Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 07:34:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homoseksualna skolska lektira u Britaniji  (Pročitano 5645 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pederima nije mesto u Srbiji!!
IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A,sto raspravljate o pravima pedera,lezbejki i ostalih ljudi sa takvom vrstom bolesti?
Tema je da li treba dozvoliti da se bolest prenosi od malih nogu i buduci narastaji uce kako je protiv prirodan blud nesto sasvim normalno.
Obratite paznju!To pitanje je znacajnije,nego da li treba vec formiranim poremecenim licnostima davati ova ili ona prava.

Ali,kad vec spominjete prava homoseksualaca...
Mislim da im se ne sme odobriti pravo na brak.Brak je jedna sveta institucija.Ko ne zna sta znaci brak,kako je nastao i cemu sluzi,neka se informise,a ne da lupa i da spekulise.Ako osobe istog pola zive zajedno u vezi nalik na bracnu,to nije brak!Cisto da se razumemo.
Niposto im se ne sme davati pravo da usvajaju decu.Pa koje su sanse u tom slucaju da dete odraste kao buduci homoseksualac?Ja mislim ogromne.
I nije normalno da homoseksualci propagiraju svoju poremecenost.Pa kako bi izgledalo da ljudi oboleli od raka ili oni zarazeni HIV virusom organizuju manifestacije u cilju reklamiranja svojih bolesti kao nesto sasvim normalno i bezazleno?
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Ponavljam pederima nije mesto u Srbiji!!
IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 5
Slažem se da ne treba da predstavlja merilo vrednosti.
Stvar je u tome što ljudi sve homoseksualce poistovećuju sa onim frikovima sa gej parada.
Ima ih sigurno puno nevidljivih, koji su sasvim pristojni i protiv njih nemam ništa.
Arlauchu samo oni koji misle da im je pederacija jedini "kvalitet" koji imaju. Takve i treba mlatiti.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Inace, to sto nisam licno homosexualac ne znaci da treba ih smatram nizim bicima. To su ljudi kao i svi ostali. Nauka je dokazala da to nije bolest vec stvar gena.

Brak je ljudsko pravo na koje bi svi parovi trebalo da polazu. To nema veze da li je neko strejt, gej ili lezbejka.

I nemojte biti tako selektivni i licemerni, mogu da se kladim da vecini ne bi smetala da pored sebe ima dve devojke koje bi imale homosexualne sklonosti tj. medjusobno se igrale a onda navalile i na doticnog  Smile

То је поремећај гена! Зато им права требају бити ограничена као и свим другим људима са поремећајем.
Ја не могу да смислим две девојке поред мене у кревету не зато што ми се не свиђа та помисао, већ зато што то није нормално и не привлачи ме као тако. У ствари могу две девојке у кревету самном али то нема везе са лезбејкама и ониме што оне сматрају нормалним.
А и немој замењивати тезе. Лепо је речено да се нико не би бунио да хомосексуалци живе заједно и раде шта они хоће! То све може али да не утичу на друге људе, пошто је доказано да то штетно утиче на неке, децу поготову!

Feanor, slazem se da klince treba vaspitavati na pravi nacin - i tu kljucnu ulogu ima porodica.

Kojim ljudima su to ogranicena prava zbog gena? Prvi put cujem da tako nesto postoji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Немој банализовати али људи са генетским поремећајима не могу да иду у регуларне школе, да се баве регуларним пословима...милион примера.

Исто тако хомосексуалци, иако "нормални" у неким способностима не могу имати децу и бракове.

Подржавам њихову слободу да раде шта хоће у своја 4 зида. Даље од тога никада нећу подржати. Њихова потреба за браком је глупост и зна се да је то само провокација јавности и скретање пажње.

Они имају проблем (ако већ није болест) и са тиме се морају помирити, јер не могу да имају живот као и сви остали!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 5
Naravno da mogu imati zivot kao i svi ostali. U sustini zabole me ona stvar, ionako se niko ne kara po ulicama pa mi je sasvim svejedno ako znam za nekoga da ima drugacijih sklonosti. Meni mnogo vise smeta ponasanje njihove vecine koje nema mnogo veze sa sexualnom orijentacijom.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo vec davno postoji u Americi, sada i u Engleskoj. Evo vam ga vas napredni zapad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 5
Salvare, feredze, arlaukanje hodze, zapiranje bulje....to je 'napredan" istok. Dakle izbor je na vama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Prava im jesu ugrozena jer im se ne dozvoljava da stupaju u brak...to je jeste ugrozavanje ljudskih prava. Zasto ne bi dve punoletne osobe - dva muskarca ili dve zene mogle da zive zajedno i zajedno izgradjuju svoju zajednicu, imovinu i sl. U cemu je tu problem? 

Zato shto bi nakon braka sledeci korak bio usvajanje dece a to nikako nije normalno. Pre svega prirodno je da jedno dete ima oca i majku a ne da ima dve majke ili dva oca. Njima niko ne ugrozhava prava osim shto im se ne dozvoljava neshto shto nije normalno. A obichno do incidenata dolazi kada na red dodje njihova idiotska potreba da ulicama mlatarju sharenim balonima kako bi svi znali da su oni pederi. Pa shta tebe mene ili bilo koga treceg boli uvo da li on kuci *ebe zhenu ili prima *urac u dupe? Jel im mozhda neko brani ili naredjuje kakav sexualni odnos treba da imaju? Da li si mozhda razmishljao malo dublje kakve bi to posledice imalo po to jadno usvojeno dete? Zna se da su deca po nekim pitanjima najsurovija i najiskrenija ujedno, pa ti sad zamisli kako bi se ostala deca ponashala prema svom drugaru kada bi znala da ovaj ima dva oca ili dve majke? Kakve bi to konstantno dechije zajebavanje ostavilo posledice po to dete?
Neka oni kuci rade shta hoce niko im ne brani a za sve ostalo zna se kako ce da prodju. I uostalom u svakodnevnim poslovima koje jedan prosecan covek obavlja niko tebe ne pita da li si ti pederchina ili si normalan chovek. Sasvim opushteno mogu da rade svoj posao, da kupuju, izlaze i td. Niko tebi naprimer u prodavnici na kasi ne postavlja pitanje jesi ti peder pa ako jesi da nece da ti proda robu. Prema tome sve svoje bolesne sklonosti neka ispoljavaju u 4 zida i kraj priche i kraj problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 07:34:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.