Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:41:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 126266 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ma najveca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
neznam kako stavljat linkove na ovom forumu, ali su talijanski novinari radili istraživanje i torca je među tih 8
IP sačuvana
social share
Jer Hajduk je ono što me čini sretnim, ja ne mogu drugo nego da ga volim...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo link   

« Poslednja izmena: 03. Mar 2009, 15:25:40 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Уз сав ривалитет, па и непријатељства, Торцида је група која се овде увек поштовала. Сви причају да су у старој Југи, уз Звездиине навијаче увек били на врху.

Задњи дерби су такође сјајно одрадили. Међутим листа ми није меродавна, не због њих, већ због неких других имена, конкретно Ливерпула. Од свог тог Копа остаде "Јул невр вок алоун", који се отпева на почетку и на крају, уз понеку песмицу посвећену Џерарду и Торесу у току саме утакмице.

Такође ми није јасно како нека грчка навијачка група није на овој листи. Шта је такође са Русима или Пољацима? Можда међу њима самима нема неког ко се претерано истиче, али у томе и јесте ствар, јер им је цела навијачка сцена одлична задњих година.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2009, 15:38:21 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Уз сав ривалитет, па и непријатељства, Торцида је група која се овде увек поштовала. Сви причају да су у старој Југи, уз Звездиине навијаче увек били на врху.

Задњи дерби су такође сјајно одрадили. Међутим листа ми није меродавна, не због њих, већ због неких других имена, конкретно Ливерпула. Од свог тог Копа остаде "Јул невр вок алоун", који се отпева на почетку и на крају, уз понеку песмицу посвећену Џерарду и Торесу у току саме утакмице.

Такође ми није јасно како нека грчка навијачка група није на овој листи. Шта је такође са Русима или Пољацима? Можда међу њима самима нема неког ко се претерано истиче, али у томе и јесте ствар, јер им је цела навијачка сцена одлична задњих година.
Potpuno se slazem,mislim da ova lista nikako nije merodavna  Smile ne razumem koji su to kriterijumi???
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
lista je u najmanju ruku retardirana kakva imane lol.
Torcida gotovo i jedina tu pripada iz jos Grke,Turke,Delije trenutno kazem trenutno i mozda Rapidovci iz Beca.
Torca je trenutno u gotovo samom vrhu klub se digao euforija na vrhuncu odlicno stanje u grupi i sasvim su sigurno u top 5 a BBB su trenutno nikad losiji barem na sjeveru dok su u gostima jedni od nabolji jer je sjever KN-Zabrane -Stariji=Sjever  da je u kopu ekipa s gostovanja europskih i jos ovih mladjih i drugi bili bi sigurno u vrhu
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
To su skakljive teme o kojima mozemo da razgovaramo,i nikada se ne moze doci do konkretnog resenja,ondosno do konace liste 10 najboljih...Torcida je bila dobra,ali u Spitu,i Dinamovci su dobi ali u Zagrabu ili gostovanjima po Hrvatskoj(70% Hrvatske navija za Dinamo,koja stu to zajebana gostovanja)...Mislim da je nas derbi mnogo zesci samim tim sto je gradski...Svaki kraj,svaki park,svaki stek,nikada nisi siguran na koga ces da neletis na putu do stadiona...A BBBovcima kada dodje Hajduk,sa njima dodje 500 torcidasa,i obrnuto,kakav je to derbi???Kod nas bude po 10ak-15ak hiljada i jedih i drugih,prepune tribine i severna i juzna,na kom god se stadionu igra,tenzija je veca,frka je veca...Ovako kako je u Hrvatskoj,mnoze da se igra i Jadranska liga,dodje u BG 300 BBovaca i ode kuci,mi odemo tamo i dodjemo,mislim da je to smesno...Gradski derbi je ipak gradski derbi...

A ova lista je bez nas(srba) i bez grka,rusa i poljaka zaista bez veze...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
lista je u najmanju ruku retardirana kakva imane lol.
Torcida gotovo i jedina tu pripada iz jos Grke,Turke,Delije trenutno kazem trenutno i mozda Rapidovci iz Beca.
Torca je trenutno u gotovo samom vrhu klub se digao euforija na vrhuncu odlicno stanje u grupi i sasvim su sigurno u top 5 a BBB su trenutno nikad losiji barem na sjeveru dok su u gostima jedni od nabolji jer je sjever KN-Zabrane -Stariji=Sjever  da je u kopu ekipa s gostovanja europskih i jos ovih mladjih i drugi bili bi sigurno u vrhu

U kom to svetu torcida je u top 5  :[1]:Mozda na prostoru ex-yu. Da me neko ne shvati pogresno ne zelim da kazem da je torcida jako losa ali brate njih je kad je hajduk bio drugi bilo 200-300. Hajduk za sada gura jako dobro i oni su podigli nivo i brojnost( 2000-3000 ) a to sve treba opravdati kada Hajduk pocne da igra lose.
Sto se tice BBB oni su do pocetka prosle sezone bili dosta bolji od torcide ali od tada   :[1]:Ne znam sta im bi...

Inace ova lista je kao lista cista sprdnja, nijedna od ovih grupa sigurno nije u top 10.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2009, 22:36:56 od neessa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
BBB imaju sve predpozicije da budu najbolji od ex-yu al je prevelika podjela medju navijacima postoje 2 udruge koje se mrze iz dna duse, od 1000 najkvalitetnijih ljudi 500 ima zabranu,cijela starija ekipa je na istoku i ide na gostovanja itd stvarno jadno kad se sjetim 2006 i odradjene sezone stvarno steta.i ove sezone kad je isla ekipa koja treba biti tu onda nam nema ravnih na gostovanjima kao London,Udine,Belfast,Prag al jebiga takva je situcacija i nema pomoci.
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung SGH-E590
Ovo mora da je UEFA pravila listu! Smile

Prvi dokaz je Celtic, ciji su navijaci proglaseni za najmirnije navijace u Evropi! (toliko o tome)  Smile
2. Liverpool, koji na tribini pevaju jednu pesmu max 10 min!
3. A. Madrid i Basel koji su smesni!

Ovo su navodno pravili Italijani, a nisu stavili ni jednu Italijansku grupu! Smile Smile Smile

Mnogo kriterijuma bi moralo da se uzme u obzir da bi se pravila ovakva lista, a po meni ovde bi mogli da se nadju Ruski,Poljski,Grcki,Turski, mozda neki Slovacki,Italijanski,Holandski ili Ukrajinski tim i najverovatnije Delije pa Grobari i Torcida!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:41:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.