Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine  (Pročitano 47360 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Треба знати да сепаратиста међу србима,шта је и најважније (Јер у војводини нема мањинског поријекла који би угрозио државу Србију),има међу новинарима,општинским руководиоцима (ЛСВ, ЛДП, ДС, СВМ, СПО),члановима невладиних организација,студентском популацијом,полицији,неким структурама ДБ,чак у војсци и Цркви,културном сектору,науци итд.
Важно је водити рачуна о томе да ЛСВ има исту улогу као и Либерали Славка Перовића у Црној Гори, да војвођански дио ДС-е МОЖЕ имати (све више има) улогу Ђукановићеве странке, која једина може,уз отворене сепаратисте и мањине (изузимајући Буњевце) довести то Независне Војводине. У том случају ће преузети радио-телевизију и друге јавне установе из информисања и културе,како би се припремио терен за референдум за отцепљење од Србије.
Права опасност за цјеловитост Србије су аутономаши из ДС-е.
Уколико успију да "мобилишу" више од 15% српске популације аутономаши ће добити независну
Војводину.
Борис Тадић није у стању да то спријечи - и неће,није му у опису посла за који је плаћен,напротив.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
окачио би онај спот фамилије "параноја" али ме мрзи Smile

него јетју...како ти је у војводини? сигурно лепо живиш...добро си информисан Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
окачио би онај спот фамилије "параноја" али ме мрзи Smile

него јетју...како ти је у војводини? сигурно лепо живиш...добро си информисан Smile
Ма и ја бих подсјетио на Монтенигере али ме нешта мрзи јер ко ће сада Маровића поредити са Тадићем. Smile
10 хектара џоје и може се некако. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6300
znaši ti da je rus nenadjebiv    Smile
Prvo sto sam vozio u zivotu je bio ruski traktor gusenicar Kirov. Smile Smile Smile Smile
Kao tenk, nema volana, nego tri poluge.

Предпоставио сам да она теза о куратом русу тенкиси има везе са неким догађајем из детињства. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Prvo sto sam vozio u zivotu je bio ruski traktor gusenicar Kirov. Smile Smile Smile Smile

Предпоставио сам да она теза о куратом русу тенкиси има везе са неким догађајем из детињства. Smile
Smile.............трећа полуга................ Smile............................ Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2010, 20:34:44 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Verovatno. Dobri su bili ti traktori. Zaoralo sve moguce.Dok su se drugi mucili sa konjima i plugom.
Vidim Vojvodina stvarno dobija ingerencije Republike. Ja sam doziveo sok ovih dana. Trazio sam Beograd da regulisem neki staz iz Libije. Kazu: poslajite u pokrajinu!!! Zasto tamo? Takva je procedura.
Posaljem, kad ono dobijem dopis da posaljem sva dokumenta? Zovem PIO Novi Sad i kazu, ako imate i adresu? Sta ce vam adresa? Pa da posaljemo njihovom fondu!!!!!! Zar to ne salje Republicki? Ne vise!!!!!!!!!!
Ovo je ziva istina.
Dopis nosi protokol: Pokrajinski PIO, Odsek za medjunarodne odnose.
Dakle nama nije sve receno sta ce sve biti? A sta nas sve ceka?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson 
glupo je pričati o onome što ne postoji.
preko 25 stranica se priča o autonomiji (koja postoji samo na papiru, i nikome nije jasno), o separatizmu, itd.
da li se već rodio taj čovek koji ima autoritet, koji bi vodio jednu stranku, pravu autonomašku (jer ni to ne postoji)?
ovi današnji kvaziautonomaši počevši od LSV preko SVM do autonomaškog krila DS su pičkin dim.

aj navedite čoveka ili stranku koja ima perspektivu da vodi Vojvodinu do prave autonomije (ili kao '74 ili Koštunjavog koncepta za KiM) ili separatizma.
ako možete navesti nekoga, svaka vam čast...taj bi mi bio idol  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Bosch pumpa
a po kom zakonu je regulisan PIO i ko ga donosi?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Sony 
Citat
A to sto je Vojvodina 1918. bila najrazvijeniji deo kraljevine SHS

Onda idi zivi u 1918 toj godini.

Citat
Znaci za Vojvodinu koja daje gotovo polovinu budzeta, a kojoj se vraca samo 7%

Ovakve gluposti smo komentarisali x puta. Nema potrebe na takve budalastine se uopste osvrtati.

jedino što ću reći , ovaj lik koji je pisao ove nebuloze , stvarno ne zaslužuje imalo internet prostora , niti zaslužuje imalo iblo čije pažnje.... Smile Smile
Naravno nisam mislio na tebe vanyo.....
Zasto bre nebuloze? Pa jeste Vojvodina bila razvijenija od Slovenije. ne verujes? Daj molim te, oni su bili prljave sluge.
Bilo nekad: ovim shorom setale se Svabe, sad se secu Bosanske barabe. Smile Smile Smile
Narodne kuhinje itd. Vojvodina je od 45-e naovamo, od kada je prestao da se ceni rad, postala parlog, smetliste.
Ali ne vredi pricati kad nikada nisi video. Smile Smile Smile
Od 45-e naovamo je parola: daj mi da zhderem, ja sam narodna vlast. Posle je partija to promenila u daj mi da zderem ja sam Srbin. E pa sada ga pushi brate Srbine. Vojvodina jes bogata al ako se radi.
Sad smo i mi naucili da bezimo od motiku.Da budemo clanovi biblioteke. Pa ko ce da savije grbacu?
Znamo i mi sta su fotelje na ispuvavanje.Jos od Kardelja 74-e, svi smo borci, svi smo samoupravljaci, svi smo direktori i sad ga svi pusimo. Kolektivno. Grupno.
Kad necemo imati sta da pusimo, stupice Svaba na scenu sa uvosnim pushilom.
A jebi ga za evro moz i rodjenu mater, evric je to.
konkretno sam mislio na drugi deo posta koji sam citirao.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
na rtv(vojvodini) se cesto govorilo o tom premestanju nadledznosti na pokrajinske sluzbe u prevodu to znaci da republika nece imati nadleznost kao sto nema na kosovu i to ne samo politici nego sportu,kulturi...
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.