Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:39:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Himna za Srbiju  (Pročitano 15444 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
turski mars bio bio prigodan
Posto se blizimo beogradskom pasaluku  Smile
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
е шта ми наприча овај кулрунер...као да је завршио школу резервних официра ЈНА 1947 године....онако баш "комунистички" тврдо и пластично...напамет научено. :teevee:

А овај лафчина је баш духовит... Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2006, 13:06:19 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Bitno je da si ti stekao usmeno predanje u kuci, onako s'kolena na koleno. Objasnili ti tvoji anti-komunisti kako je jadni kralj nevina zrtva  Smile

Da te obradujem, ja ne pravim razliku izmedju osobe koja ima krizu identiteta pa sebe smatra kraljem i komunista. Ista su mi to govna. Jedino da mozda "kralju" malo pustimo krv, da vidimo da li je stvarno uzvisena, plava Smile Ako nije da ga pustimo da iskrvari, posto laze narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
немој се узбуђујеш кулрунеру...нисам ја анти-комунистички васпитаван, на жалост у мојој породици је било комуниста , на срећу већина њих је напустило партију па су та предања о злим југословенским  комунистима потекла од самих комуниста...ако лаже коза, не лаже рог...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Ma sta god. Moji su apoliticni, i cene ljude po tome kakvi su, a ne da li su komunisti ili plave krvi. Ja sam za jednakost svih ljudi i ravnopravne mogucnosti za napredak u zivotu, a kralj mi se nikako ne uklapa u tu definiciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ма у праву си ти ... али ја не могу да кажем да смо ми сиротиња једнаки нпр. са Тадићем, јел да? Опет се он креће у неком уском крем-политичком друштву и нема пуно везе са обичним смртницима...тако да дође му на исто...на власт не долази сиротиња већ је то узан круг људи...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
E tu se ja slazem sa tobom, ali je on tu dosao svojim licnim trudom (kakav god on bio), i takvu sansu zelim za sve. naravno da ne moze svako da uspe. Pa nije svako ni za npr. obucara, vec samo ko uspe u tome (ima smisla za to...).

Kralj je u startu povlascen i to mi smeta. Toliko potenciranje na prestolu mi izgleda kao da on sam smatra da je iznad drugih, pa zeli da taj status i ozvanici.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
код краља је добор што је он аполитичан он треба да буде медијатор сукоба и несугласица и неутралан, наравно да краљ не би данас имао овлашћења која је имао некада већ више протоколарне и манекенске задатке (као што и Тадић ради), дакле исти му ђаво само што краља не бираш и не бацаш паре на изборе, та функција би била више свечана, јебем ти ја председника када нема никаква овлашћења осим да предлаже...свирање ку&цу...капираш?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
A ko ce u ovoj zemlji da zarezuje apoliticnog kralja, i da ista sto on prica uzme u obzir? Razmisli realno.

Nisam ni mislio na ovlascenja koja ce imati. Posto vec iz mog dzepa (porez) idu plate funkcionerima koji sui materijalno i pravno odgovorni za svoje postupke (u nekim okolnostima i krivicno), a placam i odrzavanje svih zgrada drzavne uprave, necu da placam i za kralja. Onda bi placali i apanaze za kraljevsku porodicu, odrzavanje njihovog zivotnog prostora, svecane balove, doceke raznih delegacija, njihova putovanja u goste drugima... A uz to niti sam ga birao, niti je odgovoran, niti utice na moj zivot (ni na bolje ni na gore).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Тј плаћао би све оно што се плаћа Тадићу, ајде објасни ми ону његову кретенску Канцеларију која црпе милионе а нема ништа корисно од ње, као што сам већ рекао Карађорђевићи имају доста новца још када би им се вратила отета имовина били би међу најбогатијима у овом делу Европе...а уосталом биће како буде...ако народ одлучи да будемо краљевина мораће сви да се помире са тим...а до тада...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:39:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.