2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 10:30:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HK Partizan  (Pročitano 76024 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
Uh kad bi nas Erste banka sponzorisala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
LG L9
Sto bas oni
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
Zato što su glavni sponzori EBEL lige, a kod nas vode agresivnu marketinšku kampanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
HOKEJ: Kavčič ne zna da li će ostati

Slovenački trener kaže da su mu Partizan i ledena dvorana Pionir druga kuća, ali da ostanak zavisi od ambicija i želja uprave za sledeću sezonu.

Partizan je u sredu osvojio titulu prvaka Slohokej lige, pobedom nad Olimpijom 4:0, za ukupan rezultat 3:1 u finalnoj seriji.

Pavel Kavčič pre 25 godina je doveo Partizan do poslednje titule prvaka stare Jugoslavije, a prošle sezone takođe postao šampion Slohokej lige u Pioniru, ali kao trener Maribora.

"Hala Pionir, Beograd i, naravno, Partizan su moja druga kuća. Ima neke simbolike u svemu ovome. Definitivno izgleda da mi prija ova hala", rekao je Kavčič.

Iako mu prija rad u Beogradu, poznati slovenački stručnjak ne zna kakva mu je profesionalna budućnost.

"Sa Partizanom imam ugovor na godinu dana. Još ne znam ništa oko mogućeg produžetka saradnje. Videćemo šta će se dogoditi. Sve zavisi od planova, ambicija i ciljeva kluba", kazao je on.

Crno-beli su u Slohokej ligu ušli pre dve godine, a nakon osvajanja titule, neizbežno je na red došlo i pitanje o mogućem prelasku u još jaču, austrijsku ligu EBEL, u kojoj nastupaju prvi timovi Jesenica, Olimpije i Medvešćaka.

"Sjajno je što je atmosfera u finalu bila fantastična i što su tribine Pionira bile krcate. To nažalost nije presudno, već novac, koji je među najvažnijim stavkama. Takođe, igrački gledano, mislim da Partizan još nije spreman da se adekvatno suprotstavi timovima iz EBEL lige", naveo je Kavčič.

Atmosfera i poseta u Pioniru podsetila je na finalnu seriju plej-ofa iz 1986. protiv Jesenica, kada je takođe nekoliko stotina ljudi ostalo ispred kapija dvorane.

"Srećan sam što se posle više od dve decenije publika vratila i što su tribine bile popunjene do poslednjeg mesta. Ja sam na to navikao, pošto je u Sloveniji hokej veoma popularan i posete utakmicama su uvek velike".

Crno-belima ove sezone preostaje odbrana trofeja u šampionatu Srbije, u kojem su neprikosnoveni od 2006. godine.

http://www.mondo.rs/s199344/Sport/Ostali_sportovi/HOKEJ-_Kavcic_ne_zna_da_li_ce_ostati.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
LG L9
Ako partizan ima ambicije ostace kavcic,ako nema u suprotnom on odlazi
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 23:27:25 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iNat
Kavcic bi morao da pokaze malo vise entuzijazma. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
LG L9
Dokurcila mu mozda slo hokej liga,pa hoce da napreduje
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
LG L9
Milovanović za SPORTAL.RS: Igraćemo EBEL ako...

Hokejaši Partizana su napravili fantastičan uspeh osvajanjem SLOhokej lige. Posle pobede nad Olimpijom u finalnoj seriji, apetiti kako navijača, tako i igrača i funkcionera crno-belih su porasli. U razgovoru za SPORTAL.RS Marko Milovanović priznaje da oseća veliki ponos zbog naslova šampiona.

- Fantastičan je osećaj. Prošlo je nedelju dana od meča sa slovenačkom ekipom, ali i dalje osećamo veliki ponos zbog titule. Mogu slobodno da kažem da je trofej kruna karijere cele ekipe - ističe Milovanović.

Mnogi navijači se nadaju da će se tim iz Humske naći sledeće sezone u najjačem takmičenju - EBEL ligi.

- Postoji šansa da se nađemo tamo. Dosta toga će zavisiti od grada i Olimpijskog komiteta Srbije. Bilo bi lepo da naš rezultat isprate na pravi način. Sve što smo učinili u poslednjih, hajde da ne kažem šest godina, ali barem ova 24 meseca koji su iza nas, zaslužuju podršku od glavnih struktura.

Srbija ne pamti 2.000 ljudi na nekom meču hokeja.

- Bilo nam je puno srce kad smo videli Grobare još na zagrevanju kako su ispunili halu. Kada je usledila koreografija bilo je zastrašujuće. Hokejašima Olimpije, a i nama nije bilo svejedno, noge su postale dodatno teže u prvih pet minuta, jer smo znali da imamo odgovornost prema onima koji su tu zbog nas. I prošle godine su naši fanovi ispunili "Pionir" protiv Maribora, ali ovo je bilo još bolje.

Stranci nisu ostali imuni na takvu atmosferu.

- Kada smo imali već prednost od 4:0 pogledao sam ka klupi i video ih kako pevaju zajedno sa navijačima. Ajde Slovenci oni znaju srpski, ali kada sam ugledao Džona Mareja koji isto peva, ma neverovatan osećaj.  Baš mi je američki golman posle utakmice rekao da ono što je doživeo u Beogradu, nikada nije video ni u Americi ni u Kanadi.

Marej je svakako jedan od najzaslužnijih za titulu.

- On je vrhunski čuvar mreže i odličan drug. Gde god da je igrao svi su ga voleli. Ne znam još uvek da li će ostati kod nas, zavisi od ljudi iz kluba i njega samog.

Pomenuli ste ljude iz kluba. Vaš otac, koji je sada predsednik kluba, pre 25 godina je podigao poslednju titulu Partizana u bivšoj SFRJ.

- Ponosan sam na njegov rezultat isto kao i na naš. Posle meča zagrlio me je na ledu i to je bilo jače nego bilo koje reči. Teško je i da opišem koliko mi je značio taj zagrljaj - zaključio je Milovanović za SPORTAL.RS.

« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 23:55:21 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
Jako emotivno Smile Smile

Napred Partizan!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
LG L9
Dace bog  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 10:30:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.