Da vas pitam nesto Crnogorci- kada vam budu pokupovali nekretnine stranci- cija ce to zemlja biti?????????????? Bicete podstanari u svojoj zemlji. Poceli ste i cela sela da prodajete- gradove vam okupirali Rusi i Ukrajinci, jug siptari, Boku Kotorsku traze Hrvati,..... Ulaz na plaze poceli ste da placate i vi i strani turisti. Sta je stvarno vase??????????
« Poslednja izmena: 01. Avg 2007, 22:44:57 od stami4 »
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
a ljudi moji koliko ljubomore i zavisti iz srpskih usta pa sve i da prodaju sve strancima znas od cega ce crnogorci zivit od poreza koji ce naplatit tim istim strancima za razliku od vas oni poreze i placaju i nemojte bit tako vidoviti pa da sve znate pustite malo buducnost na miru ionako danas ima vaznu utakmicu u Splitu crnogorci svako dobro a vi srbi ostanite srbi
a ljudi moji koliko ljubomore i zavisti iz srpskih usta pa sve i da prodaju sve strancima znas od cega ce crnogorci zivit od poreza koji ce naplatit tim istim strancima za razliku od vas oni poreze i placaju .........
Da znas malo kako stvari stoje nebi pisao tako... Od poreza moze da zivi drzavni aparat delom, ne i gradjanin....moze izvini socijalni slucaj...
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Bice mali Rusko-Ukrajinski Monako. Nikako crnogorski- sve su im prodali a siptari ih vise pritiskaju nego nas - zbog glasanja za samostalnost. Onda mora i novo ime . Trenutno nemam inspiraciju za neko lepo Rusko-Ukrajinsko ime novom Monaku osim Rukramon gora da im ostane bar nesto od predjasnjeg imena
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
stami, tako razmislaju samo paceri. cuj ovo, ovo je tvojh biser : "Da vas pitam nesto Crnogorci- kada vam budu pokupovali nekretnine stranci- cija ce to zemlja biti?????????????? " aj sad reci da to nije smesno!? Da li kompnije Coca-Cola koja u Moskvi radi iz sve snage (inace je americka ) cini da Rusija propada? ... pa nemojte biti glupi celog zivota Zaposljava ko zna koliko Rusa, pospesuje privredu, placaju porez itd
Zato, postoje Srbi koji su primitivni, kratkovidi, malo znaju, a jos manje mogu (obiluje forum takvima), njima nista u zivotu nije potrebno, nego livada i njihov mali gradic, zatvore se u ljusturu i niko im ne treba...svako ima pravo da zivi kako hoce, ali to nije zivot dostojan coveka i u tome se mi ne slazemo. Treba ljudima pruziti priliku i za bolje.
Ne brinite vi za crnogorce, pametniji su oni od vas u Srbiji, vi ne znate nista drugo nego da "patriotisete" i da se glupirate. Oni su to prevazisli!!! Crnogorci, sve najbolje
Da su ostali sa Srbima, sta bi bilo....dve zemlje u zajednistvu, obe se muce i pate, zarad jedene od njih. Oni su odlucili da krenu drugim putem, opametili se i svaka im cast
stami, tako razmislaju samo paceri. cuj ovo, ovo je tvojh biser : "Da vas pitam nesto Crnogorci- kada vam budu pokupovali nekretnine stranci- cija ce to zemlja biti?????????????? " aj sad reci da to nije smesno!? Da li kompnije Coca-Cola koja u Moskvi radi iz sve snage (inace je americka ) cini da Rusija propada? ... pa nemojte biti glupi celog zivota Zaposljava ko zna koliko Rusa, pospesuje privredu, placaju porez itd
Zato, postoje Srbi koji su primitivni, kratkovidi, malo znaju, a jos manje mogu (obiluje forum takvima), njima nista u zivotu nije potrebno, nego livada i njihov mali gradic, zatvore se u ljusturu i niko im ne treba...svako ima pravo da zivi kako hoce, ali to nije zivot dostojan coveka i u tome se mi ne slazemo. Treba ljudima pruziti priliku i za bolje.
Ne brinite vi za crnogorce, pametniji su oni od vas u Srbiji, vi ne znate nista drugo nego da "patriotisete" i da se glupirate. Oni su to prevazisli!!! Crnogorci, sve najbolje
Da su ostali sa Srbima, sta bi bilo....dve zemlje u zajednistvu, obe se muce i pate, zarad jedene od njih. Oni su odlucili da krenu drugim putem, opametili se i svaka im cast
Znas li ti sta sam time pitao ili treba da ti prevedem??? pitao sam Crnogorce koji su prodali sela( cela sela sa svim kucama i katastarskim posedom) oko Svetog Stefana i koji su prodavsi im hotele prodali delove obale na koje sada palcaju ulaz na plazu, na jos mnoge nekretnine po primorju- mozda osim u Boki Kotorskoj- sta ce biti njihovo i sta je ostalo njihovo od toga?? Argumentima sam im dao odmah do znanja da nemaju skoro nista od morske obale. Samo kreteni koji slepo slusaju don Mila mogu to napraviti svojoj drzavi.\
Nema zala sto su se otcepili. To su hteli i neka kusaju tu kasu koju su zakuvali.
A za Srbiju sam te zamilio da ne brines. Srbija neka zivi kako zna i ume - pa snaci cemo se mi vec jednom. Zato procitaj sve moje postove na temi koju komentarises pa onda mene prozivaj. Preterala si mnogo sa prozivkama na moj racun ali da vidim dokle mozes ici. shvati nisi najpametnija na forumu da mozes svima da solis pamet6. ni meni se tvoja misljenja ne svidjaju ali sta ces tu si i ja te ne mogu banovati sa foruma vec neko drugi-ako preteras sa ovakvim prozivkama na moj racun i silnog arsenala uvreda koje si ispalila po raznim temama misleci da ih ne pratim. Cemu sve to vodi- ne znam a da li znas ti??