Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 15:51:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хладни рат Месић - Тадић  (Pročitano 19138 puta)
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
SonyEricsson G 502
Čuj čedoyou nemoraš pisati latinicom(kao pravi srpski patriota) znam ja i ćiriilicu,jebi ga nekad smo je morali učiti ovdje u Rijeci.. :DSamo nemogu skužiti kako ti kao pravi srpski patriota u nicku imaš latinicu!?? Smile Smile

Dakle što se tiče brigada HV dobro si ih naveo(čak si i moju spomenuo) Smile..

Nego nešto me zanima tvoja jedna rečenica,citiram...

Citat
Па да је Србија била у рату чисто сумњам да би било па....
Pa 'bemu čedoyou od kud je onaj famozni hrabri novosadski korpus koji je ravnao Vukovar u jesen 91'..
Šta su i oni krajišnici??Kome su bacali cvijeće u BG 91'??Krajišnicima..
Jesu krajišnici i ovi tvoji bosanci iz BL korpusa što su ravnali zapadnu Slavoniju 91'??Il oni iz C.Gore što popališe i popljačkaše dubrovačko zaleđe!!Jesu i to Krajišnici??O raznim paravojnim postrojbama(iz Srbje) neću ni govoriti.. Smile

Za mene su to sve četnici čedoyou,bili oni iz Knina,BL,Bg,NS??Svi su oni htjeli Do Virovitice,Karlovca,Karlobaga,al' nije išlo.. Smile Smile

btw.Što se tiče naoružanja 91' jako dobro znamo šta je ko imao..
Ja znam s čim sam ja 91' otišo u Liku,a znam šta su ti braća u Lici imali od oružja.. Smile

« Poslednja izmena: 07. Feb 2010, 09:47:54 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Ime teme nije "Hladni rat čmelka - yetyou" Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Извини али само још једно пошто смо очигледно "познаници".

Čuj čedoyou nemoraš pisati latinicom(kao pravi srpski patriota) znam ja i ćiriilicu,jebi ga nekad smo je morali učiti ovdje u Rijeci.. :DSamo nemogu skužiti kako ti kao pravi srpski patriota u nicku imaš latinicu!?? Smile Smile

Dakle što se tiče brigada HV dobro si ih naveo(čak si i moju spomenuo) Smile..

Nego nešto me zanima tvoja jedna rečenica,citiram...

Citat
Па да је Србија била у рату чисто сумњам да би било па....
Pa 'bemu čedoyou od kud je onaj famozni hrabri novosadski korpus koji je ravnao Vukovar u jesen 91'..
Šta su i oni krajišnici??Kome su bacali cvijeće u BG 91'??Krajišnicima..
Jesu krajišnici i ovi tvoji bosanci iz BL korpusa što su ravnali zapadnu Slavoniju 91'??Il oni iz C.Gore što popališe i popljačkaše dubrovačko zaleđe!!Jesu i to Krajišnici??O raznim paravojnim postrojbama(iz Srbje) neću ni govoriti.. Smile

Za mene su to sve četnici čedoyou,bili oni iz Knina,BL,Bg,NS??Svi su oni htjeli Do Virovitice,Karlovca,Karlobaga,al' nije išlo.. Smile Smile

btw.Što se tiče naoružanja 91' jako dobro znamo šta je ko imao..
Ja znam s čim sam ja 91' otišo u Liku,a znam šta su ti braća u Lici imali od oružja.. Smile

Пошто си ми написао да бараташ са ћирилицом онда није проблем ни мој "патриотизам".
Требао би знати када је Хрватска међународно призната? под број један,а под број два
по сваком Закону и међународном праву ви сте до тог тренутка били паравојна формација
и нерегуларна војска те се са вама тако и поступало као што би и свако.
Број три ЈНА се повукла из Хрватске након признања Хрватске.Немој бити као Месић па
прескакати временске оквире о којима сам говорио.
Пошто био у 111. Ријечкој молим те реци одакле ви у Комарици 15 километара од Добоја
док сам ја био на 11 километру од Добоја чији сам становник?
То ти постављам чисто ради оног помињања агресије па ми није јасно како је међу
осталим била и 111 у БиХ.
У Дервенти и селу Дажнице имате покопане момке из твоје бригаде и уколико су ти
пријатељи постарај се да им породице сазнају гдје су момци сахрањени како би дошли
и људе људски сахранили.Држава Хрватска негира то али ја знам јер сам био на том
мјесту и учествовао у борбама које су се водиле у јуну 92 па вјероватно би породице
то самоинцијативно урадиле.Поред њих има још и припадника из Прве ЗНГ-Загреб,
Друга и 108 из Сл.Брода ,Трећа ЗНГ из Осијека и 153 из В.Горице.
Имам списак испред себе а уколико си заинтересован за пар дана покушаћу доћи до
имена људи.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Требао би знати када је Хрватска међународно призната? под број један,а под број два
по сваком Закону и међународном праву ви сте до тог тренутка били паравојна формација
и нерегуларна војска те се са вама тако и поступало као што би и свако. 

Vi(pod tim mislim na jna pardon "sna" kao i ostale četničke postrojbe) ste od dana kad je Sabor RH usvojio  Deklaraciju o uspostavi samostalne i suverene Republike Hrvatske Dan državnosti 25.6.1991 god. jedina paravojna formacija koja je bila u RH..

Citat
Број три ЈНА се повукла из Хрватске након признања Хрватске.Немој бити као Месић па
прескакати временске оквире о којима сам говорио.

Totalna laž i deinformacija!! Smile
RH je međunarodno priznata 13.01.1992 god,a sna je još mjesecima bila na teritoriju RH(Recimo Vis i Lastovo su napustili tek u svibnju te godine)..U okupiranim područjima  poput istočne Slavonije ili Knina,Benkovca,Petrinje itd bila je godinama poslije samo pod drugim imenom naravno.. Smile

Citat
Пошто био у 111. Ријечкој молим те реци одакле ви у Комарици 15 километара од Добоја
док сам ја био на 11 километру од Добоја чији сам становник?
То ти постављам чисто ради оног помињања агресије па ми није јасно како је међу
осталим била и 111 у БиХ.

Nisam bio pripadnik 111 brigade ZNG,bilo je u Rijeci još postrojbi HV..A što su radili u Komarici,to treba pitati one koji su ih poslali tamo..Ja sa svojom postrojbom NIKADA nisam napustio područje RH..

Citat
Дервенти и селу Дажнице имате покопане момке из твоје бригаде и уколико су ти
пријатељи постарај се да им породице сазнају гдје су момци сахрањени како би дошли
и људе људски сахранили

Postoje za to nadležne komisije ili vladina tijela pa neka se oni sa time pozabave..Mi(moja postrojba)svoje poginule smo dostojno pokopali ..

A što se tiče spiska postrojbi iz Srbije ili Bosne koje su u sklopu sna ili paravojnih postrojbi napadale RH trebalo bi par stranica foruma da ih se sve nabroji!! Smile

IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
A što se tiče spiska postrojbi iz Srbije ili Bosne koje su u sklopu sna ili paravojnih postrojbi napadale RH trebalo bi par stranica foruma da ih se sve nabroji!! Smile

cmelka zar nije logicno kad je nestala jugoslavija da s njom nestaju i njeni zakoni i sve drugo do avnojskih granica, sto znaci da bi na primjer kod klnina i borova i kod drugih gradova trebalo novi princip koristiti cije je i sta je Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2010, 12:09:55 od bokimajk »
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Како неби неко мислио да немам шта Аргументовано рећи напомињем да се придржавам
горе наведеног упозорења.
П.С
Са Расимом се није зафркавати. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
cmelka zar nije logicno kad je nestala jugoslavija da s njom nestaju i njeni zakoni i sve drugo do avnojskih granica, sto znaci da bi na primjer kod klnina i borova i kod drugih gradova trebalo novi princip koristiti cije je i sta je Smile Smile

I avnojske grance su iscrtane u SFRJ. Trebale bi onda i one nestati.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
o tome i pricam Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
o tome i pricam Smile

# Vjerujem da je Milosav Katalina bio zlostavljan, ali da je bio toliko mučen kao što govori, ne bi ni Rambo ostao živ.
Slavko Lozina, sudac ®upanijskoga suda u Splitu, u obrazloženju oslobađajuće presude optuženicima za ratne zločine počinjene u Lori, studeni 2002.  Smile

Naše je poniženje što moramo moliti vođe Europske unije da uđemo u Europsku uniju, a trebalo bi biti obrnuto. Oni bi nas trebali moliti! Nas Hrvate, nas narod svetaca, nas narod junaka, nas narod genija trebali bi moliti da uđemo u to društvo koje je u svemu ispod naše razine, osim u tehnici. Dužnosnici iz Europske unije trebaju klečeći doći i u Zagreb i u Vukovar i u Knin i moliti nas da dođemo u Europsku uniju i da tako malo povećamo postotak čestitih, vrijednih, poštenih i pametnih ljudi u Europskoj uniji. Europa nije zaslužila nas Hrvate.
don Anto Baković u Narodu, studeni 2002. Smile

Hrvatska vojska i časnici nisu činili ratne zločine. Zločina je bilo, oni su sastavni dio rata, ali s naše strane nisu bili kao ratni zločini nego kao dio opće statistike kriminala.
Slobodan Praljak na 1. općem saboru HIP-a, održanom u Zagrebu, studeni 2002. Smile

ZLATNI BUKALIN ZA KOSTIMOGRAFIJU
Na Thompsonovim koncertima ustaške odore nose ubačeni agenti KOS-a, isti oni koji su stavili eksploziv pod antifašistički spomenik na Mirogoju.
Ljubo Ćesić Rojs na sjednici Hrvatskoga sabora, prosinac 2002.  Smile

ZLATNI BUKALIN ZA MEDICINU

1. Tuđman mi je iz kreveta vikao da ne prilazim jer bih mogao dobiti gripu. A ja sam uletio njemu u krevet i viknuo: "Predsjedniče, hoću Vašu gripu!"
      Miroslav Ćiro Blažević u emisiji "Nightmare Stage" na CCN-u, svibanj 2002. Smile Smile Smile

ZLATNI BUKALIN ZA ZEMLJOPIS

1. Na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu saznajem da svi dnevni autobusi od Zagreba do Mostara voze preko washingtonsko-daytonske "Srbije u Bosni". Žalosno je da se iz jednoga dijela domovine u drugi može danju stići samo preko okupiranoga područja.
      Dubravko Horvatić u Fokusu, studeni 2002.

ZLATNI BUKALIN ZA SRPSKO PITANJE

1. Srbi lažu, oni su takav narod. Ne mogu oni nas voljeti niti je to prirodno. Oni su naši vječni zakleti neprijatelji, povijest je to pokazala i stalno se to ponavljalo.
      Marko Perković Thompson u Jutarnjem listu, srpanj 2002.

ZLATNI BUKALIN ZA LINGVISTIKU
Hoće li opet doći radikalnija jezikoslovna vremena, kada je vrli znanstvenik Petar Guberina u pisanju "razlika između hrvatskog i srpskog jezika" hrvatskim naivcima morao predočiti i jedinstven primjer kako je uistinu riječ o dvama jezicima? Upotrijebio je samo jednu rečenicu: "Prije je Zemlja bila plinovita kugla, da bi se kasnije pretvorila u tekuću." Na srpskom ta rečenica glasi ovako: "Pređe zemlja bejaše gasna lopta, da se docnije preobrati u tečnu." Zajednički jezik?!
Jozo Renić u Večernjem listu, studeni 2002.  Smile Smile Smile Smile Smile

ZLATNI BUKALIN ZA SLOBODU MEDIJA
Štetu Hrvatskoj nanose i negativne informacije o našoj državi. Vlada mora spriječiti njihovo širenje.
Ivica Račan u razgovoru s novinarima, rujan 2002.  Smile

ZLATNI BUKALIN ZA POEZIJU
Račan laje, a Mesić nam reži,
Dođi, Franjo, pa ih oba veži.
Ruža Jolić, guslarica iz Kongore, na Gangafestu u Biorinama, rujan 2002.  Smile Smile Smile

ZLATNI BUKALIN ZA DEMOGRAFIJU
Vijest o smanjenju broja Srba jedna je od boljih u posljednje vrijeme.
Anto Đapić na sjednici Hrvatskoga sabora, svibanj 2002.  Smile

ZLATNI BUKALIN ZA INDUSTRIJSKI RAZVOJ
Jasenovac nije bio tvornica smrti, kako su ga nazivali, nego radni logor. Radila je ciglana, a proizvodili smo i lance.
Dinko Šakić, bivši zapovjednik konc-logora u Jasenovcu, u Jutarnjem listu, ožujak 2002.  Smile

ZLATNI BUKALIN ZA ŽIDOVSKO PITANJE
Ja smatram uvredom kada me se nazove Židovom. Ja sam čuo da su moji roditelji židovskog podrijetla, ali to je njihov problem.
Mladen Schwartz u emisiji "Nightmare Stage" na CCN-u, svibanj 2002.  Smile Smile Smile

Kako se zove ministar ekologije Kosova?
Izmet Fekalija.
pitalica u hrvatskom humorističko-satiričkom časopisu Potepuh, travanj 2002. Smile Smile Smile

Свака част за Месићеве комплексаше :
P Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 15:51:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.223 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.