Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:32:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ti najbolji prijatelj priznao da je gay, kako bi postupio prema njemu?
izbjegavao bih ga
ostao bi moj najbolji prijatelj
pretukao bih ga u gradu
pomogao bih mu da se izlijeci
mislio bih da je zarazen HIV-om
plasio bih se da me ne zavodi
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homoseksualan, lesbo/gay  (Pročitano 34026 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
voli ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6600
dobro ajde seksa se sa njim Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1215
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung S8300
Frzier mi je gay  Smile Ja ne mogu da shvatim homoseksualce,ali se i ne trudim,i nemam nista protiv njih.Svako ima prava da zivi svoj zivot kako zeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
'Kada bi ti najbolji prijatelj priznao da je gay, kako bi postupio prema njemu?'

iz ovog (anketnog) pitanja se moze zakljuciti da postoji i realna mogucnost da neko ima gej orjentisanog prijatelja/icu, a da o tome pojma nema... jer ovaj nije ni lud, ni bolestan, ni kreten ni nista slicno Smile
sto ce reci, a na osnovu cega se tacno vidi kad je neko gej???!?  Smile

a sto se tice samih anketnih pitanja, da razmotrimo i njih:
  - izbjegavao bih ga-
Zasto? jel gej orjentacija zarazna, ili bi tog nekog bilo strah od onoga sta ce 'svet da kaze'?
  - ostao bi moj najbolji prijatelj- Logicno, ali za to treba dosta snage... ako je neko bio blizak prijatelj, sta to tacno ovo novo saznanje o njegovoj seksualnoj orjentaciji menja? mada je ljudski plasiti se , pa mi je realna sumnja da bi ostao bas najbolji prijatelj...
 - pretukao bih ga u gradu- ako je gej orjentacija zarazna i za izbegavanje, svaki fizicki kontakt sa tom osobom Smile moze preneti 'zarazu' (nebitno je li to seks ili tuca Smile ) pa ovaj vid razracunavanja nikako ne preporucujem... 
 - pomogao bih mu da se izlijeci- ovo samo pod uslovom da drug smatra da je bolestan  Smile
 - mislio bih da je zarazen HIV-om- taj ko misli u ovom pravcu, bolje da proveri prvo svoje zdravlje i svog partnera
 - plasio bih se da me ne zavodi- ovoga se mnogi plase Smile a zasto? moze ih zavoditi i heteroseksualni drug/arica,
tako da se opet vracamo na pricu o strahu da je 'to' zarazno i prelazno, i na pricu o strahu od onoga 'sta ce svet da kaze'

tako da... ko bi mi bio drug pre tog saznanja, ostao bi mi i nakon toga...
jedino je pitanje u kojoj meri bi mi bio blizak
... a mozda bi iz prijatelja avanzovao u najboljeg   
kao sto je moguce da bi iz najboljeg presao u ne bas najboljeg...

sve zavisi, i to od vise cinilaca
ali da naglasim: ako ja nisam primetila da je meni bliska osoba gej, nema razloga da je odbacim kao kuznu- ako je neko ok, ok je bez obzira na to da li voli svoj pol ili onaj 'tudji' Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 93
Zastava Budva
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
  Mislim da se kod nas (YU) nece uskoro puno toga promijeniti, mozda kada nasa djeca budu odrasla (za 25 godina). Jedino sta mozemo da uradimo je da ih pustimo da zive i jednostavno da ih prihvatimo, eto samo da im ne otezavamo jer sam sigurna da im nije lako. Ako se ikada dogodi parada (GLBT-gay,lesbo,bi,transex), kod nas (mislim na SCG) sigurna sam da cu izaci i podrzati ih da ne bi bili drugorazredna klasa bez socijalnog, zdravstvenog, bez posla, prijatelja, poradice. Ja cu sigurno zajedno sa njima ici na celu kolone obecavam.
  Nadam se da necete da me pojedete za ove izjave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Citat
podrzati ih da ne bi bili drugorazredna klasa bez socijalnog, zdravstvenog, bez posla, prijatelja, poradice.

Nisam htela da se mesam jer sam znala u kakvu ce se prepirku ova tema ponovo pretvoriti.. Ali.. ovaj komentar me je ostavio bez teksta...

Boze, devojko.. kako ti jebeno pojma nemas o zivotu...
Oni nisu drugorazredni gradjani... jedino po cemu se oni razlikuju od drugih je sto nemaju pravo da sklapaju bracnu zajednicu i usvajaju decu... Ko ce koga u krevetu... stvarno nije vazno... Sto se tice diskriminacije na poslu.. ja stvarno ne znam da li toga ima... cak sam sigurna da nema... Bilo je par homoseksualaca na mom faksu, ali ih stvarno niko.. niko nije dirao...  Sto se tice socijalnog, zdravstvenog, prijatelja, porodice, ta tvrdnja tek nema veze sa zivotom...
Opet.. mozda je tako u Crnoj Gori, ali ovde dva muskarca cak mogu i nocu da se setaju ruku pod ruku.. videla vise puta...  Smile
I na kraju... secam se jedne emisije od pre par godina u kojoj je gostovao Atila Kovac... gay aktivista, osnivac prvog srpskog gay caspisa Decko... iznenadila sam se koliko je ta osoba normalna... btw. on je prebijen u Crnoj Gori, a ne u Srbiji... elem.. on je rekao da njemu na pamet ne pada da ide na gay parade jer to nije pravi nacin borbe za prava gay\lezbo populacije, da se time ne postize nista vise sem provokacije i da njemu na pamet ne pada da se ljubi sa svojim deckom na ulici jer je to ipak deo njegove intime...
Znaci.. postoje delovi gay\lezbo populacije koji su svesni problema sa kojima zive, te pronalaze normalan nacin da ih rese i onaj deo koji samo i iskljucivo tezi provokaciji i samopromociji... To sto ti njih sazeljevas i sto ces da marsiras na celu kolone.. to je... kontraproduktivno...
« Poslednja izmena: 28. Okt 2006, 21:47:36 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 93
Zastava Budva
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
  Pa jebeno, bas znam nesto o zivotu, to nemas nikakvo pravo da kazes. I mozda malo vise znam iz razlicitih izvora ili iskustava od tebe (od kolege sa faksa), mozda sam se ja uprava vratila u Crnu Goru posle dugo godina i vidjela kakvo je stanje (koje je uzasno lose, kao i u Srbiji), a mozda sam u Sloveniji imala jedine i najbolje prijatelje koji su gay i koji su jako dobri, mozda je moja sestra lezbejka, a mozda sve ovo pisem sa nekim gay-em koji se plasi, a mozda sam sama lezbejka. Ko bi to mogao znati? Ali ja jebeno nista ne znam,a to ti sigurno znas. Hvala na objasnjenju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
pa radikalni stavovi tipa:
sigurna sam da cu izaci i podrzati ih
Ja cu sigurno zajedno sa njima ici na celu kolone obecavam.
... ne govore bash u prilog nekom zdravo-razumskom razmisljanju.

Ukoliko nisi gay ne vidim zashto bi marshirala u "marshu ljudske sramote" , ponosna na chelu kolone.
Ukoliko jesi gay, opet ne vidim zashto bi iko javno pokazivao svoju sramotu i izopachenost.
I ne samo gay populacija.Isto razmisljam i kad su u pitanju silovatelji (zasto li oni javno ne marsiraju?), lopovi, ubice, pedofili (njih ima medju navedenom sortom ljudi i to je katastrofa), "marsh prevaranata", narkomana, alkoholichara, kurvi ... U name it. Zar treba da nam paradiraju po gradovima proklamujuci neku pravdu , prava, priznanje, slobodu? Ne bih se slozila.
Homoseksulaci, biseksualci, tranvestiti (sto ti kazes -GLBT-gay,lesbo,bi,transex) ukoliko su iole normalni, obavljace svoje seksualne duzhnosti i opredeljenja tamo gde ih ostatak populacije nece primetiti. Sve ostalo je chist hir i ozbiljna vrsta psiholoshkog poboljevanja, iako smatram da je i biti gay bolest ( u poslednjim godinama vishe chista moda - sto je josh gore ,jer se bolesti uglavnom leche, ili se barem radi na tome, a ljudska glupost i zatupljenost je neunishtiva) , ali to je moje opredeljenje i ne treba nikog da uzurpira u bilo kom pogledu.
Dakle, bolje sedi kod kuce nego da setas na chelu kolone, time apsolutno nishta neces postici. A mozhda i izbegnesh da dobijesh batine (shto ti kao zhenskom bicu nije uopshte potrebno), a to lako mozhe da se desi, jer i sama znash kako Balkan gleda na gay populaciju.
U se' i u svoje kljuse.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile pa ne bih bas gej populaciju izjednacavala sa pedofilima, silovateljima, ubicama ...

ali su i meni parade te vrste totalno besmislene Smile
svako nabijanje na nos je kontraproduktivno...
i sasvim je normalno da se svaka manjina povinuje nekim pravilima vecine Smile sta je tu neobicno
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
da rezimiramo stvar: pojava velikog broja izopachenosti poput homosexualizma (i ne samo toga) u drushtvu je simbol bolesti tog drushtva .

U pravu si bf Smile, potpuno se slazem s tobom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:32:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.