2. Da se ovo stvarno desilo, onda prijatelju zasto ovo na internet? Odes kod psihologa i resis problem. Ovako izbacujes nesto sto verovatno nisi bratu,a sazaju stotine ljudi , ako nista i zena moze da sazna. . . A ja stvarno ne znam sta bih radio u ispricanom slucaju, prica je bas filmska. . . Svi bi rekli "sto joj nisi pripretio smrcu ili slicno, ima i ona sta da izgubi u zivotu" al bi verovatno svi dali pare. . .
Nije istina da bi svi dali pare. Uopste ne moras da joj rec kazes povisenim tonom, dovoljno je - ajde sada setaj. Zeni ispricas kako te je klinka iz milion razloga htela uceniti... zena zna da imas pare a da su klinke alave a i logicno je da koliko god da joj proradi crv sumnje poveruje definitivno pre svom muzu i ocu svog deteta nego nekoj balavici... samo to treba znati i uraditi.
Ako bude trazila jos nije to iskljuceno . Salim se !:-) Nece sigurno ...
Necu vise varati zenu sa nekim gospodjicama mladim i njima slicnim. Jedino sa obicnim damama noci koje znaju da drze jezik za zubima (a to i ne ispada u prevaru,zato sto one naplacuju uslugu) !
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 22:45:58 od the_rock »
neko je postavio krucijalno pitanje (mislim daje Far kao i obicno ) - kako moze devojka od 19 godina da bude bolja u krevetu od zene od preko 30 godina? ...
Nije ona bolja nego si ti glupan A i zapitaj se malo sta niej u redu sa devjkom od 19 koja se jebe sa kolegom sa posla kome je supruga pre 6 meseci rodila dete Casna neka devojka, pretpostavljam da bi svoju cerku jednog dana vaspitao da isto uradi
Btw, jos da dodam da u takvim situacijama u kakvoj si ti sad, supruga, pre ili kasnije, sazna sta se desavalo. Ja se iskreno nadam da neces biti jos gluplji nego sto si sad (ako je to ikako moguce) da dozvolis da se to desi. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tako mi i treba kad ne citam celu temu Ipak si osim sto si glup i lazov Zapad je to fino resio, zabrana prilaska na XY metara.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 22:52:27 od MunkaZe »