Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hocu da zapocnem forum / sajt / portal - Sta mi preporucujete?  (Pročitano 352456 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
mob
HTC Sensation XL
Jesi razmislio o marketingu...?
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Grupa od 16 000 fanova nije nista posebno... zavisi koliko su oni kao fanovi aktivni... koliko je sadrzaj relevantan...
Guranje na silu retko daje rezultate.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Apple iPhone 4
Grupa od 16 000 fanova nije nista posebno... zavisi koliko su oni kao fanovi aktivni... koliko je sadrzaj relevantan...

LOL imam lepu strategiju kako da navuces fanove na tvoju fb stranu. ja sam u tome bogami uspeo, ali treba puno vremena.
Shvatio sam da ce se oko 80% ljudi pridruziti bilo kojoj stranici ako dobije pozivnicu.
Napravio sam nekoliko profila bezveze i furao na onia stranama "Mafia Wars", "Farmville", "Treasure Isle" i slicnih igara ADD ME poruku i dobijao sam oko 30 zahteva na svakih sat vremena. Brzo sam skupio 5.000 prijatelja (max) i slao svima invite za stranicu. OD thih 5.000 stranica ima 4.300 clanova  Smile Smile Smile Smile

Zatim mozete praviti one "navlakusa" stranice gde trebate pozvati sve svoje priajtelje pa i dodati link da morate pozvati sve prijatelje u stranicu "sponzora nase strane".
Tako sam ja napravio ovo:
http://halas.yourfreehosting.net/all-glam.php ali, shit,  pametni korsnici su prijavili facebooku da je ovo neprikladna veza i bila je zabranjena, ali koga briga, nafurao sam 6.500 clanova za nedelju dana  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
Jesi razmislio o marketingu...?
Sto se tice agresivne kampanje, za to nemam para... Sve sto sam uradio jeste, razmenio linkove sa par jacih sajtova, i postavio baner na svojim drugim sajtovima...
Citat
Da, tu se u potpunosti slazem... Nema nekog bog zna kakvog odziva... Nisi mi odgovorio, koliko je to solidno vremena, za koje bi sajt trebao da pocne ?

Citat
OL imam lepu strategiju kako da navuces fanove na tvoju fb stranu. ja sam u tome bogami uspeo, ali treba puno vremena.
Shvatio sam da ce se oko 80% ljudi pridruziti bilo kojoj stranici ako dobije pozivnicu.
Napravio sam nekoliko profila bezveze i furao na onia stranama "Mafia Wars", "Farmville", "Treasure Isle" i slicnih igara ADD ME poruku i dobijao sam oko 30 zahteva na svakih sat vremena. Brzo sam skupio 5.000 prijatelja (max) i slao svima invite za stranicu. OD thih 5.000 stranica ima 4.300 clanova  Smile Smile Smile Smile

Zatim mozete praviti one "navlakusa" stranice gde trebate pozvati sve svoje priajtelje pa i dodati link da morate pozvati sve prijatelje u stranicu "sponzora nase strane".
Tako sam ja napravio ovo:
http://halas.yourfreehosting.net/all-glam.php ali, shit,  pametni korsnici su prijavili facebooku da je ovo neprikladna veza i bila je zabranjena, ali koga briga, nafurao sam 6.500 clanova za nedelju dana  Smile Smile Smile Smile

Rekao je gore Fajter, sto i ja mislim... Skupljanje fanova tako, ne sluzi mnogo... Kasnije, 80% samo ignorisu tvoje postove... Ali kreativan si, i razmisljas, to je dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6s
Ne postoji jasno definisano vreme koliko je potrebno...
Ako je dobro, vremenom ce rasti...
Jedna nedelja, dve, mesec, mesec i po su nista prema vecnosti...
Treba vremena da se izgradi reputacija sajta, da to sve ima nekog smisla.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
pa da .. u principu ... mada opet moze se fin odziv skupiti ako pravis logicno ... prirodno ... a ne vestacki razlicite stvari ... tipa napises "svi mi koji volimo more" skupis 30k i sta ce ti ... a napises "smf forum" recimo ako je to nesto sto oces izokola da reklamiras ... i 1000 clanova koji ce tu uci bice korisniki za neki portal koji se bavi smf-om nego ovih 30.000 ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
Ne postoji jasno definisano vreme koliko je potrebno...
Ako je dobro, vremenom ce rasti...
Jedna nedelja, dve, mesec, mesec i po su nista prema vecnosti...
Treba vremena da se izgradi reputacija sajta, da to sve ima nekog smisla.

Nista, jedino mi ostaje da nastavim sa pisanjem postova... Pa cemo videti  Smile
Jedno pitanje, koji je najbolji besplatni skript za slanje mailova... Imam oko 6 000 registrovanih clanova, pa, obavestio bih iste o novom sajtu...

Citat
pa da .. u principu ... mada opet moze se fin odziv skupiti ako pravis logicno ... prirodno ... a ne vestacki razlicite stvari ... tipa napises "svi mi koji volimo more" skupis 30k i sta ce ti ... a napises "smf forum" recimo ako je to nesto sto oces izokola da reklamiras ... i 1000 clanova koji ce tu uci bice korisniki za neki portal koji se bavi smf-om nego ovih 30.000 ...

Razume se  Smile
« Poslednja izmena: 10. Avg 2010, 11:59:51 od igordr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
wordpress ... evo nadjoh na brzaka http://wordpress.org/extend/plugins/email-users/

za joomlu imas mass mail ...

btw spam je kaznjiv zakonom Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Apple iPhone 4
"svi mi koji volimo more" skupis 30k i sta ce ti ...
Svi mi koji nikada necemo napraviti profil na FB-u  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tu i tamo.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b2
mob
Apple iPhone
grupe od 100-200k ne moraju da imaju preteran odaziv, uvek ima nekoga ko će to zapaziti ili će mu se dopasti..
evo imam 3 grupe, zajedno 500k članova, i sada pravim svoj blog i naravno da ću se promovisati stalno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.