... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Mislim da sam ja sudija, i dogovorili smo se sa Stefanom ako Nuclear Gradimirka ne potvrdi u roku od 12 sati, da mu oduzmem bod i Stefanu priznam kao tacan odgovor i tako cu i da uradim, dakle
A od kad su pravila takva? za tri netacna ti dobijas jedan bod i dajes pomoc I kad si postavila pitanje trebala si da cekas da ti neko potvrdi odgovor, by the way odgovor ti nije bio tacan
Чему толика компликација...Ово треба да буде игра, а не нешто озбиљно где ће људи да одустају у учествовању само зато што их мрзи да траже модератора и шаљу му одговор, а немају довољно времена да висе на нету чекајући да неко одговори на њихово питање...Флексибилности мало.
И да, занима ме страшно како је гласио тачан одговор.
Kojeg datuma(dan,broj u mesecu,mesec,godina) je Knez Lazar pravio tajnu veceru?
Citat: Luka Reflex
ponedeljak 27. jun 1389.
Е, знала сам. Видиш, ТО је нетачан одговор. Неко нам не зна ни елементарну разлику између јулијанског и грегоријанског календара. Косовска битка се одиграла 15. јуна, а не 28. јуна.
Дакле, ипак је МОЈ одговор био тачан.
А и слажем се да се нека правила морају поштовати, свакако.
Одговор на Стефаново питање је Посејдон.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 14:28:17 od Arbus_Di »