Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine  (Pročitano 46250 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
150000 neobrazovanih Bosanaca, sa svojim odvratnim obicajoma  ? 100000 biznismena iz Crne Gore,
Bosanci neobrazovani sa odvratnim obicajima a Crnogorci biznismeni? A ko su to onda Vojvodjani i kakvi su to lepi Vojvodjanski obicaji,jesul to oni Ugarski ili Turski obicaji ili su to ovi tvoji kocijaški kojima castiš vecinu forumaša? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
pakodazna
Kad se moj cukundeda vozio kocijom po novosadskoj kaldrmi  tvoj mu je bio kocijas  Smile Kad su mojoj porodici nacionalizovali imovinu tvoji su govorili tito partija omladina akcija. Nemoj meni da drzis predavanja o tome kome su i sta su uzeli jer su mojoj porodici samo u vojvodini uzeli mnogo vise nego sto ces ti(i svi tvoji prijatelji i rodjaci) bednice ikad imati. Ja se ovde sprdam sa tobom zato sto si glup i neobrazovan, a ako imas nekih problema rado cu da te uputim kod mojih prijatelja iz novog sada da se sa njima raspravis oko ovoga sto pricas. Oni ce rado da ti izadju u susret i tebi i svim tebi slicnim. Aj pa tako.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 16:26:52 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
On nije Lala on je tralalala,jel da je Lala ne bi tako divanio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.2
mob
Alcatel 
Зашто неке на овом форуму погађа ноторна чињеница да је Војводина била до деведесетих година прошлога века развијенија од осталих делова Србије.Сада је најразвијенији део Србије Београд, а Војводина је мање више иста као и други делови, осиромашена , опљачкана, једном речју беда. То што Војвођани више плаћају обавезе од других становника Србије говори само о већој самодисциплини и ништа више. Ја знам много људи који прво плате комуналије па онда шта остане.

то што ти пишеш је стереотип Smile
овај лалош је навео да је плаћање тв претплате у војводини преко 90% што је чиста лаж...у зрењанину је нпр плаћање претплате око 20% Smile
и ја на време плаћам све рачуне али то не значи да већина житеља мог места тако ради...као што у војводини има редовних платиша тако их има у лесковцу,неготину или било где друго у србији
мука ми је више од те приче како људи у војводини вредно раде а зли београд их поткрада...живим у војводини 33 године тј од кад сам се родио па ми не можеш продавати те приче за малу децу Smile
Ipak nisi u pravu. Puzdano znam za plaćanja potrošnje električne enrgije i tv pretplate. Naime procenat je daleko veći u Vojvodini. Pitaj Nišlije da li plaćaju struju i koliko su dužni.
Inače Vojvodina je sada podjednako loše kao i Kragujevac, Niš i sl. I pored toga još uvek postoji dosta dobra infrastruktura , zaostala iz prethodnih vremena, te su strana ulaganja nešto veća , nego u drugim delovima Srbije, ne računajući Beograd. Privredna delatnost u Vojvodini je jednostavno marginalizovana.
Evom ti članak iz 2009 godine:

Naime, od 2007. do 2009. godine u Beogradu je naplaćeno 74 odsto pretplate, što u RTS-u ocenjuju kao "fantastičan procenat s obzirom na ekonomske prilike". Isto važi i za Vojvodinu. U južnoj Srbiji, međutim, građanstvo ne izmiruje ni račune za struju, pa ni za RTS. Tu je naplativost najniža, kreće se između 20 i 27 odsto. A kad je reč o centralnoj Srbiji, račune za pretplatu redovno plaća između 37 i 47 odsto domaćinstava.
Uprkos takvom stanju, pretplata učestvuje sa čak 54,9 odsto u ukupnoj realizaciji potraživanja koje ima RTS. Kako je javnom servisu na godišnjem nivou potreban ulaz od oko 100 miliona evra, ostatak namiču preko marketinga.

« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 17:28:16 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Citat
mrgec***

Pacenice, stani isperd ogledala, pogledaj se i OBJASNI kako je moguce da si na burek forumu PROVEO pola godine svoga zivota ?   

Covece 152 DANA  si online samo na ovom forumu u zadnje 4 godine, alo nesreco, ti nekome nesto pricas, blejacu, parazitu jedan...takvi neradnici, sljam neobrazovani mi se GADI. alo sramoto,  pola godine si bacio, unistio na nekom forumu, jadnice jedan,ti si bre  moralna nula. FUJ

Covece 33 godine si nabio u dupe, sta si bre patriJoto uradio za te godine ( osim sto si POLA GODINE stukao ovde na forumu    ). E takvi kao ti su unistili Srbiju/Vojvodinu takvih kao ti blejaca, parazita, ameba treba da se stidimo. Neobrazovan, neradnik, a misli da je prepametan ( naravno dela/dokaza NIGDE ),  na netu po 15 sati dnevno, takvi ce da nas spasu, ma MUKA mi je od takvih. DOSTA BRE VISE

Smile Smile Smile

иначе...имам више година радног стажа него ти живота Smile
е ово вам је војвођанин...некултуран,безобразан и бедан...или као што рече друг орфанелин...кочијаш Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Hoze , moarao bih da se ubacim , Vojvodina se gradila uvek Vojvođanskim parama. A ostatak Srbije se gradio i Vojvođanskim parama.Ne vidim potrebu da podmećeš čoveku Hazburgovce. Ako je neko sebe ugradio u savremenu srpsku državu onda su to Vojvođani. Počev od Dositeja pa nadalje , da ne nabrajam , ali izgleda da je uvek malo.
...pozdravljam tvoje ucesce u prepisci.
do te nesrecne 1918 godine,Vojvodina se gradila samo u interesu carevine,malo se vodilo racuna o zivlju sa prostora te regije.ili mozda nisam u pravu?dakle te nesrecne 1918 godine,kada smo mi SRBI imali istorijsku sansu da se obracunamo sa krajcoskasima,mi smo ih ugurali kao ravnopravne sa nama u pazi nonsensa zajednicku drzavu! isli su pirocanci,leskovcani,vranjanci,uzicani,cacani,kragujevcani,sabcani,loznicani,valjevci.... i ostali SRBI ili Srbijanci,zajedno rame uz rame sa SRBIMA hercegovcima,bosancima,licanima,dalmatincima,banijcima,slavoncima i sa onim SRBIMA precanima,koji su preplivavajuci Dunav odlazili u Srbiju,da se bore protiv crno-zute monarhije,i niko ih nije pitao,ili niko od njih nije vagao,da li je vredno prelaziti reke i oslobadjati vojvodjane,od kuluka monarhiji.isli i ginuli,a sad se eto pojavljuju neki,koji bi na takvu zrtvu,jednostavno stavili flaster i poterali sve one ciji su dedovi,izginuli za Vojvodinu,srpsku Vojvodinu!sve sto sam postovao sa @kodazna-nistaneznamJA je 100% na svom mestu,jedino,ako se ne slazes sa trenutnim stanjem na terenu,da je Vojvodina sastavni i neotudjivi deo Srbije.dakle,posto smo  definisali da je Vojvodina-Srbija,deo Srbije sa najplodnijom zemljom,najnormalnije je da Vojvodina hrani i gradi svoju domovinu koja se zove srbija!ili je ceo trik bas u ove12-13 poslednjih reci?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
Citat
PLAKODAZNA

Ovo je mali deo onoga sto su Vojvodjani izgubili, a sta su DOBILI od sulude politike umobolnog Slobodana ?

150000 neobrazovanih Bosanaca, sa svojim odvratnim obicajoma  ? 100000 biznismena iz Crne Gore,

Hvala lepo decace, ali izvini sto mislim da nemas pojma o cemu pricas.

ps.

mrgec***

Pacenice, stani isperd ogledala, pogledaj se i OBJASNI kako je moguce da si na burek forumu PROVEO pola godine svoga zivota ?  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Covece 152 DANA  si online samo na ovom forumu u zadnje 4 godine, alo nesreco, ti nekome nesto pricas, blejacu, parazitu jedan...takvi neradnici, sljam neobrazovani mi se GADI. alo sramoto,  pola godine si bacio, unistio na nekom forumu, jadnice jedan,ti si bre  moralna nula. FUJ

Covece 33 godine si nabio u dupe, sta si bre patriJoto uradio za te godine ( osim sto si POLA GODINE stukao ovde na forumu  Smile Smile ). E takvi kao ti su unistili Srbiju/Vojvodinu takvih kao ti blejaca, parazita, ameba treba da se stidimo. Neobrazovan, neradnik, a misli da je prepametan ( naravno dela/dokaza NIGDE ),  na netu po 15 sati dnevno, takvi ce da nas spasu, ma MUKA mi je od takvih. DOSTA BRE VIS

večiti kompleks zašto nema konje vrane,sat sa zlatnim lancem i salaše   Smile

pa naravno zbog odvratnih običaja  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 20:15:00 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 3510
Војводина отвара тезгу у Бриселу

Искусним продавцима се пружа прилика за рад у Европи

НОВИ САД, БРИСЕЛ, 28. новембар 2010, (Њуз) - АП Војводина ће у Бриселу почетком наредне године отворити тезгу за продају пољопривредних производа, у оквиру Гросе Маркта, код нас познатијег као кванташка пијаца, договорено је данас у разговору директора ЈП “Тржница” из Новог Сада, господина Зеленка Митића, са колегом из Брисела Клаусом Бораном.
- Већ раније смо говорили, а нико нам није веровао, да Покрајина Војводина неће отварати своју тезгу на бриселском кванташу пре него што Србија постане кандидат за члана ЕУ. Ми имамо шта да понудимо у Бриселу, а то су наша џигерњача, шваргла, домаћа шунка, мокрински сир, као и велики асортиман воћа и поврћа - рекао је Зеленко Митић.
После успешних договора са директором кванташа у Бриселу и његове понуде да се тезга постави одмах код колског улаза на пијацу са десне стране, на најпрометније место, одлучено је да већ почетком наредне године тезга АП Војводине у Бриселу почне са радом. Продајни објекат биће опремљен хладном плочом и застакљен на трећини површине да би се несметано продавали млечни производи.
Белгијанац је изразио задовољство због договора и истакао да ће тезга АП Војводине у Бриселу, као једног од многих пољопривредних произвођача који имају своје тезге и радње на локалном кванташу, бити сигурно добро посећена јер је Војводина позната по парадајзу пречника минимум 10 цм и равним краставцима минималне дужине 22,5 цм, који су сада већ стандард ЕУ.
Према његовим речима, управа бриселског кванташа пружиће логистичку подршку и све што је потребно за почетак рада (кантар, фискална каса, папирне кесе и сл.), а у првих годину дана АП Војводина биће ослобођена закупа и пијачарине, што довољно говори о томе колико смо потребни на овом тржишту.
- Поседујемо најмодернију пијацу у Европи, и једино што нам недостаје су пољопривредни производи врхунског квалитета које нам обезбеђују закупци тезги. Имамо заиста повољне услове за привлачење пољопривредних произвођача из заосталих крајева где се пестициди и хербициди ретко користе, тако да је храна здравија - објаснио је Боран.
Како је објављено на сајту ЈП “Тржница” из Новог Сада, Боран је изразио уверење да ће Војводина оправдати очекивања и пружити бриселским домаћицама прилику да се увере у врхунски квалитет њених производа.
- Тезга би морала да почне са радом већ пре божићних празника, јер је то прави тренутак за пласман ових производа како би купци у еуфорији куповања хране имали и ову робу у понуди – истакао је Боран.
Очекује се да ће отварању тезге АП Војводине на бриселском кванташу присуствовати и председник Скупштине АП Војводине господин Бојан Пајтић, који ће том приликом поставити и спомен-плочу којом ће се означити излазак Војводине на бриселску пијацу.
Јоца Каћански

IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.2
mob
Alcatel 
Hoze , moji su preci učestvovali u svim ratovima od Cera pa na dalje u srpskoj vojsci. Nisu ni 1941 čučali, zato i kažem da je dosta toga dokazivanja i toga ko je koga i zašto oslobodio. Jedno je sigurno mnogi od tih koji su preplivali Savu da bi se borili na strani srpske države, razočarali su se strašno u tu državu.Ja znam takve priče i uglavnom takve. Da ne ulazimo u tu temu, jer kako nisam "autonomaš", ali sam za autonomiju, nisam ti dobar sagovornik. U ovom trenutku ni veća autonomija ne bi popravila status Vojvođana, jer je društveni sistem toliko nakaradan da tu nikakve autonomije ne pomažu. Cela Srbija u vlasništvu nekoliko porodica , koje nas gule ........
« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 21:27:45 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.