Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 11:27:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 126872 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
Jel moze neko malo detaljnije da mi objasni situaciju oko tog Hrgovica...vidim prepucavanja...unduri...ali nisam bas upucen  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Jel moze neko malo detaljnije da mi objasni situaciju oko tog Hrgovica...vidim prepucavanja...unduri...ali nisam bas upucen  Smile Smile

Bogami, po tvojim komentarima izgledalo je da sve kužiš i sve znaš o Hajduku i Dinamu...

Ontopic: koji će nam kurac Skoko? Opet se lova baca (čitaj: pere)

Baš me zanima koji je "menadžer" posredovao u ovom transferu, te kakva je njegova zarada...

Kao što rekoh - sranje u Hajduku je isto, samo u drugačijoj ambalaži.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
Pratim vasu ligu kada stignem...ali mi Hrgovic i njegove izjave nisu toliko poznate... Smile Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma šta se ima govoriti o paćeniku...Nije vrijedan spomena.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Faca Hajduk napokon jak a ti opet nezadovoljan
« Poslednja izmena: 21. Jul 2008, 16:23:24 od light_striker »
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Pratim vasu ligu kada stignem...ali mi Hrgovic i njegove izjave nisu toliko poznate... Smile Smile

Smile Smile

Evo ti onda ovako na brzinu igrači "opus" Mirka Hrgovića:

1. kapetan Hajduka
2. nositelj trofeja "Hajdučko srce"  - valjda znaš šta je to
3. na malonogometnom turniru ove zime udario nogom Dinamovog navijača koji je uletio u teren
4. iste zime potukao se u Zagrebu navečer sa par Dinamovih navijača dan prije derbija
5. u svakoj utakmici sa Dinamom najagresivniji, naprgaviji, jebe majku purgersku u svakom duelu
6. uhvaćen (i snimljen) kako sa suigračima i navijačima pjeva pjesmu "Mrzim Dinamo, srpsko ime to"
7. po vlastitoj želji i na vlastito inzistiranje prodan iz Hajduka u japanski JEF United

nakon toga

potpisuje za Dinamo, i onda mrtav-hladan "obećaje" navijačina Dinama da će se sa srcem borit za sveti plavi dres

Ukratko, pička.

Jel' ti sad malo jasnije

P.S. još jedan "biser" na karakteru Mirka Hrgovića - iako rođeni Sinjanin, nastupa za reprezentaciju BiH s kojom nema ama baš nikakve veze (igra za Široki Brijeg dvije ili tri sezone, i to je sve)

Faca Hajduk napokon jak a ti opet nezadovoljan

Hajduk je "jak" kao što je i prošle sezone u ovo doba bio "jak"

Ponavljam - sranje u klubu je isto, samo u drugoj ambalaži. Svi nešto seru o preoblikovanju, kao da će to donijet bilo kakve promjene...
« Poslednja izmena: 21. Jul 2008, 16:26:09 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
jedino što je olakotna okonost za hrgovića je ta što mu je otac jedan od prvih poginulih branitelja u sinjskoj krajini i što mu je brat alkar, ali to nema puno veze s nogometom.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Inače, neke će iznenadit podatak da u Sinju ima popriličan broj navijača Dinama...

Recimo da u samom gradu Sinju otprilike polovina navija za Dinamo, a polovina za Hajduk. Međutim, u okolnim selima sinjske krajine navijači Hajduka su u uvjerljivoj većini, pa se može reć da je sinjska krajina "za Hajduk"

Recimo, Slaven Zambata je rođeni Sinjanin... pa sjetit ćete se Joze Gašpara također... mislim da ima još primjera...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Inače, neke će iznenadit podatak da u Sinju ima popriličan broj navijača Dinama...

Recimo da u samom gradu Sinju otprilike polovina navija za Dinamo, a polovina za Hajduk. Međutim, u okolnim selima sinjske krajine navijači Hajduka su u uvjerljivoj većini, pa se može reć da je sinjska krajina "za Hajduk"

Recimo, Slaven Zambata je rođeni Sinjanin... pa sjetit ćete se Joze Gašpara također... mislim da ima još primjera...

da, recimo sinj, imotski i metković, ali to je nekako i logično, oni su mentalitetom znatno bliže hercegovcima koji su više dinamovci, nego dalmatincima. ili ako ćemo iskreno, ustaški kraj kao i hercegovina, pa imaju prijezir prema partizanima  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2008, 17:20:28 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
Hvala sente... Smile Smile

Znao sam da se radi o prelasku u najveceg rivala...ali nisam poznavao ove dogadjaje vezane za tucu sa navijacima...

Opravdam unapred sve sto bbb budu uradili...jer covek je picka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 11:27:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.751 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.