Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine  (Pročitano 47198 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Nokia 6230
Да ли се слажеш Шкорпи да је Новосадизација и социјалистичка аутономна покрајна Војводина партизанско-комесарска творевина настала само да другови имају свој феуд на којем ће да царују, раде шта хоће и узимају паре, и да као таква треба да се укине? И да се изврши суштинска децентрализација, по окрузима?
Pa sta ja govorim non stop. Vala sam Vojvodjanin i znam.Naseo sam onda 89-e, isao od N Sada do Beograda vala 20 puta(radio sam u Beogradu u to vreme).
Kad ono autonomasi sve sami sremski partizani.Tako ce se i sada razviti za ne vise od 10 godina.
Ma hocete qrac.Ima Banat da se poveze prirodno sa Rumunksim Banatom.Da ta granice padne jednom. Da se osposobe reke za plovidbu da se povezu firme. Tamo ima Srba koliko hoces a i Slovaka i Rusina a i Makedonci imaju tamo svoju bracu Bugare.Hiljade malih firmi je otvoreno tamo.Rumuni nek placaju Rumunima porez, Srpski deo Srbiji i evo regionalizacije. Samo srpski Banat moze da ima cetiri interesne regije.
Putevi za Beograd, city gde ce se otvarati firme za dilovanje, predstavnistva itd.
Neka Srbi odande lepo dodju da studiraju u Beogradu.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2010, 12:57:31 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Тих 15% са националним мањинама чине већину.

А ти мислиш да су сви који нису Срби за независну Војводину? Неће бити да је тако братац, имаш међу њима честитијих људи и већих Срба од нас самих Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Да ли се слажеш Шкорпи да је Новосадизација и социјалистичка аутономна покрајна Војводина партизанско-комесарска творевина настала само да другови имају свој феуд на којем ће да царују, раде шта хоће и узимају паре, и да као таква треба да се укине? И да се изврши суштинска децентрализација, по окрузима?
Pa sta ja govorim non stop. Vala sam Vojvodjanin i znam.Naseo sam onda 89-e, isao od N Sada do Beograda vala 20 puta(radio sam u Beogradu u to vreme).
Kad ono autonomasi sve sami sremski partizani.Tako ce se i sada razviti za ne vise od 10 godina.
Ma hocete qrac.Ima Banat da se poveze prirodno sa Rumunksim Banatom.Da ta granice padne jednom. Da se osposobe reke za plovidbu da se povezu firme. Tamo ima Srba koliko hoces a i Slovaka i Rusina a i Makedonci imaju tamo svoju bracu Bugare.Hiljade malih firmi je otvoreno tamo.Rumuni nek placaju Rumunima porez, Srpski deo Srbiji i evo regionalizacije. Samo srpski Banat moze da ima cetiri interesne regije.
Putevi za Beograd, city gde ce se otvarati firme za dilovanje, predstavnistva itd.
Neka Srbi odande lepo dodju da studiraju u Beogradu.

Svaka ti kao u Njegoša (i poneka kao u Karadžića Vuka) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Brate Srbine ko to govori o secesiji. Izmišljaš, buncaš šta li je. Inače borbe Sremaca nisu bile tralalala , jer su mnogi izgubili život, da bi ti danas srao po njima. Sram te bilo.
Brate @digi,ne izmisljam!Mahanje tamo nekim zastavama po vojvodjanskim ulicama,price o sirokoj autonomiji...je samo lagana uvertira za nesto sto se sutra vec moze zvatisecesija!
Vidis,i borba svih drugih:hercegovaca,bosanaca,licana,kordunasa,banijaca,slavonaca,dalmatinaca za slobodnu Srbiju nije bila tralalalalala,da bi ti srao po njima! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 

Brate Srbine ko to govori o secesiji. Izmišljaš, buncaš šta li je. Inače borbe Sremaca nisu bile tralalala , jer su mnogi izgubili život, da bi ti danas srao po njima. Sram te bilo.
Brate @digi,ne izmisljam!Mahanje tamo nekim zastavama po vojvodjanskim ulicama,price o sirokoj autonomiji...je samo lagana uvertira za nesto sto se sutra vec moze zvatisecesija!
Vidis,i borba svih drugih:hercegovaca,bosanaca,licana,kordunasa,banijaca,slavonaca,dalmatinaca za slobodnu Srbiju nije bila tralalalalala,da bi ti srao po njima! Smile

Sram te bilo podmećeš mi ono što nisam napisao. Ja ni po čijoj borbi za slobodu nikada nisam srao. Ti si taj koji odvaja Srbe na Sremce , Ličane..........
Ti mora da sediš na Dedinju i brojiš pare koje si mazno iz cele Srbije, a narodu pričaš strašne priče, da ako ne budu dali tebi da držiš parice progutaće ih strašan zmaj zvani atonomaš. Zato nam Srbija i propada jer je za vas Srbija samo krug dvojke. Još i vaše kralja, Acu nenadmašnog veličanstvenog da dovedete na vlast, pa možete iza njegovih leđa da mažnjavate još više, a on onako blentav ne bi ni primetio. Njemu je bitno da ima džabaka da jede i pije i daje priloge od naših para .
« Poslednja izmena: 23. Jul 2010, 23:41:46 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Sram te bilo podmećeš mi ono što nisam napisao. Ja ni po čijoj borbi za slobodu nikada nisam srao. Ti si taj koji odvaja Srbe na Sremce , Ličane..........
Ti mora da sediš na Dedinju i brojiš pare koje si mazno iz cele Srbije, a narodu pričaš strašne priče, da ako ne budu dali tebi da držiš parice progutaće ih strašan zmaj zvani atonomaš. Zato nam Srbija i propada jer je za vas Srbija samo krug dvojke. Još i vaše kralja, Acu nenadmašnog veličanstvenog da dovedete na vlast, pa možete iza njegovih leđa da mažnjavate još više, a on onako blentav ne bi ni primetio. Njemu je bitno da ima džabaka da jede i pije i daje priloge od naših para .
Ne sedim na Dedinju,ne brojim ukradene pare i ne pricam narodu o strasnom zmaju autonomasu  Smile Za mene srbija ne predstavlja krug dvojke i nisam doveo Acu,da iza njegovih ledja kad Aca dodje na vlast kradem pare.A ko se od tvojih para najede i napije,tog majka jos nije rodila.
I dok kod budes kenjao o nasim i vasim parama i pricao o autonomiji seres po svim palim srpskim herojima,koji su ginuli za jednu celovitu Srbiju!Zato prestani da seres,ok?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Nokia 6230
Greska. Srbija nije krug dvojke, nego krug onih koji bi u krug dvojke, ali ne mogu uci.
Pa im rastu kandze, cure bale i pokusavaju kilama srpstva da prodru. Ne mere bato.
Znaju oni koji su se uselili, kako su se useljavali.Nema repete. Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 10:39:54 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
sve ovo je naduvano..mozda lsv zeli nezavisnost,al koliko ljudi podrzava njih..mogu da se odvoje samo ako im vlast dozvoli.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Nokia 6300
sve ovo je naduvano..mozda lsv zeli nezavisnost,al koliko ljudi podrzava njih..mogu da se odvoje samo ako im vlast dozvoli.

Ma ajде молимте  Smile Чанак жели да Војводина буде на нивоу републкике како би он и његови партијски комесари имали функције (министри, секретари, директори агенција, управни одбори) и како их Бг не би контролисао да могу неометано да клепају. Каква црна независност, па то је у старту осуђено на пропаст.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Mogli bi recimo za pocetak Vojvodjansko Srpska konfederacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.