Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:37:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Horor price. . .  (Pročitano 46665 puta)
Poznata licnost

from dusk till dawn

Zodijak
Pol
Poruke 3116
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Metak je nestrpljiv u cijevi
u usima zvoni naredba
pucaj na sve sto je sumnjivo
momce i ne zali iredentista
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson P1i
oooookkkkkkkkk
IP sačuvana
social share
Nista nije kao sto izgleda!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson P1i
Deo 2. poglavlja.....

Memljiv miris tame se osecao, miris bola, krvi, suza, znoja i straha. Silazreci doblje u tamicu tamu je zamenila svtlost baklji i vatre, tisinu sinfonija vristanja, agonije i reci molitve za brzu smrt.
Kada je otvorio oci, osetio je bol u celom telu, zaregnutost misica je grcilo telo. Smeh ljudi koji su ga vukli okovanog je ledio krv, obecavalo najgore mucenje, mucenje bez razloga, sigurnu, bolnu i veoma dugu smrt.Poceo je da taspoznaje zvuke. Zveket lanaca, zvuk uzavrele vode, jezivi krici bola i smeh mucitelja. Smejali su se kao radosna bezbizna deca, srecni sto nanose bol i donose smrt.
"Cujes li ovo?" upitao je jedan cupajuci ga za kosu, "to te ceka sada, ali ne brini, ti ces ziveti duze, i patices duze." Pao je u nesvest i video divan prizor. Selo medju sumama i livadama, cvece, omiljeno cvece njegove majke i nju kako plete venac i peva. Sedela je u travi okrenuta mu ledjima i dok joj me lagano prilazio video je crnu pticu koja skakuce oko nje. Nije obratio paznju na nju, a majcina pesma je od ne razumnog zvuka iz daljine dobijala oblik tuzbalice.
Pevala je o svojoj smrti i mucenju, o sudbini svog sina i ljudima koji su dosli iz zemlje po nju. Pokusao je da je pita sta joj je, o cemu to peva ali mu reci zastdose u grlu. Kada se okrenula video je unakazeno lice, bez ociju iz cijih rupa se slivala krv niz lice na kojem su bile rane od usijanog gvozdja. Donja vilica je bila oktinuta i visila je na ono malo koze sto je ostalo. Jezik je visio iz razjapljene vilice, pljuvacka se slivala niz jezik, i pomesana sa krvlju i gnojem kvasila gole joj grudi iz kojih su virili metalni opiljci.
Kada je video majku tako izmucenu i mrtvu, lagano je cucnuo ispred nje, podigao joj je vilicu i pokusao da je vrati na svoje mesto dok mu se pljuvacka i gnoj slivali niz ruke ostavljajuci trag smdje boje ispresecan linijama krvi koja se zgrusavala i lepila se po rukama. Nakon par minuta culo se krckanje i vilica je bila na svom mestu, lagano joj je vratio jezik u usta koji je i dalje ispadao jer je donja usna bila otkinuta, a zubi pocupani.

Sta mislite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja sam vas najveci kosmar

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 424
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k750i
wtf
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

O Srbijo moja draga javljam ti se ja iz Haga, kako Mira kako deca, s kim se sada jebe Ceca.Ovde mi je lepo, jedem samo "MONTE" a navecer jebem Karlu Del Ponte!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson P1i
I? Kako vam se svidja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 3266
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson w595
ne sviđa nam se.  Smile glupo..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson P1i
Zasto? Sta fali? Reci da popravim!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One V
Evo ja naprimer: na 1km od mog mesta u jednom sumarku ima put i most preko male recice! Tu se ranije neki covek vracao i upao u reku , i zaspao. Kako je zaspao tako  se udavio! Od tada kada auto prodje tacno u 12 casova gasi se a vec u 12:01 se ponovo pali! Neki su pokusavali da uzguraju uz brdo i auto bi upalio ali kad bi opet dosao na most ugasio bi se!!!!!!!!!   
Ja to nisam ni znao i krenuli smo kod druga, i morali smo proci kroz sumarak, dok smo isli drug je poceo pricu sta se desilo na tom mestu. U pocetku nisam shvatao ozbiljno ali dok smo prilazili nije mi bilo sve jedno! U trenutku kad smo trebali da zakoracimo preko mosta tako je sevnulo da smo pobegli glavom bez obzira!!!
Posle toga ni jednom vise nije sevnulo! Koincidencija ili nesto vise ne znam ni sam!

Isto smo jednom isli kroz nasu varosicu i prolazili smo pored jedne pekare i tu je stajao auto kako smo prisli tako su se svetla upalila meni su se noge odsekle!!
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

from dusk till dawn

Zodijak
Pol
Poruke 3116
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Bu Smile
IP sačuvana
social share

Metak je nestrpljiv u cijevi
u usima zvoni naredba
pucaj na sve sto je sumnjivo
momce i ne zali iredentista
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
N13 nije lose
ali bio si isuvise nezan
mi znamo tebe
potrudi se da nam budes gadan kao na pocetku Smile Smile Smile
da se nisi zaljubio?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:37:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.336 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.