Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:24:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hoce li preteci? - Ruski pritisak na Vucica  (Pročitano 5703 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Malo da ofujem ... razumem i poštujem sve one koji misle da ne treba da izađu na izbore ili da treba, ali nemaju za koga da glasaju, svi su isti...

Ali ne razumem da takvi posle učestvuju u temama koje se tiču politike, ekonomije, životnog standarda... jednostavno, nemaju moralno pravo, ne može nešto da te ne zanima kada treba da odlučuješ i preuzmeš odgovornost, a u međuvremenu da te zanima i da prosipaš pamet, ne ide...
Ajde pošto ja rekoh ovo gore o glasanju da prokomentarišem...u kom to uvrnutom svetu neko živi pa da mene kao gradjanina legitimiše to da li sam ja glasao na izborima 2014 godine.Evo ja recimo sve one koje su izašli na izbore i glasali Vučića,a onda dodju ovde i pričaju protiv EU smatram potpuno politički nepismenim ljudima kojima treba zabraniti da glasaju,ili one koji glasaju Krkobabića,radikale,Čedu Jovanovića,spisak je dug,ali to mišljenje zadržavam za sebe..

Ja nemam moralno pravo jer nisam glasao,a imao bih moralno pravo da sam zaokružio nekoga sa kim ne delim mišljenje o tome kako vidimo budućnost zemlje,ali sam ispunio formu i glasao?!Meni je to super logika...

Dakle,svet ne počinje i završava se 2014 godine,sad nisam glasao,to je takodje moj stav,ako se na sledećim izborima pojavi grupacija koja je protiv EU i evrozone,koja je za NATO ili ODKB jasno profilisana bez uvijanja,koja je za zašttitu domaće proizvodnje,koja je za prekid svih odnosa sa Kosovom osim protokolarnih,koja je za ukidanje Vojvodine,i proširenje ovlasti lokalnih samouprava,koja je protiv prodaje najvažnijih državnih firmi,reformu bankarskog sektora,ukidanje subvencija,veću transparentnost budžeta itd...da ne nabrajam dalje,eto mene na biračkom mestu da glasam...

Ja sam čovek koga ne zanimaju forme nego suština,ako bilo šta od ovoga vidim ja ću da podržim,ako ne ja ću da radim svoj posao kao i dosad i boli me q za izbore,mislim da ne mogu biti jasniji u svom stavu,zanima me moja zemlja,ne zanima me farsa,kraj priče...

Pri tom da naglasim niti sam kad kukao niti sad kukam bilo gde a pogotovo ne na forumu,čini mi se da sam i Gecu na temi o izborima rekao ako nadje takav post platiću mu sto evra za njega,jer je bila ista rasprava...i uvek ću da komentarišem bilo koji dogadjaj jer on troši i moj novac,kad budu porez plaćali samo oni koji glasaju onda će vaš stav imati nekog smisla...

I naravno za sve bi važilo i kontrapitanje,za koga je ta dotična osoba glasala 2014 i šta je to što ju je opredelilo da glasa baš za tu stranku,naravno od te vratolomije suludih objašnjenja bi me  glava zabolela pa zato nikad i ne pitam...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
HTC One
Ja bih u ovom slucaju sledio grcki model po kojem je glasanje obaveza a ne pravo. Ko ne glasa placa kaznu i stvar resena. S tim sto se Grci ne pridrzavaju ovog (grcka posla  Smile) ali je sistem nacelno dobar. Koliko se secam ima oko 30-ak drzava u svetu u kojima je glasanje obavezno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Naravno jer to je rešenje,a ne polupismen narod i nepismeni političari,ili da streljamo sve koji ne glasaju,ko je ono beše rekao,nema ljudi,nema problema...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
HTC One
To je deo resenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung SGH-E590
I onda ce neko da napravi Dzedaj stranku i da pobedi u Srbiji. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:24:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.