Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 12:47:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 126355 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mario Brkljača novi igrač Hajduka!

Veznjak Zagreba Mario Brkljača novi je igrač splitskog Hajduka, potvrdio je u razgovoru za Index predsjednik Zagreba Dražen Medić.

"Da, mogu vam potvrditi da smo prije nekoliko sati dogovorili transfer Brkljače u Hajduk. Za sada to je sve što vam mogu reći, o financijskoj strani me, naravno, ne trebate ni pitati", rekao je Indexu Dražen Medić.

Podsjetimo, Brkljača, kojeg su Splićani po nekim informacijam platio mizernih 100 tisuća eura, se u vezu s Hajdukom dovodio još ljetos, međutim na koncu je doveden njegov suigrač Senijad Ibričić. Prije nekoliko dana Hajduk je obnovio svoj interes i stvar je vrlo realizirana.

Brkljača doveden Buljanu iza leđa?

Iako je još jučer sportski direktor Hajduka izjavio kako Hajduk s njim ne pregovara, niti im on treba sada kada je potpisao Tomasov, Brkljača je, navodno, došao na inzistiranje Luke Miličića i bez znanja Ike Buljana.

Danas se Mario ne javlja, ali prije nekoliko dana u razgovoru za Index Brkljača je ustvrdio kako bi vrlo rado otišao na Poljud

"Što se mene tiče, ja bih volio otići na Poljud, bez imalo skrivanja. Svaki prijelazni rok za mene je opterećenje, a zadnjih mjesec dana sam uspio i kompromitirati svoj status u Zagrebu", rekao je Brkljača.

Brkljača: Hajduk broj jedan u Hrvatskoj

"Mislim da bi me odlazak u Hajduk psihički vratio u život. Nakon svega što mi se događalo u posljednje vrijeme, kada sam u dva mjeseca bio u većini klubova Serie A, a na kraju završio na klupi Zagreba, malo sam psihički pao, ali to je normalno valjda. A na Poljudu me čeka i moj bivši suigrač Ibričić i kad bi se to obistinilo bio bi vrlo sretan", dodao je Brkljača.

O Hajduku je Mario imao samo riječi hvale, po njemu, to je trenutno najbolji klub u Hrvatskoj.

"Ja znam da bi u Hajduku bio samo jedan mali kotačić jednog savršenog mehanizma u posljednje vrijeme. Hajduku ide odlično u posljednje vrijeme, ne fali im ni novca ni igrača i po meni oni su svakako broj jedan u Hrvatskoj", dodao je u razgovoru za Index veznjak Zagreba Mario Brkljača.

23-godišnje zagrebačko dijete po Transfermarktu vrijedi milijun i pol eura

Mario Brkljača rođen je 7. veljače 1985. godine u Zagrebu i od malih nogu igra na poziciji veznog igrača. Sa svojih 183cm i 81 kilogramom u kategoriji je idealnih proporcija za mjesto koje konkurira.

Za prvu momčad Zagreba Brkljača nastupa od sezone 2004./2005., a do sada je ukupno skupio 128 utakmica u dresu Zagreba, pritom postigavši 12 golova.

128 utakmica i 12 golova u dresu Zagreba

Ove sezone Brkljača je odigrao 15 utakmica, postigavši tek jedan gol, u domaćoj pobjedi protiv Rijeke i upisavši jednu asistenciju u gostujućem 4:2 porazu u Koprivnici.

Prema Transfermarktu Brkljača vrijedi milijun i pol eura, a ugovor za Zagrebom trajao mu je do ljeta 2010, godine, zbog čega iznimno čudna cifra od sto tisuća eura, koliko, su navodno, Splićani platili za njega.

Preuzeto s index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Pozdrav za Torcidu!
Samo Rad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Gasi se HNK Hajduk, stiže čestitka Ive Tijardovića!

Sutra na 98. rođendan gasi se HNK Hajduk!

Pored pomame za ulaznicama za derbi, na Poljudu su najviše preokupirani organizacijom rođendanske proslave kluba tijekom koje će se sutra u 11 sati u kino dvorani stadiona održati i skupština kluba na kojoj će se i formalno ugasiti Udruga HNK Hajduk Split.

Nakon preoblikovanja Hajduka u športsko dioničko društvo nema više potrebe za funkcioniranjem Udruge koja odbrojava svoje zadnje sate.

Tom prigodom na skupštini dodijelit će se i priznanja osobama koje su imale važne uloge u preoblikovanju kluba, članovima različitih klupskih tijela, ali i prvim dioničarima.

Kako se približava sutrašnji Hajdukov 98. rođendan, tako i sve više čestitki stiže “bijelima”. Među brojnim čestitarima našlo se i ime Ivana Tijardovića, sina istaknutog skladatelja Ive Tijardovića, koji se javio iz Zagreba. Tijardovićeva opereta “Spli’ski akvarel” s ulomcima također njegove operete “Kraljica lopte” posvećene Hajduku, bit će dio sutrašnje proslave rođendana.

S početkom u 19.30 sati izvest će se u splitskom HNK uz nazočnost čelnika, igrača, stručnoga stožera te brojnih prijatelja kluba.

- Dragi i poštovani Hajduci, najprije srdačne i tople čestitke za 98. godišnjicu, nama dragoga kluba HNK Hajduk! Drago mi je da ćete slaviti uz operetu “Spliski akvarel”, mog oca Ive Tijardovića. Znam da vas je otac volio, cijenio i napisao je svom dragom klubu operetu “Kraljica lopte”, koja se prikazala na godišnjicu našega kluba na Starom placu!

U petak će vam pivati Marica, Tonči, barba Toma, šjora Jovana, Lešandro, Perina i Kaligeri, ribari, Lavandere i puk grada Splita kojeg mi svi volimo! Kako vam oni budu pivali lipo i smišno, tako i vi igrajte balun na slavu Splita, Dalmacije i drage nam domovine Hrvatske!

Čestitke i stojte mi dobro, odani Tijardović - napisao je Hajduku u svojoj čestitci zagrebački arhitekt Ivan Tijardović.

Za proslavu 100-te godišnjice kluba već su u tijeku pregovori s intendantom splitskoga HNK Milanom Štrljićem kako bi te 2011. godine u sklopu fešte na pozornici splitskog teatra bila premijerno prikazana prerađena verzija operete/mjuzikla “Kraljica lopte”.

Na travnjaku Poljuda “bijeli” će, u sklopu proslave, dan nakon rođendana, dakle u subotu (16 sati), ugostiti BiH premijerligaša Široki Brijeg, kojega vodi bivši trofejni trener Hajduka Ivan Katalinić.

U momčadi iz Širokog trebao bi nastupiti i ljubimac splitske publike “Ronaldo iz Turčinovića” Stanko Bubalo. Za generalku uoči Dinama bit će otvorene samo dvije tribine, uz feštarske cijene ulaznica, sjever 10, istok 20 kuna.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Poklonu se u zube ne gleda   Smile

Edit:Golcina Senijada  Smile 2-0
« Poslednja izmena: 22. Feb 2009, 21:53:43 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Senijad malo ovo ono... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Hajduk silovao Dinamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Al' baš... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Gledao sam Senijada kako igra mali fudbal.....majstor....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Da, da... Zna mali. Smile

Nego, Hajduk prvi nakon 918 dana. U jbte...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Мало би се могли угледати на комшије бар кад је припрема утакице у питању, то медијско дизање тензије, пренос и сл. ствари, које неће суштински утицати на промену фудбала, али ће ти бар омогућити да седнеш уз ТВ и испратиш утакмицу, од почетка, до краја.

Квалитет фудбала је и код њих куртон. Колико сам ја видео, ово је пресликан наш дерби. Без маштовитости, са много прекршаја, прекида, ваљања, а видети два-три повезана напада заредом, као и пар успешних додавања на противничкој половини је равно чуду.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2009, 22:35:54 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 12:47:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.