... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
IspravakLuka Reflex 5 bodova Koje godine je Crna Gora Dobila Nazavisnost,a koje je proglasena za kraljevinu? (ne misli se na ovo zadnje sto se desilo rascepom SCG!)
Ako do 10h ne bude nikog da odgovori ja saljem sudijama pp ali ima problem,nijedan sudija nije prisutan
I kada sudije nisu on-line, saljite im odgovore (obojici)... Sudije cesto bar navrate na forum, i velika je verovatnoca (ne bas uvek) da ce doci ranije nego neki igrac koji ce mozda duze odsustvovati