Ovo je fora pitanje. Niko danas ne moze tacno da kaze koji je najstariji grad na svetu, ne postoji nikakav dokaz za to. A i to sto je smatra dokazima, dolazi iz oblasti arheologije, koja moze sutra da proglasi neki drugi grad starijim od ovoga, a sama nauka je vrlo nepouzdana. Ja tako mogu da kazem da je Kairo najstariji grad, jer je utvrdjeno da je sfinga u Gizi stara 13,14 hiljada godina.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
E pa ovako:
1) Nemojte da dajete vise odgovora u jednom postu!!! 2) Kada postoji vise odgovora u jednom postu oni se ne tretiraju kao gomila pogresnih, nego se kaze tom igracu da se odluci za jedan (zato nisu tri netacna, i nisi dobio bod) 3) Procitaj pravila: posle tri netacna (kada do toga dodje) ne dajes odgovor na pitanje, vec pomoc, i nastavlja se sa pogadjanjem
Zbog ovakve zbrke, poslednje pitanje se ponistava i ko hoce neka postavi novo!!!
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
Pitanje je postalo neaktivno!!!
Postovani igraci, koliko puta treba da vam skrecem paznju da ostavljate odgovore sudijama !!!
Zbog velike neodgovornosti sa vase strane, vise nema tolerancije i gledanja kroz prste. Cim neko odgovori na vase pitanje, a ja vidim da ste off i niste ostavili odgovor, oduzimam vam bod!!!
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...