Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:35:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hiron ~ Kiron  (Pročitano 134490 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ma Ljepoto, sve u Biku.... izem ti taj domicil Venere bas Smile Smile
sto si nezadovoljna , bas je dobra pozicija venere Smile
uostalom sigurno da imas lijep glas, osim ako se sramis pjevat Smile
moj chiron je u 7 kuci u biku isto, gore mi je sto je u 7 kuci nego sto je u biku

Sta znaci kada se Kiron nadje u 9 polju, kao polju fakulteta?Kakav uticaj ima na fakultet?
U kvadratu je sa suncem.... Smile Smile
ja bi rekla il imas problema sa faksom, il problema sa dugom voznjom, mozda se ne uspijevas koncentrrirat zavisi u kojem je chiron znaku i stupanj

Edit by Makishon: Koristi opciju Izmeni!!!
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 12:45:38 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Ljepoto, to vec jeste... i ja sam uvek mislila da imam lep glas (shteta shto okolina nije imala sluha za to  Smile )
Ne stvarno, i volim da pevam, i sve to... al' kazem - ne svidja mi se sto je Chiron u konjukciji s njom, mislim da mi slabi tu Veneru, ono, u stilu - komplexi, unutrasnja borba da se savlada neka frustracija, i tako to... Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

..seek me...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...meni je chiron u Raku na 36°....na kraju devete kuće..???
samo neznam aspekte.....??????
e da...i retrogradan je.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ljepoto, to vec jeste... i ja sam uvek mislila da imam lep glas (shteta shto okolina nije imala sluha za to Smile )
Ne stvarno, i volim da pevam, i sve to... al' kazem - ne svidja mi se sto je Chiron u konjukciji s njom, mislim da mi slabi tu Veneru, ono, u stilu - komplexi, unutrasnja borba da se savlada neka frustracija, i tako to... Smile

ja sam godinama vodila borbu sa osobama skojima sam bila u vezi razumis, uvijek su tili biti dominantni nad menom, sto bas ne volim, i onda kad im nisam ugodila , ja bi bila ta koja je losa u njihovim ocima , sto je  mene strasno pogadjalo, jer sam zeljela da im ugodim, zamisli koja je to borba Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Imash li i ti Chiron sa Venerom?
Prepoznajem se u ovom shto si napisala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
inace nemam al trenutni trazisti idu chiron kvadrat venera, jer mi je bik chiron a danasnja venera je u vodenjaku, imam malo ne slaganje sa dragim, posebno sto on zeli nad jacat mene bez razloga, a ja to mrzim a on to ne vidi Smile
al isto chiron mi sekstila sa uranom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 2533
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
meni je kiron u 8 kuci  u truglu sa saturnom ( on je u 12 kuci)!Bas me zanima sta bi moglo da znaci to sto je u 8 kuci!?
IP sačuvana
social share
da tačno je 26 stepeni 00
N+O
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Pa Ketrin, ako se vec Kiron po kucama tumachi kao oblast zhivota gde najvishe "proradi" ta rana koju on nosi sa sobom onda bi u 8. "potego" sve ono shto ona predstavlja.
Si prochitala ono shto je Makishon pisala na drugoj strani (dodushe engleski text) al' je bash dobro objasnjeno; pogotovo ohrabrujuca prva rechenica Chiron in the 8th house: What a great sex therapist you can be.  Smile
Kazhe - mozhete imati i talenat da lechite druge ali da s druge strane zapostavljate sebe.
Pronalazish li se tu negdi?  Smile
A ovaj aspekt sa Saturnom bi otprilike znachio da si previshe zahtevna, ili previshe komplikujesh stvari, volish da drzhish sve pod kontrolom, i slichno; poshto je u 12. - mozhda bash iz nekog neobjashnjivog straha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Šta bi značio Kiron u 7. kući u Ovnu u konjukciji sa Suncem i Venerom, opoziciji sa Uranom, sekstilu sa Saturnom, trigonu sa Neptunom i u kvadratu sa južnim mesečevim čvorom?
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Šta bi značio Kiron u 7. kući u Ovnu u konjukciji sa Suncem i Venerom, opoziciji sa Uranom, sekstilu sa Saturnom, trigonu sa Neptunom i u kvadratu sa južnim mesečevim čvorom?

Monika, mozhda volish da pomazhesh drugima jer ti je to jedini nachin da 'nahranish' svoj ego, a s druge strane - mozhda to najbolje i radish? Mozhda si te 'srece' da u zhivotu uvek nabasash na neko mushko cheljade o kom morash konstantno da se brinesh... Na pochetku ti ta uloga odgovara, al' onda se javi osecaj da si iskorishcena, i da u stvari  u celoj toj prichi - ti najmanje uzhivash. Mozhda imash smisla za umetnost, tipa - crtanje, slikanje, ali se ustruchavash da to pokazhesh? Mozhda, mozhda, ko ce ga znati...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:35:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.