Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:19:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: homoseksualci-izlecivi ili ne???  (Pročitano 17077 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Cekaj, cekaj, cekaj? Gejevi zaveravaju da naprave svoju gheto?

Gde je smiley koji umire od smeha?

Едит:Може ли овај?
« Poslednja izmena: 04. Jun 2007, 10:36:40 od Livingston »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
I tako..ukratko, nisam bas videla odgovor na pitanje koje je deckonja postavio..

Ja mislim da svi mi u pubertetu prodjemu kroz to istrazivanje manje-vishe..To najvishe zavisi od vaspitanja i okoline u kojoj se odrasta.

Moj ti je savet decko, radi ono sto ti prija i ne brigaj brigu.Ako volis decake, lepo a kako volis devojcice..pa opet lepo  Smile

To je tvoj izbor i samo tvoj da li ces raditi ono sto zelis ili ono sto ti okolina diktira  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2007, 10:59:38 od GirlInTheCrowd »
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Moj ti je savet decko, radi ono sto ti prija i ne brigaj brigu.Ako volis decake, lepo a kako volis devojcice..pa opet lepo 

To je tvoj izbor i samo tvoj da li ces raditi ono sto zelis ili ono sto ti okolina diktira

S obzirom na to da je postavljeno pitanje "homoseksualci-izlecivi ili ne"...nisam bas siguran da si dala adekvatan odgovor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Po meni, homoseksualnost nije izleciva. I da, to jeste bolest. Po meni.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Možemo mi da palamudmo do sutra, ali je tim ljudima teže nego što možemo i da zamislimo. Većina njih (čast izuzecima) ima strah od osude  okoline, a zamislite kako je to da ceo život glumiš da si nešto što nisi samo da bi udovoljio "masi". Glupost!
Oni dovoljno hrabri i samosvesni priznaju svoje opredeljenje i ne stide ga se. To je za pohvalu.
Homosexualnost nije bolest, već sexualno opredeljenje. A što se mene tiče, neka svako spava s kim želi, jer ni ja ne volim da mi se neko meša u sexualni život.
Mislim da samo pokazujemo svoju nekulturu i ograničenost vređajući te ljude koji žive svoj život onako kako žele...by the way...nikada nisam čula da je neki gej pretukao nekog ko je strejt...tako da...nemojmo gurati noseve u tuđe živote.
Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
Možemo mi da palamudmo do sutra, ali je tim ljudima teže nego što možemo i da zamislimo. Većina njih (čast izuzecima) ima strah od osude okoline, a zamislite kako je to da ceo život glumiš da si nešto što nisi samo da bi udovoljio "masi". Glupost!
Oni dovoljno hrabri i samosvesni priznaju svoje opredeljenje i ne stide ga se. To je za pohvalu.
Homosexualnost nije bolest, već sexualno opredeljenje. A što se mene tiče, neka svako spava s kim želi, jer ni ja ne volim da mi se neko meša u sexualni život.
 Mislim da samo pokazujemo svoju nekulturu i ograničenost vređajući te ljude koji žive svoj život onako kako žele...by the way...nikada nisam čula da je neki gej pretukao nekog ko je strejt...tako da...nemojmo gurati noseve u tuđe živote.
 Smile

Tako je.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Cek a jel bolestan svako ko se razlikuje od mene?

Ne, nije bolestan vec ima drugacije afinitete nego ti
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6085
moje misljenje je da se homoseksualci tako rode ili prilikom odrastanja negde zalutaju mozda zbog neke traume ili ...
meni je njih licno zao, jer nebirate vi koga cete da volite tako i oni. neodobravam javno eksponiranje, nek zive svoj zivot i nek nikog neugrozavaju.
IP sačuvana
social share
Resistance is futile!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Cek a jel bolestan svako ko se razlikuje od mene?

Ne, nije bolestan vec ima drugacije afinitete nego ti
Nema to veze sa iskakanjem iz stereotipa i razlikovanjem od vecine u tom smislu u kojem ti govoris. Imam osecaj da ti homoseks. poredis sa recimo...tim da neko voli cokoladu, a neko ne.
 Evo, da banalizujemo: muskarac voli muskarce, vode ljubav medjusobno, hoce da usvajaju decu i sl.
To se kosi sa svim mogucim pravilima i zakonima u prirodi, i to jednostavno nije normalno. Meni ne smetaju, nek rade sta zele, dok mene niko svojim ponasanjem ne ugrozava, ja se ne obazirem. Ali misljenja sam da je to bolest samim tim sto nije normalno. Eto.

I da, ne rode se takvi, na stvaranje homoseksualca utice mnogo faktora u toku odrastanja. Niko se ne radja takav. Ja sam vise racionalistickog misljenja da se svi rodimo k'o tabule rase.
Mada, mozda gresim.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Možemo mi da palamudmo do sutra, ali je tim ljudima teže nego što možemo i da zamislimo. Većina njih (čast izuzecima) ima strah od osude  okoline
Ej, nemoj molim te....zaplakacu... Smile

Dakle, da se vratimo na temu...

Opet kazem, najbitnije je da osoba o kojoj se radi, i sama zeli da se promeni. Ok, vidim da mnogima smeta rec "bolest", tako da se necemo "leciti" nego "menjati".   Smile

Svakom homoseksualcu koji hoce da se promeni, zelim da uspe u tome...nikada nije kasno biti normalan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:19:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.