Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:26:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hoce li preteci? - Ruski pritisak na Vucica  (Pročitano 5707 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Citat
To zahvalimo onima koji su za njih glasali.

Пре ће бити да треба захвалити онима који нису изашли да гласају Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Njima pogotovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Pa jbge ... lako je narod kuditi, al za koga da glasaju? Za Suleta i Trivanku?
Sto DS nije iskoristio svoju vladavinu i sustinski demokratizovao sistem, nego je ocuvao pa cak i unapredio metode za kontrolu/manipulaciju medija i uspostavljanje autoritarne politike. DS i DSS su Vucicu napravili i "razgazili" sistem koji mu je omogucio apsolutnu licnu vlast.
Ja ne bi glasao za njih da Hitler dodje na vlast, a ne Vucic iako je lik lazov i debilko.
Licno mislim da je kraj ovakvih politicara anarhija najbolji izbor za nas.
Ja sam odavno ovde napisao da je Vucic bio i ostao radikalan politicar. Bio je takav i kao nacionalista, bice takav i kao neoliberal i prozapadni politicar. Mada ok ... liberalizam i apsolutna vlast pojedinca ne idu bas u isti kos, al te kotradiktornosti su u srpskoj "politici" takoreci normalne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Da nije Aca bio bi Boris da nije Boris bio bi Djilas da nije Djilas bio bi Čada sa Karakoruma....pronadji razliku-nema je,i onda ti neko kaže što ne glasaš,pa ne glasam jer me boli q ko će od ovih idiota da bude u fotelji...ako je neko ovca koji hoće da ide za ovanom predvodnikom samo izvolite,ali nismo svi ovce jbg...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mislio sam klik na zeleni smajli

kako se zove ona druga knjiga    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Vučićevo "njet“ Putinu

VESTI ONLINE

Nakon što je državni sekretar SAD Džon Keri poručio da je Srbija "na liniji vatre" između Rusije i Amerike, sagovornici "Blica" kažu da se Beograd već opredelio.

Predsednik ruskog Saveta za spoljnu politiku i odbranu Fjodor Lukjanov, novinar "Ekonomista" Tim Džuda i predavač na Londonskoj školi ekonomije Džejms Ker Lindzi smatraju da je Srbija donela odluku da se okrene Zapadu, a da su joj veze s Rusijom svakim danom sve tanje.

Ruski stručnjak Lukjanov uveren je da vlada premijera Aleksandra Vučića nedvosmisleno ide ka EU.

- Beograd gleda na EU kao na najvećeg partnera. Ne vidim ni da Rusija nudi neku alternativnu opciju za Srbiju, mada ima šta da izgubi. Na primer, Rusija će izgubiti saradnju sa Srbijom u oblasti energetike, jer je EU vrlo sumnjičava oko ruskog energetskog prisustva u Evropi. Zato se Rusija okreće Istoku - poručuje Lukjanov.

Tim Džuda kaže da Vladimir Putin zna da nema mnogo toga da ponudi Srbiji.

- Srbija je za Putina karta s kojom se igra kako bi nervirao Zapad. Ali, ne želi ni da izgubi svoje gasne mušterije i propagandni snimci koje je objavila "Raša tudej”, TV stanica koju vodi Kremlj, kritikujući Vučića jasan su znak da je Moskva ljuta na Srbiju - smatra Džuda.

Džejms Ker Lindzi smatra da je Srbija, zbog ukrajinske krize, pod sve većim pritiskom da odabere stranu. Kako kaže, Rusi su svesni da se Beograd sve više okreće EU.

- Jedina snažna veza Moskve i Beograda je ruska podrška u SB UN u vezi sa statusom Kosova. Međutim, ako Srbija i EU reše pitanje Kosova, Rusija će izgubiti i poslednju važnu tačku kontrole nad Srbijom - zaključuje Ker Lindzi.

Ipak, u Vašingtonu se plaše da Moskva neće tek tako odustati od Srbije.

- Rusija maršira ka Srbiji sa većim uticajem nego ikada pre - kazao je senator Kristofer Marfi u raspravi o ukrajinskoj krizi u utorak u Senatu SAD.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Malo da ofujem ... razumem i poštujem sve one koji misle da ne treba da izađu na izbore ili da treba, ali nemaju za koga da glasaju, svi su isti...

Ali ne razumem da takvi posle učestvuju u temama koje se tiču politike, ekonomije, životnog standarda... jednostavno, nemaju moralno pravo, ne može nešto da te ne zanima kada treba da odlučuješ i preuzmeš odgovornost, a u međuvremenu da te zanima i da prosipaš pamet, ne ide...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
A ti bi da cenzurises ljude koji nisu glasali?

Dvostruki arsini cenzure? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Šta je s tobom čoveče? Ti kao neko ko uređuje ovaj forum trebalo bi da stišavaš strasti, a ti ih stalno raspiruješ...

Gde si pročitao ili izvukao između redova to što pokušavaš da mi podmetneš?

Pričam o moralu, etici... ja ne učestvujem u temama koje me ne zanimaju, nema me u recimo Tehnika-Military, isto tako ako neko kaže da ga ne zanimaju izbori, kako se onda ne skida sa tema vezanih za to?

iskuliraj malo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Moram da priznam da delim misljenje da ko ne glasa nema moju licnu paznju za bilo sta sto izlazi iz njegovih usta ili tastature a tice se komentarisanja politicke/ekonomske/drustvene situacije.

"svi su isti" nije opravdanje jer nisu svi isti, to smo videli sa dolaskom na vlast partije koja je za finansijera drzave imenovala penzionere. Ludilo nema kraj sa opcijom kojoj su uzdrzavanjem od izbora dodelili moc.

Dozvolili da psihicki poremecene osobe upravljaju nasim zivotima i da svi zbog toga pate. Ja to tako vidim i ni jedan argument nece promeniti moje misljenje. Sad kad struja ode 20% zahvalite se svom misljenju " svi su isti" I skupstini u kojoj sedi 140 naprednjaka i 114 svih ostalih stranackih predstavnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:26:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.