Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hoće li Crnogorci živeti u zemlji bez zemlje  (Pročitano 11393 puta)
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Imam u porodicnoj kuci tri makete jedrenjaka, ali imam ih mnogo vise na slikama Smile
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
znate sta je meni nejasno,

stotine siptara svake noci tankerima prelaze skadar i dolaze u CG.
policija i vojska zaustave jedan, ali 10 brodova prodje.
e, sada, kada vojska intervenise, moze da upozori ili da stavi da je to crvena zona gde kada se bilo sta mrdne, oni pucaju...
kakve koristi od zaustavjlanja jednog broda?
zasto lepo ne pucaju redom na sve sto im se priblizava?
ocito su im pretnja...
ja mislim da ce im biti gusto za vec 10 god...

nisam bvas upucen u tu pricu,ali, da li gresim?
Ja sam mislio do sada da si ti malo caknut ali ne ti si stvarno nedefinisana licnost kojoj se javljaju vise glasova u glavi!
Pa jel znas sta bi onda bilo kad bi skoco tvoj LDP i NVO-e te gusenje prava svercera, te jadnih siptara koji samo zele da se prehrane pa bi onda trazili da nato bombarduje crnu goru pa bi onda lajali na sva usta o nekakvim glupostimai ljudskim pravima!
Sa organizovanim kriminalom i svercom se bori policija a ne vojska zapamti to! Crna gora je osnovana kao kriminalna drzava i sve to sto se i dan danas radi nije nista nenormalno za takvu tvorevinu!!!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ти ниси никакав Црногорац, ти си Бокељ - чисти Србин!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Ja sam prvo Crnogorac pa ostalo Moji su se borili za nju pa znam sta sam...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemojte mi dirati Don Milu. Eno vam Go-sin Stanko Subotic pa sa njim terajte segu. Don Milo je odgovoran covek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ovdje se nista ne mijenja- ista meta isto odstojanje, isti retrogradni stavovi. Crna Gora ima drzavnost i samostalnost samo 100 godina.. to je neki novi cisto srpski istorijski fakat...ekskluzivno...vijest iz Kurira ili Sveta mozda..ili Vi citate onaj kako se zvase..a da Zona sumraka...ili Trece oko mozda.. djavo ce ga znati... Opet ista prica.. sto vise jedna zemlja (u ovom slucaju Crna Gora) napreduje to se Vi vise borite i brinete za nju. Avizajte se vec jednom da to nije Vase i stop.. koliko samo besmislenih stavova oko Milocera i Svetog Stefana. Pa tamo je poseban rezim ulaska i placanja evo 100 godina a Vi se sad sjetili o tome pricat. Vjerovatno su ga mnogi samo na slici vidjeli...ili je to mozda zvanican stav SRS..ko ce ga znati.. Vi ste furesti i dobro dosli ste ako zelite dobro a ako ne adio :wave:daleko Vam lijepa kuca...
najmanji problem su vam Milocer i Sv Stefan . Prakticno uvek ste ih imali samo na papiru a nisu biloi vasi.
Pokusajte da shvatite da treba da vratite jos dve najlepse plaze sa imanjima kraljevskoj Srpskoj porodici Karadjordjevic.
Sta cete onda da uradite kada Milo ne bude imao gde da se ku*ci kada se kupa. Mozda ce mu siptari juzno od BAra pa do Ulcinja dozvoliti da se brcne jer ih je mnogo zaduzio- dobice deo Crne Gore lakse nego sto su mislili.
Hrvati vec odavno vam svojataju Boku Kotorsku i dalje na sever do njihove granice.
jadni Crnogorci moci ce da se ubuduce kupaju u okolini Budve. Stvarno ce vam velika biti obala.
Gledaj svoje dvoriste-otisli ste od Srbije ali kako cete resiti problem Srba u Crnoj Gori i ostalih- svi oni su vecina u odnosu na Crnogorce ??????????????????????????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Zapamtite svi kojima je do drzave Srbije, bez mila je ne bi bilo!  Smile

Ako mislis to sto je izasao iz SCG, onda to moze tako da se tumaci. Kako jedan Titogorac , komunista,
(bivsi Crnogorac ), moze da pomogne Srbiji ? Nikako . Moze samo da pravi stetu srpskom narodu, i napravi je.
Uhvatio je "zadnji voz" da ispuni zahteve komunisticke internacionale jos iz 1928 god.
Za kratko je odvojio dve srpske zemlje, i odvojio deo naroda od matice.
Bice i tamo  " 5. oktobar ".

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Жута греда 2! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ево Бигово оде за 42 милиона евра!
Потез између Јаза и плавих (не цео) за 35 милки а масни профити политичарима у џеп.

Најзанимљивији су ми људи који се диче неком државом и напретком а све време их играју њихови лидерчићи и лопови.

О каквом напретку ви причате кад један Тиват нема воде 12 сати дневно???????
О каквом напретку причате док вам говна пливају по Јазу, Могрену и Словенској??????
О чему причате када вам обала изгледа као бувљак са свим оним накарадним грађевинама које ничу без реда и плана???

За то време народ све сиромашнији....

Живи били па видели...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
znate sta je meni nejasno,

stotine siptara svake noci tankerima prelaze skadar i dolaze u CG.
policija i vojska zaustave jedan, ali 10 brodova prodje.
e, sada, kada vojska intervenise, moze da upozori ili da stavi da je to crvena zona gde kada se bilo sta mrdne, oni pucaju...
kakve koristi od zaustavjlanja jednog broda?
zasto lepo ne pucaju redom na sve sto im se priblizava?
ocito su im pretnja...
ja mislim da ce im biti gusto za vec 10 god...

nisam bvas upucen u tu pricu,ali, da li gresim?
Ja sam mislio do sada da si ti malo caknut ali ne ti si stvarno nedefinisana licnost kojoj se javljaju vise glasova u glavi!
Pa jel znas sta bi onda bilo kad bi skoco tvoj LDP i NVO-e te gusenje prava svercera, te jadnih siptara koji samo zele da se prehrane pa bi onda trazili da nato bombarduje crnu goru pa bi onda lajali na sva usta o nekakvim glupostimai ljudskim pravima!
Sa organizovanim kriminalom i svercom se bori policija a ne vojska zapamti to! Crna gora je osnovana kao kriminalna drzava i sve to sto se i dan danas radi nije nista nenormalno za takvu tvorevinu!!!
ja nisam za LDP ja sam za DS.

to sto podrzavam tu opciju ne znaci da nemam svoje misljenje i da ga ne isticem kada se kosi sa stavom stranke.
a ako su teb ljudska prava gluposti, onda... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.331 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.