Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 14:27:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 126541 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Znaci nista od transfera, ja sam mislio da je presao. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bio sinoc na Poljudu i sta reci pun stadion atmosfera odlicna,hajduk realno trebao pobjediti bolje su sanse imali,kaldinic na 0-0 2 zicera  fulao Hajduk za penal ostecen i tako dalje,posebno me dirnula koreografija za vatrogasce s kornata nesto prekrasno a Torcida vecer pokvarila trasparentom "Fala Srna" stvarno jadno
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bio sinoc na Poljudu i sta reci pun stadion atmosfera odlicna,hajduk realno trebao pobjediti bolje su sanse imali,kaldinic na 0-0 2 zicera fulao Hajduk za penal ostecen i tako dalje,posebno me dirnula koreografija za vatrogasce s kornata nesto prekrasno a Torcida vecer pokvarila trasparentom "Fala Srna" stvarno jadno

E to sam zaboravio,svaka im čast na koreografiji za vatrogasce,oni su se sjetili za razliku od hrvatske vlade..

Btw malo sam istraživao i izgleda da bi i Angolac i Brazilac mogli biti prava pojačanja,uostalom ne mogu biti lošiji od sadašnjih Hajdukovih napadača.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Odlicna poruka za pale heroje i jos bolja pjesma u dusu dira
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kvartet pojačanja podbacio, Rosso ide u Izrael

Na susretu kombiniranih momčadi Hajduka II i juniora 'bijelih’ isproban je kvartet, a struka kluba zaista nije imala mnogo za vidjeti.

Brazilski napadač Tiago Quirino da Silva se ozlijedio nakon pola sata (zadnja loža), a nije mnogo pokazao ni sunarodnjak mu Flavio, bivši igrač Solina.

Nespremni angolski veznjak Antonio Mendonca je potpuno razočarao, dok je 25-godišnji napadač Vedran Muratović produkt Dinamove škole (igrao u prvoj bugarskoj, te trećoj francuskoj ligi) imao tek nekoliko dobrih poteza.

Rosso na operaciju leđa u Izrael
Giovanni Rosso je još uvijek odsutan iz Poljuda i čuje se mogućnost da bi svoju boljku leđa, zbog koje je bio u Puli u posljednje vrijeme kod somatopeda Stanislava Peharca, mogao sanirati operativnim putem i to u Izraelu.

Rosso se javio liječničkoj službi “bijelih“ i kazao im kako će potražiti mišljenje svojih liječnika u Izraelu.

Preuzeto sa Slobodna Dalmacija.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung S500
Bio sinoc na Poljudu i sta reci pun stadion atmosfera odlicna,hajduk realno trebao pobjediti bolje su sanse imali,kaldinic na 0-0 2 zicera  fulao Hajduk za penal ostecen i tako dalje,posebno me dirnula koreografija za vatrogasce s kornata nesto prekrasno

Znaš kako ide ona pisma: "...tuđi čovik nikad neće znati što to veže dalmatinske ljude

a Torcida vecer pokvarila trasparentom "Fala Srna" stvarno jadno

Pa jebemu sve... ako u tin godinama nisi shvatija da ljudi u Dalmaciji uglavnon ne vole Dinamo... onda ne znan di ti živiš, prika...

BTW  -to je bija genijalan transparenat   Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
zamisli na sjedecoj utakmici dinamovoj npr vamos debortivo itd kako bi to glupo bilo
« Poslednja izmena: 31. Avg 2008, 01:38:43 od light_striker »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung S500
stari, uopće ne bi bilo glupo...

Jer niko od nas ne očekuje da navijačli Dinama plaču zato šta je Hajduk ispa...

Jebemumater...to je normalno klupsko rivalstvo... kad ManUtd popuši, cili Liverpool slavi... i obrnuto...
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da meni je normalno rivalstvo kad igraju Dinamo-Hajduk ili Hnl utakmice al kad igra neki Deportivo proti hajduka onda sam za Hajduk jer sam prije svega Hrvat a onda tek Dinamovac i nas je na poljudu bilo 5 ista ekipa sto ide na maksimir na sjever i svi su navijali da hajduk prodje i neznas koliko bi i Dinamu znacilo da Hajduk prodje i ostalim klubovima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung S500
Znači, ti si toliko prevrtljiv i dvoličan da, na primjer, u nedjelju jebeš "majku tovarsku" hajdukovcima a već u četvrtak plješćeš i pjevaš sa tim istim "tovarskim hajdukovcima" kojima si par dana prije jebao majku?

Znači, tebi je dovoljno da avion sa Hajdukovim igračima prijeđe granicu, i ti automatski mijenjaš svoje osjećaje i svoju privrženost i odjednom Hajduku želiš sve najbolje... a samo par dana ranije svim si srcem želio Hajdukov poraz, neuspjeh, sramotu...

Ma da... ti si "pravi" navijač...
« Poslednja izmena: 31. Avg 2008, 01:57:22 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 14:27:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.384 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.