Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hocu da zapocnem forum / sajt / portal - Sta mi preporucujete?  (Pročitano 352780 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Sensation XL
Ako se planiras tim ozbiljnije baviti i tome posvetiti vremena, a mislis da imas kvalitetne tekstove, moj savet ti je da zakupis domen i dignes Wordpress.
Instalacija je lagana, ne moze ti praviti probleme, isto tako i sve ostale moderacije je lako uraditi (ukljucujuci i menjanje designa), a pritom svemu ne zavisis ni od koga...  Smile

Sto se tice marketinga, imas jako mnogo faktora koji uticu na kalkulaciju, pa je malo besmisleno govoriti o tome bez konkretnih brojki...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Hoću da otvorim blog na blog. rs, tj već sam otvorio, ali ne znam gde se menja dizajn i kako? Oni tamo imaju nekoliko ponuđenih tema, ali gde na internetu ja mogu da nađem druge teme za blog, i kako da ih ubacim. .
Pitaj njih tamo da li je to moguce, i kako.

Citat
Drugo pitanje. .  Ako bi otvorio blog, pošto već imam isplanirano o čemu bi pisao, i te priče bi se dobro plasirale preko facebooka, i brojnih stranica, koliko bih mogao da zaradim od banera?
U pocetku nista, kasnije - zavisno koliko to dobro bude islo, koliko atraktivna bude tema oglasivacima i koliko te ozbiljno budu shvatili.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Ivane, pošto se baviš ovim poslom 8 godina, da li bi mogao da mi kažeš, da li se isplati pokretati sada neki forum opšteg tipa, kao Burek ili Krstarica?
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tu i tamo.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone
Ja se ne bavim ovim dugo, ali mislim da je glupo podizati takav forum pored dva ''živa''.
Ipak, ako imaš volje i članova sve se može! Kad se hoće  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation XL
Citat
..sve se može!

Ovo tesko...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ivane, pošto se baviš ovim poslom 8 godina, da li bi mogao da mi kažeš, da li se isplati pokretati sada neki forum opšteg tipa, kao Burek ili Krstarica?
Ne, trziste je vec zasiceno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tu i tamo.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone
Evo, napravio sam blog, ali ne znam gde da uređujem design. Koliko kapiram, to je CSS, što ja ne znam uopšte..http://bit.ly/bLUe31
Da li za wordpress moraš da zakupiš domen, ili za početak možeš na neki free?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Nexus 4
mozes free za sve ali ako ce to biti ozbiljno i ako mislis da zareadjujes od toga ... i da to izgleda kao nesto sto valja ... zakupices domen i hosting ... a to bar nije skupo za takve stvari ....

btw moj savet ti je da ne kreces nista da radis ako vec kazes da ne znas i ne zelis to da ucis ... ako bas mislis da ce to uspeti i zelis da pises samo ... prepusti taj deo onda nekom ko se time bavi a ti se okreni svom delu ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Sensation XL
Dogovorio sam neki redesign i sad sve bi bilo jednostavno i lagano da nije doslo do sledece konfuzije...

Naime domen te stranice i hosting su uzeti u paketu no kako lokacija nije bila u funkciji dugo doslo je do hakovanja, dakle stranica uhakovana od strane nekog turskog hakera, nebitno.
Sad mene interesuje kakva pravna regulativa ima da regulise ovo u smislu konfilkta izmedju onog ko je kupio domen i hosting i hosting firme, a postoji cvrst dokaz o kupovini usluge...?
Sta je duzna firma da uradi "zauzvrat"?

I konacno da li postoji mogucnost da se domen otkupi od firme od koje je kupljen pa da ja odgovaram za taj domen, tj da bude na mom GoDaddy nalogu, da ga je preusmerim na dns koji hocu...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ne razumem sta tu moze da bude uhakovano?
Ako je host, to je najmanji problem...
Ako je neko preuzeo domen, dzaba cimanje...

Ne razumem o cemu se radi...

p.s. Necu biti tu par sati...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.