u privatni život drugih, verovatno ne iznenadjuje činjenica da je po statistici u CIA najviše špijuna upravo u znaku vodolije.

Ribe - samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da ih neko uteši, ne mogu se ni popišati bez tudje pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.

Ovo ste verovatno vec videli, ali cini mi se da dobro chuchi ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tempus fugit.

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 57
mob
Nokia 3510i
NE MOGU DA VERUJEM!!!!!!!!!!!!Ladno su oba horoskopa tačna u mom slučaju! :yikes: :yikes:
IP sačuvana
social share
Drysila
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma

Званични Лоодак ::Бурек:: Форума

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 78747
Zastava Beograd
mob
SonyEricsson k800i
ne znam samo kako je ovo za lobotomiju ...
ide  u buvljak  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:17:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.