Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:26:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hoće li biti izbora u 2013?  (Pročitano 9240 puta)
Svedok stvaranja istorije

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
@ jasikasi

Pravo da ti kazem ne znam ni ja iz moje okoline da je neko glasao za DS...

Vecina SNS i SPS..
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.13
Tako je to posle izbora, svi su glasali za pobednucku stranu, bilo to stvarna ili imaginarna.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia 6220
Ako je neko i 2008. glasao za DS, verovatno ga je 2013. sramota da kaze. Ne racunam cigane i ostale sto su glasali za sendvic.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
2008. Nisam ni izasao na izbore..al svakako da nebih glasao za DS ...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am the real Megatron, that asshole is an imposer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 624
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Motorola raspala
a za koga glasati da dinkic ne dodje na vlast?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Sony 
Na to pitanje još niko ne zna odgovor..  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung 111111
Marko

Ja nisam glasao za sns,nisam glasao za nikog.
Glasao sam samo kad su se Tadic i Nikolic nadmetali za predsednika.I glasao sam protiv Tadica.  Smile

Inace za komsije,kolege,drugare cak i siri krug ljudi,tvrdim da nisu glasali za zute.
Obicno su se dvoumili izmedju SNS i SPS a i DSS.
Pojedinci dveri i srs.
Za zute sam cuo sam reci psovke.
I da budem iskren bilo mi je cudno odakle im toliko glasova.Jer kapiram da juzna Srbija nije glasala zute,glasove sa Kosova tesko da su dobili,sumnjao sam i za Bg , jedino nisam bio siguran za centralnu Srbiju i Vojvodinu.Jer sam jako odaljen od vojvodine,da bih bilo sta i cuo XD

Da se razumemo,kako nisam glasao za nikog .. moje misljenje je da ne postoji stranka sa programom kojim stvarno i odrzivo moze da vodi Srbiju.Sve se svodi po principu za i protiv evropske unije i to je uglavnom to.
I to su ljudi koji su sa malim pauzama na politickoj sceni 20 do 30 godina.Ako za to vreme nisu uradili nista,kao sto nisu...ne vidim kako ce to da mogu za narednih 10.

Ja i dan danas ne znam kako su uopste zuti dosli na vlast.Jer oni nikad nisu imali platformu koja negde vodi.Sve je bilo pod parolom ne glasajte za njih .
A Tadic je po meni najnesposobniji covek u danasnjoj Srbiji.Obican narcisoidni debil koji je klasican manipulator sto se i iz Aviona.Jos dobio pocasno predsednicko mesto  Smile Smile Smile Picke glupe,unsitice nacisto DS koji je jedini moze da bude kakva takva opozicija.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Marko

Glasao sam samo kad su se Tadic i Nikolic nadmetali za predsednika.I glasao sam protiv Tadica.  Smile

Inace za komsije,kolege,drugare cak i siri krug ljudi,tvrdim da nisu glasali za zute.
Obicno su se dvoumili izmedju SNS i SPS a i DSS.
Pojedinci dveri i srs.
Za zute sam cuo sam reci psovke.
I da budem iskren bilo mi je cudno odakle im toliko glasova.Jer kapiram da juzna Srbija nije glasala zute,glasove sa Kosova tesko da su dobili,sumnjao sam i za Bg , jedino nisam bio siguran za centralnu Srbiju i Vojvodinu.Jer sam jako odaljen od vojvodine,da bih bilo sta i cuo XD

Da se razumemo,kako nisam glasao za nikog .. moje misljenje je da ne postoji stranka sa programom kojim stvarno i odrzivo moze da vodi Srbiju.Sve se svodi po principu za i protiv evropske unije i to je uglavnom to.
I to su ljudi koji su sa malim pauzama na politickoj sceni 20 do 30 godina.Ako za to vreme nisu uradili nista,kao sto nisu...ne vidim kako ce to da mogu za narednih 10.

Ja i dan danas ne znam kako su uopste zuti dosli na vlast.Jer oni nikad nisu imali platformu koja negde vodi.Sve je bilo pod parolom ne glasajte za njih .
A Tadic je po meni najnesposobniji covek u danasnjoj Srbiji.Obican narcisoidni debil koji je klasican manipulator sto se i iz Aviona.Jos dobio pocasno predsednicko mesto  Smile Smile Smile Picke glupe,unsitice nacisto DS koji je jedini moze da bude kakva takva opozicija.
i meni je cudno za glasove DS, i moja okolina je imala misljenje za DS da su olos....ja llicno nisam glasao ni za SNS ni DS
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Kurve su postenije od ovih na vlasti, lepo znas koliko ce da te kosta, sta ce da se radi, i ne pravi se kao da nije o tome rec.

Ja mislim da oni treba sebe da samo-uhapse, jer svi su krivi.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.13
Marko

Ma bre, mislio sam na to da je kod nas simptomaticno da su posle izbora svi glasali za pobednike. Tipa dva miliona glasalo za Milosevica, posle izbora svi zeleli promene.  Smile

Nisam ni mislio na tebe, nema razloga da ti ne verujem a ti si i pre izbora pricao tu pricu ovde...

Ja sam ionako glasao samo na lokalu. Smatrao sam da tu mogu da nacinim neku promenu a da mi je potpuno isto ko mi je na Republici a tek da mi je nebitno ko mi je Predsednik. Znam, los sam gradjanin.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:26:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: hoce all izbora

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.