pitanje je postalo neaktivno a i da je Lord_Vader ostavio odgovor sudijama oni se nisu oglasili tako da evo novog pitanja: Ko je za vreme 100-godisnjeg rata vodio(bila su dvojica) ustanike u ustanak u Engleskoj i sta su oni bili po zanimanju(misli se na vodje ustanika)?
« Poslednja izmena: 26. Mar 2007, 14:43:52 od Luka Reflex »
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Ustanak Watta Tylera, dakle, vođa ustanka bio je Watt Tyler, a ustanici su "po zanimanju" bili - seljaci (a ako su bili odjeveni u džempere na V, onda su bili veseljaci )
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...