Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:08:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homobalcanicus  (Pročitano 12771 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Pronasli ste se, ili samo pisete zato sto videli da je sa b92?

Супермодератор...ццц

Citat
Наравно, такво шабанство постоји само у српском народу... Ти си сјајна сировина за потурицу.

То је та сорта. Ја мрзим моје, а све туђе ми је добро.

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
sta je,bre,ja sam Srbin,pi fuj,ua Srbija,ua Balkan,hocu da idem u evropu,buuu sve,ua cevap i narodne nosnje!ua sarma i slave,ja sam evropski covek sirokih shvatanja!!!!!
kako su mi smesni takvi likovi!taxtex,idi pljuni oca i majku,prvo zato sto su te napravili,a drugo zato sto si uz njih odrastao kao mrzitelj sebe samog i svega od cega potices...
@Ravenclaw:thnx Smile,za razliku od odredjenih osoba moj izvor je moja glava,a ne tudja iliti bleeeeej 92 Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Bio bi stvarno jadan i patetičan da sam druge nacije i da postavljam text koji ismejava šabanstvo i seljadiju u našem narodu.Da,Srbin sam.
Камо среће да си шиптар!  Smiley 1
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
Meni ovaj Homobalcanicus vise podseca na Homoamericanusa   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nekoliko pripadnika H. Americanusa se pojavilo i na nasim prostorima, te su sada, posto su se malo orodili od navedene vrste, postali podvrsta H. Balcanicus.... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Bio bi stvarno jadan i patetičan da sam druge nacije i da postavljam text koji ismejava šabanstvo i seljadiju u našem narodu.Da,Srbin sam.
Камо среће да си шиптар!  Smiley 1
Xe xe onda bi tek bilo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
e,tuga jedna za sve nas Srbe kada su nam takvi izrodi u narodu...
taxtex,jesi li probao da prebacis kanal sa b92?nije tesko,ajde probaj,samo uzmi daljinski i klikni bilo sta drugo..Sta?Ne moze?A jbg nisam ja kriv sto ti je cale memorisao b92 na svih 99 kanala tv-a..kupi drugi tv..drugu glavu..ajde preseli se,mislim da bi ti to najvise valjalo,ovde ti je sranje,pa kad toliko pljujes po samom sebi,idi u nemacku ili tako negde..citao sam da se oni pale na mazo likove.ee ili jos bolje,ugledaj se na norveske black metalce-zapali po koji manastir..tu nam je sva istorija,pa kad ti se vec ne svidja,unisti je....
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Ne budi smešan-nema izroda nego različitih mišljenja.Ja tv ne gledam,informišem se ponekad preko novina i radija i to je to.Nikad ne bih uništavao nikog i ništa.Ponašamo se kao deca u vrtiću u ozbiljnom svetu.Mi smo kao klinčić koji neće nisakim da se igra jer nema autić koji želi ili zato što igra u ekipi fudbal neko koga on mrzi.Nezreli smo i sa ovim likovima na vlasti-kiselim kao premijerom-Veljom seljom,Palmom a.k.a "Amadeus"-nema nam ravnih u luzerstvu.
  I dok ta šabanija vama kenja o Kosovu za koji i vrapci znaju da odlazi-oni drpaju i kradu kao manijaci pritom nastavljajući tradiciju crveno-crne koalicije koja je širila razdor i mržnju u narodu.
  Čime bi se narod bavio da nema podela i sranja??Morao bi da radi-tražio bi svoje,kritikovao bi,vlada bi bila posmatrana,vodjene bi tribine...A televizija?Rts je cool?
  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
                                          SuperSrbin
U stručnoj terminologiji ova vrsta poznata je po tome što: voli da se iživljava nad slabijima, ni za šta ne preuzima odgovornost i misli da se stvari u životu rešavaju silom.                       
   Kao i svaka društvena životinja, Homobalcanicus se najradije kreće i najbolje snalazi onda kada je u čoporu. Okružen drugim pripadnicima vlastite vrste, po pravilu On je alfa-mužjak čija teritorija i gospodstvo uvek bivaju nečim ugroženi. Okružen vlastitim klonovima, uvek je na nesigurnom terenu, zbog čega stalno traži potvrde vlastite dominacije. Homobalcanicus zna i razume se u sve: od politike, preko sporta, muzike pa sve do poslednje mode. On je: bezgrešan, moćan, bogat, uticajan, potentan, solventan... 

Sahranjen, dakle, u vlastite frustracije, okružen evet-efendijama i podguznim muvama, član vladajuće stranke (ili pak jedne od stranaka vladajuće koalicije) ─ što u svakoj prilici na ovaj ili onaj način ne propušta da istakne –Homobalcanicus je, zapravo, božanstvo koje hoda! U njegovom društvu uvek se osećate neprijatno: kad razgovara viče ─ kad mu se nešto priča ne može da sasluša. Opijen moći i dobrano opsednut sindromom direktnog izliva vlasti u  mozak, okružuje se svitom klimoglavaca,  koji, vodeći se vlastitim interesima, ni na koji način ne žele niti smeju da mu se suprotstave. Homobalcanicus ne razmišlja u kategorijama dobra i zla, morala ili nemorala ─ za njega postoje isključivo interes i korist (ovaj mi je za ovo, onaj mi je za ono)... Agresivan je prema svima koji se usude da pred njim izražavaju bilo kakvu sumnju → a naročito je osvetoljubiv prema onima uz čiju pomoć je dosegao vlastiti Olimp (posebno ako su kojim slučajem bili očevici neke njegove slabosti)...

Kao dugogodišnji direktor društvenog preduzeća u stečaju, neostvareni Staljin iz predgrađa ─ On je dete haosa koje ni za šta nije spremno da preuzme odgovornost! Zaslužan je za sve ─ a nije odgovoran ni za šta! Istovremeno, u vlastitim očima Homobalcanicus je i velikomučenik koji se žrtvuje za opštu stvar zvanu vlastito dupe, i po pravilu je okružen svitom nezahvalnih saradnika koji nisu do kraja spoznali svu njegovu veličinu. 

Homobalcanicus je frustrirano muško. Sahranjen u vlastitoj frustriranosti on, u jednom trenutku, istu počinje da doživljava kao snagu. Večno željan društvenog priznanja, stalno se hvali: svojim novim kolima, veličinom spolovila, vlastitim seksualnim uspesima... i tome slično. Pored službenog vozača i mogućnosti da večerava na potpis, On takođe po defaultu mora da ima i mlađu ljubavnicu na kojoj mu permanentno zavide ostali pripadnici čopora. Dakle, kako se da zaključiti, pošto u čoporu vlada večito rivalstvo, da se isti ne bi poklao međusobno neophodno je da ispred sebe ima i neke više ciljeve ─ neko Kosovo zbog kojeg vazda mora da se gine, ili pak velike (večite) neprijatelje koji, (a šta bi drugo radili), konstantno rovare. 

Neprijatelji su, naravno, svuda oko njega: a najbrojniji su oni koji stalno nešto pitaju ili pak upozoravaju na moguće greške... U stalnom strahu da će se otkriti njegova ispraznost ili neznanje, njegov tužni život sačinjen od tripova i fikcija, Homobalcanicus stalno ─ čak i kad nema nekog konkretnog povoda ─ afektira ili reži, pošto se razložnog i argumentovanog razgovora zapravo plaši više no ičeg. Pošto voli da sluša jedino sebe ─ kada sa njim pokušavaš da razgovaraš jednostavno moraš da urlaš da bi te uopšte čuo. Moraš stalno da pretiš da bi te se bojao (pošto one kojih se ne boji i ne uzima za ozbiljno)... 
                Izvor: http://blog.b92.net/text/291/O%20Homobalcanicusu/
 P.S.Ko se pronadje-i dont give a fuck.

\

samo ti i B92 baljezgajte protiv naseg dodika. zatvoricemo mi vas, kad tad. mi sto zacrtamo, to ti je to.

dodikjugend
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Homobalcanicus zna i razume se u sve: od politike, preko sporta, muzike pa sve do poslednje mode

to ti je opste obrazovanje  Smile Smile Smile Smile

taxtex, super ti je text, nista sa vise istine, nisam skoro procitao  Smile Smile pogledaj samo forum, obiluje takvim pojavama. dodao bih jos da 'homobalkanikus' hoda na dve noge, ali se ne ponasa tako  Smile...isto, forum obiluje takvim pojavama  Smile

tax jos jednom  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:08:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.