Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine  (Pročitano 46867 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Sve ih treba kolektivno postaviti na jednu trošnu baržu pa niz Dunav bandite.

Inače kad to pričaš Avala leži na termalnom jezeru kojim može da se greje ceo grad. Naravno projekat je postojao još pre 30 godina i niko ga nije ostvario. Bitno da nama braća bez gaća prodaju svoju sumporovitu naftu i gas
nemaju braca nista sa tim. Oni prodaju po istoj ceni kome god kupuje.
To su ti nasi banditi, koji su jos 89-e nafatali i napravili strategiju za ceo Balkan.
Ovi su samo kontinuitet i igraju pipirevku.
To je van svake pameti da bacas onoliko energije koliko uvozis. Samo da bi se oni bogatili. I to jos pozajmljujes,prodajes svoje samo da bi njima islo u dzep.
Cim su ona dva profesora iz N Sada Geric i Naumov probali nesto, jednog napravili lopovom, drug napravili popom.Nemoj da probas da taknes tamo.
Evo ti moj link:
http://senalt.blogspot.com
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pa njima ne ide u prilog red i disciplina,oni funkcionisu samo u haoticno nejasnim situacijama.
Oni nikad ne bi mogli ¨raditi¨ u uslovima jasne poslovnosti.Oni posluju samo tamo gde se na gubitke u jos ne zapocetom poslu uveliko racuna.Sto se vise puta ruka gurne u drzavnu kasu,vece su sanse da se uzme i za sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Па добро је л постоји неко ко конролише те ствари, неко ко разуме процедуру и искоришћеност и једне и друге опције? Шта са том паром лети када нема грејања?

Udaljavamo se od teme. Ona ide istim putem, time sto su ventili zatvoreni i radi kondenzaciju a ne toplifikaciju.
Ali ne grejes Dunav.
To vazi i za Kolubaru. Beogradu treba 760 MWt, a Kolubara moze da mu daje 660MWt. Za vrsno opterevcenje koristis gas. Kad nema grejanja samo kruzis ali ne grejes Savu.
Ja vama lepo govorim, u pitanju je milijarda evra godisnje marzhe. Zato su ubili Djindjica, ne za krek.
Deru zivu kozu sa Srbije.Unapred i nerodjenima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Frizider
Ма јебеш тему, група кретена врти неким чича глиша заставама, поента и јесте између редова да се сконта како лопови немају политичку идеологију општег успеха већ грабљење пара и колача. То важи и за дотичну странку моторцикјлиста каскадера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
hvala pročitaću sutra  Smile

77% bdp nam je zaduženo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Ма јебеш тему, група кретена врти неким чича глиша заставама, поента и јесте између редова да се сконта како лопови немају политичку идеологију општег успеха већ грабљење пара и колача. То важи и за дотичну странку моторцикјлиста каскадера.
Pa nema je uopste. Hajde da uzmemo Dinkica. On je obicna pajaca. Sve sto on radi, trebalo bi da rade privrednici. On bi trebao da podeli ministarvo na sekretarijate i da zatavar krugove tehnologija po resursima recimo gradova u Srbiji. U mesto onog Fiata, trebao je naci starteskog partnera za hibride.
Gde ima staklara, ide silikon, primese, poluge za solarne celije, lemlenje, paneli, osvetlenja, krovovi itd itd. Sve da se zatvori u teholoskim celinama i da raspise konkurse za privatnike kao i da nadje strateske partnere.Onda to ve ima smisla (dao sam mali primer iz obnovljivosti, jer tu Evropa daje pare).
Ali ubi ce ga baba Jula cija je egzistencija ugrozena ako samo proba da smanji uvoz gasa i nafte.
Zleznica je druga prica. Vagon noi 20 slepera a lokomotiva 40 vagona. Ako ide na struju to ti je manje nafte za 800 slepera po kompoziciji. Ranzirne rampe u svim gradovima, nove zeleznice itd itd.
Barze na Dunavu, zamenjuju hiljade slepera. Tu je para i posao. U primarnom sektoru. Posle ide prerada. Ovako ti se cela privatna privreda svodi na sivenje krpa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Frizider
Е јебига ти причаш и о одређеној инфраструктури која мора да се испуни да би нешто тако радило а ми имамо курац од овце. И тај уплив новца који имамо троши се на међусобна мешетарења и медијском замазивању очију. Стави списак у ком сектору имаш дефицит, шта ти буџетски преставља проблем па увозиш и направи стратегију за попуну ток дела гране индустрије или производње.

Фијат не бих коментарисао, то је толико исфорсирана пропаганда да ја не верујем на који начин тај кретен заиста мисли да је некоме продао причу а да исти има бар пола мозга у редовној функцији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Е јебига ти причаш и о одређеној инфраструктури која мора да се испуни да би нешто тако радило а ми имамо курац од овце. И тај уплив новца који имамо троши се на међусобна мешетарења и медијском замазивању очију. Стави списак у ком сектору имаш дефицит, шта ти буџетски преставља проблем па увозиш и направи стратегију за попуну ток дела гране индустрије или производње.

Фијат не бих коментарисао, то је толико исфорсирана пропаганда да ја не верујем на који начин тај кретен заиста мисли да је некоме продао причу а да исти има бар пола мозга у редовној функцији.
Pa majku mu, vala treba da kreces od temelja, a ne od krova i to u skroz minusu (energenti koje se zaduzujes).
Vala je to posao ministra? Na terenu ide samo moj profesionalni nadzor koji kontrolise da je sve uradjeno po dogovoru i po standardima. A ne ja da se slikam.
Znas ti koliko bi se investiralo? Stotine milijardi. Ali daj podloge idejnih projekata bato. Razvi to us strucnim timovima.Pusti privredu da se privatno zaduzuju, pa da vidis kad mu stave hipoteku kako to radi.
U Vojvodini moze sve na biomasu da ide. Razvi to.Imamo profesore doktore priznati u svetu u oblastima sintetickog gasa i fluidizovanog sloja(biomase). Ranorazne mikrokogeneracije.Moze to da im p od patriotizma.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2010, 02:34:01 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Frizider
То је за нас мисаона именица, не можеш факинг најобичнију пшеницу да продаш или да натераш неког да се јебе око ње а ти већ оћеш биомасу и чисту енергију у разрађеном систему Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Pa njima ne ide u prilog red i disciplina,oni funkcionisu samo u haoticno nejasnim situacijama.
Oni nikad ne bi mogli ¨raditi¨ u uslovima jasne poslovnosti.Oni posluju samo tamo gde se na gubitke u jos ne zapocetom poslu uveliko racuna.Sto se vise puta ruka gurne u drzavnu kasu,vece su sanse da se uzme i za sebe.
Takav je kapitalizam, bar u Srbiji. Dokle god svaki grad bude imao svoga Miškovića, koji ne može da izgubi ni na jednom poslu, dotle će biti kako nam je. meni se čini da je slobodno tržište samo priča za malu decu, ne samo kod nas , već u celom svetu.Čak i oni preduzetnici , koji žele da budu pošteni , to ne mogu jer za bilo koji posao sa državom , moraju da daju mito, u bilo kom obliku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.