Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:40:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HNK Hajduk Split  (Pročitano 125883 puta)
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
vas je problem sto svake godine radite istu gresku pojacavate se starim poluigracima i onda nema uspjeha,dinamo je jednu sezonu uveo 10 mladih i talentirani igraca i jedna sezona je bila katastrofa(liga za opstanak) al kad su se uigrali bez problema osvajaju hnl 3 puta zaredom,mislim kad bi hajduk doveo nekoliko mladi igraca i jos nekoliko juniora prva sezona bi bila losa al bi kasnije mogli konkurirat dinamu,al hajdukova uprava zeli uspjeh pod svaku cjenu pa dovodi igrace na posudbe i starije povratnike,od toga nema kruha
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
To što ja volim Hajduka ne spriječava me da vidim ono što je očito i da govorim istinu.
A ja Hajduka volim i kad je dobar i kad je loš.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
vas je problem sto svake godine radite istu gresku pojacavate se starim poluigracima i onda nema uspjeha,dinamo je jednu sezonu uveo 10 mladih i talentirani igraca i jedna sezona je bila katastrofa(liga za opstanak) al kad su se uigrali bez problema osvajaju hnl 3 puta zaredom,mislim kad bi hajduk doveo nekoliko mladi igraca i jos nekoliko juniora prva sezona bi bila losa al bi kasnije mogli konkurirat dinamu,al hajdukova uprava zeli uspjeh pod svaku cjenu pa dovodi igrace na posudbe i starije povratnike,od toga nema kruha

Naš problem je puno dublji i puno složeniji od toga... iako je to što si ti napisao svakako dio problema. Ali nije jedini problem. Ima toga još jako jako puno.

A situacije u Dinamu i Hajduku se uopće ne mogu uspoređivat. Dinamo nema svog Mamića niti ima svog Bandića. I hvala bogu na tome.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
nemaju mamic sa tim puno veze,pare sto su date za cernata,tudora,sabljica,vepra mogo si dovest 5 buduci nada od kojih bi  barem 3  postali vrhunski igraci.npr vida,niksic,mujdza,tomasov itd
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Pa nisam ja ni rekao da Mamić ima veze sa Hajdukom.

Ja sam rekao da se Dinamo i Hajduk ne mogu uspoređivat, jer Dinamo ima Mamića i Bandića, a Hajduk ih nema. I hvala bogu na tome.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
vidim kolko vam je dobro bez njih,ako hajduk nema para otkud u njega 4 najplacenija igraca hnl modric je 5 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Ti očito ne kužiš što ja želim reći...

To što je Modrić tek peti najplaćeniji igrač lige je sramota za Dinamo, za Mamića i za Bandića. Hajduk s tim nema nikakve veze.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
nema veze kukate kako nemate para a kad treba platit igraca onda se moze,kad dinamo pobjedi onda se izvlacite dinamu mamic i bandic daju pare itd
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Tko se izvlači? Tko smo to "mi" koji "kukamo kako nemam para"? Gdje sam ja napisao da "mi nemamo para"?

Jesi li ti uopće čitao ovo što sam ja pisao? I zašto se uopće prepireš sa mnom? U čemu je problem?
« Poslednja izmena: 03. Dec 2007, 16:28:52 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
ne govorim o tebi nego o hajdukovcima opcenito vecina tako razmisja al ti nisi medju njima kolko vidim
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:40:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.