Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:36:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 126502 puta)
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
oko  5 milja eura
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Aha, hvala vam. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
malo preko 6 milijuna eura, po srednjem tečaju HNB-a. još je na raspolaganju oko 6.5 milijuna.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Boris Živković uspješno operirao koljeno

Boris Živković je uspješno operiran, sukladno najavama uradio je to jučer dr. Fabjan Čukelj u splitskoj bolnici na Firulama, očistio je, uredio ili najbolje rečeno – operirao je Živkovićevo koljeno lijeve noge.

Zahvat je, da preciziramo, izveden na medijalnom meniskusu. Živković bi se mogao vratiti u prosincu, ali budući da je zadnje kolo 7. prosinca, očekujemo ga tek za zimske pripreme.

Preuzeto sa Slobodna Dalmacija.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Igor Tudor želi postati trener

Igor Tudor u nogometnoj je mirovini od kraja srpnja, ali od nogometa se nije definitivno oprostio.
- Upisat ću trenersku školu, odlučio sam se posvetiti trenerskom poslu - kazao nam je Tudor, kojeg smo u subotu sreli u Splitu.

Vijest će možda koga i začuditi, ali Tudor je u 30. godini, poslije 13 profesionalnih sezona odlučio je da je stiglo vrijeme kada će znanje prenijeti mlađim generacijama.
- Kada sam vidio s kakvim žarom radi trener Vučević, koji ima istančan osjećaj za trenerski posao, rekao sam sebi da vrijedi sjesti na klupu - naglasio je Tudor.

Preuzeto sa sportskenovosti.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
HAJDUKU 60 MILIJUNA
Kerum uplatio pet milijuna kuna, slijede Tommy, Jolly & Co.

Na Kerumov nagovor, u ponedjeljak po 5,000.000 kn uplatit će još četiri velika ulagača, a to su Studenac (Jozo Milović), Tommy (Tomislav Mamić), Jolly (Josip Stojanović) i Konstruktor (Željko Žderić).

U subotu ujutro pet milijuna kuna za 10.000 Hajdukovih dionica uplatio je splitski poduzetnik Željko Kerum, čime se ostvarila najava o njegovu ulasku u vlasničku strukturu kluba.
- U subotu ujutro uplatio sam pet milijuna kuna - kazao je Željko Kerum.

Na Kerumov nagovor, u ponedjeljak 13. listopada po 5,000.000 kn uplatit će još četiri velika ulagača, a to su trgovačka poduzeća Studenac (Jozo Milović), Tommy (Tomislav Mamić), Jolly (Josip Stojanović) i građevinska tvrtka Konstruktor (Željko Žderić).

Do sada je Hajduk upisom dionica prikupio 40 milijuna kuna, a kad u ponedjeljak dođu još četiri uplate, Bijeli će ostvariti 60 milijuna kuna od uplate dionica, što je najvećim dijelom napravljeno u četvrtom upisnom krugu koji završava u utorak 14. listopada u 16 sati.

SN
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Palermo već na zimu želi Nikolu Kalinića!

Prema pisanju talijanskih medija Nikola Kalinić bi u idućem prijelaznom roku mogao preseliti u Palermo.

Najbolji strijelac HNL-a i reprezentativac želja je čelnika i struke ovog talijanskog kluba, treba im hitna zamjena za ozlijeđenog Igora Budana.

Palermo prati Kalinića već duže vrijeme, pitanje je samo hoće li Sicilijanci željeti izdvojiti 10 milijuna eura koliko Splićani traže za svojeg centarfora...

O ovom mogućem transferu danas pišu goal.com, eurosport.it i brojni drugi.

Preuzeto s Glasa Dalmacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Stipe Pletikosa odlučio kupiti dionice Hajduka za više od pola milijuna kuna

Stipe Pletikosa, vratar hrvatske reprezentacije po povraku iz Harkova objavio je:

- Hajduk mi duguje novaca, ali ja ne tražim povratak duga već pretvaranje u dionice.

Hajduk duguje Pletikosi 80.000 eura za godinu kad je nastupao za bijele na posudbi kod Šahtara.

Pletikosa nije želio tužiti sudu svoj klub:

- Dugujem Hajduku mnogo, odlučio sam tih 80.000 eura dobiti u dionice. Imponira mi što su toliki poslovni ljudi odlučili uložiti u moj klub.

Preuzeto sa Slobodne Dalmacije.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Svaka čast.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
U PLUSU 50 MILIJUNA
Ivan Rimac iz ljubavi prema Hajduku kupio dionice za 11 milijuna kuna!

Dioničari bi uskoro mogli postati bogati i bez velikoga poslovanja. Ako 'Stari plac’ postane Hajdukov, vrijednost će se popet s 500 na najmanje 5.000 kuna

Ivan Rimac je, kupivši u ponedjeljak paket Hajdukovih dionica vrijedan 11.035.000 kuna, postao najveći pojedinačni dioničar splitskih Bijelih. Galantnim potezom samoborskoga poduzetnika livanjskih korijena završen je, dan prije roka, četvrti krug preoblikovanja Bijelih, u kojem su potencijalni kupci mogli kupiti dionica u vrijednosti od 81.035.000 kuna.

Splitski nogometni div sada je ponovo čvrsto na nogama. Hajduk je ovoga časa čist, ali i bogat klub. Nakon što isplati sve vjerovnike, u blagajni Bijelih bit će 'debelih’ 50 milijuna kuna. Što je sjajan temelj za pokret u novu i, valja očekivati, mnogo pametniju budućnost. Ivana Rimca, baš kao i vijest da je vrlo uspješnim četvrtim krugom završeno preblikovanje Hajduka, splitsko je izaslanstvo priopćilo na pomalo neočekivanome mjestu - u Zagrebu. Sjajnim poslom u hotelu Westin podičili su se Mate Peroš, predsjednik, Fredi Fiorentini, direktor, te trener Bijelih Goran Vučević. Počasno mjesto zaposjeo je pak Ivan Rimac, najveći pojedinačni dioničar Hajduka.

- Pozvali smo kako bismo naglasili da je i prije roka uspješno završen četvrti krug preoblikovanja Hajduka, no mnogo više stoga kako bismo javnosti predstavili gospodina Ivana Rimca, koji je stavio točku na i četvrtoga kruga - naglasio je Mate Peroš, dodajući: - Preoblikovanje je naglasilo kolika je važnost i kakav je ugled Hajduka. Ali, i kolika je ljubav prema Hajduku. Premda su vremena rizična, Hajdukove dionice pronašle su kupce koji, dakako, nisu gledali hoće li se njihovo ulaganje isplatiti kratkoročno, srednjoročno ili dugoročno. Oni su, jednostavno, htjeli uložiti u Hajduk.

Samo su rijetki, duboko smo uvjereni, prije ponedjeljka čuli za ime Hajdukovog najvećeg pojedinačnog dioničara. Ivan Rimac (47) rođen je u Lištanima pokraj Livna. Diplomirao je agronomiju, a studirao je i arhitekturu u Frankfurtu. Radio je u Njemačkoj do 2001. Bavio se građevinarstvom. Živi u Svetom Martinu pokraj Samobora, a u nas je vlasnik projektantske tvrtke Rimc.
Ovako se Ivan Rimac predstavio novinarima. Nakon presice šapnuo nam je kako ne voli 'reflektore’.
- Jedva su me nagovorili da se pojavim na konferenciji za novinare. Ne volim kamere, ne volim se pokazivati, a kamoli biti u središtu pozornosti.
No, očito, volite Hajduk?
- Meni je čast biti i članom Hajduka. Biti najveći dioničar još je veća.
Ne bojite li je se za svojih 11 milijuna?
- Ni govora. Hajduk je preveliki brand da bi novac otišao samo tako. No i nisam uložio da bih zaradio. Kupio sam dionice jer volim Hajduk i jer sam htio pomoći.
Uložili ste mnogo, no u vlasti ćete sudjelovati malo, tek s nešto manje od 5% glasova?
- To nije bitno. Bitno je da sam pomogao. A možda sada pomognem da iz mojega kraja, odakle korijene vuku Šuker, braća Kovač, Kasalo, Kurbaša i Hrgović, u svijet zakorači i neki novi Šuker - kazao nam je Rimac.

Dakako, nova Hajdukova situacija, potaknula je pitanje hoće li Hajduk sada, kada će imati, značajnije snažiti momčad u prvom mogućem, siječanjskom prijelaznom razdoblju.
- To će odlučiti nova Uprava - kaže Mate Peroš.
Kada će se oformiti nova Uprava Hajduka?
- Posljednji rok za prodaju dionica u četvrtom krugu je utorak do 20 sati. U četvrtak ćemo u Splitu na posebnoj konferenciji za novinare priopćiti sve detalje o četvrtome krugu preoblikovanja. Među inim, tada ćemo objaviti i imena i visinu uloga svih većih pojedinačnih dioničara. Potom slijedi 'tehnika’. Sazivanje Skupštine Sportskog dioničkog društva Hajduka te biranje Nadzornog odbora, koji će pak izabrati Upravu kluba.

Koliko će članova imati Nadzorni odbor?
- Najvjerojatnije sedam i bez njegova potpisa nema nijednoga plaćanja u sljedećih godinu i pol dana. Kontrola je, eto, 100% zajamčena.
A koliko će članova imati Uprava kluba?
- Tri. Bit će to predsjednik te menadžeri za sport i pravne poslove.
Koliko će vlasti imati dioničari Hajduka?
- Zasad imaju 31 posto. No ta će se brojka spustiti na 25.
Je li moguće da pojedinačni dioničari, koji su ovoga časa u manjini, jednoga dana postani većinski dioničari SDD Hajduka?
- To nije nemoguće. Sve zavisi o tome hoće li grad Split prodavati dionice. Ako Grad odluči prodavati svoj paket ili dio paketa, moguće je da Hajduk postane vlasnik privatnih dioničara.

Kako biste objasnili činjenicu da dvojica najvećih pojedinačnih Hajdukovih dioničara nisu Dalmatinci, već Livnjaci. Eto i paradoksa: jedan Livnjak, Jako Andabak, otvorio je, a drugi, Ivan Rimac, zatvorio četvrti krug preoblikovanja?
- To nije ništa drugo nego dokaz da se Hajduk voli mnogo šire od Dalmacije - naglasio je Peroš.
U trenutku kad su ulaganja nadasve riskantna, u času kada vrijednost dionica u cijelom svijetu pada poput prezrelih krušaka, kad svjetske burze privremeno obustavljaju trgovinu dionicama, kad je cijena najkurentnijih hrvatskih dionica, INA-e i HT-a, pala na 2.100, odnosno 235 kuna, Hajdukove se kupuju poput halve. Četvrti krug preoblikovanja pokazao je kako ljubav prema Hajduku i težnja za boljim Hajdukom nemaju cijene.
Međutim, Hajdukovi dioničari nisu uložili u Hajduk samo zbog ljubavi.
- Ne vidim niti jedan razlog zašto Hajduk, koji je jedan od jačih hrvatskih brandova, ne bi poslovao pozitivno - kaže, primjerice, Ivan Rimac.

No to nije sve. Hajdukovi dioničari mogli bi uskoro postati bogati i bez velikoga poslovanja. Ako 'Stari plac’ postane Hajdukov, vrijednost dionice popet će se s 500 na najmanje 5.000 kuna. Četvorni metri na 'Starome placu’ ovoga su časa, naime, najveća vrijednost u Splitu.

Dioničari Hajduka:

Većinski vlasnik:

Grad Split                       140 milijuna kn - 63%

Ostali dioničari:

Ivan Rimac                      11 milijuna kn -  5%
Jako Andabak                 10 milijuna kn - 4,5%
Dalekovod d.d.                10 milijuna kn - 4,5%
Brodomerkur d.d.            5 milijuna kn - 2,2%
Zagreb Montaža Grupa   5 milijuna kn - 2,2%
Kerum d.o.o.                     5 milijuna kn - 2,2%
Jolly JBS d.o.o.                 5 milijuna kn - 2,2%
Studenac d.o.o.                5 milijuna kn - 2,2%
Konstruktor d.d.                5 milijuna kn - 2,2%
Tommy d.o.o.                    5 milijuna kn - 2,2%
Tankerska plovidba d.d. 5 milijuna kn - 2,2%
Agrokor d.d.                       5 milijuna kn - 2,2%

SN
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:36:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.