Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 18:34:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hertha BSC Berlin  (Pročitano 36903 puta)
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Her Panta

Malo vremena bilo je potrebno Marku Panteliću da postane zaštitni simbol berlinske Herte. Sjajni golovi, pravovremene asistencije i profesionalni odnos prema klubu uslovili su da srpski centarfor postane miljenik navijača, ali i nekih čelnika u klubu. Panteliću bi na leto trebalo da bude ponuđen novi, znatno bolji ugovor, posle čijeg isteka bi ga čekala direktorska funkcija u Herti.

Kakvi vetrovi duvaju u Herti za Marka Pantelića?
- Pa, valjda povoljni, nadam se. Šalim se naravno, sve je u najboljem redu po mene, naravno. Herta ni ove sezone nije uspela da se izbori za izlazak u Evropu, ostali smo bez Lige šampiona i UEFA kupa, što je neuspeh za klub. Bundesliga jeste kvalitetno takmičenje, ali smatram da Herta ima mnogo više potencijala od sredine tabele. Videćemo kakvu će platformu ljudi koji vode klub napraviti za sledeću sezonu. Od toga zavise i moji planovi, koji su pre svega vezani za Hertu – počeo je razgovor za naš portal Marko Pantelić.

Da li je istina da jedna struja u Herti želi vaš ostanak, a druga odlazak?
- Svašta se piše, a istinu treba pronaći negde između. Meni je stvarno lepo u Herti, Berlin je grad po mom ukusu i ne bih imao ništa protiv da karijeru završim u svom sadašnjem klubu. Cenjen sam i poštovan, kako od ljudi iz kluba, tako i od običnog sveta. Ipak, sve će zavisiti od budućih pregovora. Jako dobro se zna koliko sam dao Herti, a ne želim da budem potcenjen u odnosu na pojedince. Mnogo mi prija što su navijači na mojoj strani, jer oni znaju da prepoznaju prave vrednosti. Isto tako, lepo se slažem i s generalnim direktorom Diterom Henesom. On mi je i ponudio funkciju u klubu po okončanju karijere, ali smatram da za fotelju ima još dosta vremena.

Planirate li odlazak u inostranstvo, imate dosta ponuda, zar ne?
- Prošlog leta imao sam ponudu Čelsija, ali sam odlučio da ostanem u Herti, jer su mi obećali revidiranje postojećeg ugovora. Isto tako, interes za mene u zimskom prelaznom roku pokazala su još dva engleska kluba, Fulam i Bolton. Pominjao se i Bajern iz Minhena, s kojim igramo u poslednjem kolu u subotu, kao i francuski Bordo. Kako se bliži letnja pijaca, interesenata je sve više, tako da ne brinem za nastavak karijere. Rekao sam još ranije da bih voleo da se okušam u Premijer ligi, ali moj prioritet ostaje Herta. Oni će prvi imati reč!

Pomažete li mladom Gojku Kačaru u Herti?
- Naravno! Kakav bih ja to bio čovek, da svom zemljaku ne budem na usluzi? Kačar je veliki talenat, pravi fudbalski biser. Nemci to znaju, a ljudi iz Herte kupili su igrača za budućnost. Nije tajna da se posavetujemo pred svaki meč, a moj zadatak je bio da Gojka opustim i psihički spremim za utakmicu. Odlično se privikao na novu sredinu i moje "starateljstvo" mu više nije potrebno. Bilo bi dobro da nam se ovog leta pridruži i Predrag Pavlović. Čuo sam da ga planiraju u klubu i trebalo bi da uskoro dođe na probu. Ne znam kakva je situacija s Ljubomirom Fejsom, koji je u januaru bio na probi tokom priprema Herte u Nemačkoj.

Kako komentarišete ponovni poziv u reprezentaciju Srbije?
- Setite se da nisam komentarisao ni kada me nije bilo u reprezentaciji, pa svoju reč neću pogaziti ni sada. Ja sam fudbaler, a moje je da igram i dajem golove. O svemu ostalom odlučuje selektor. Na njemu je da proceni koji su igrači najbolji za reprezentaciju Srbije. Za mene je nacionalni tim uvek bio svetinja. Radujem se pozivu i jedva čekam okupljanje pred tri prijateljska meča koja nas očekuju ovog proleća, na kraju sezone – istakao je Marko Pantelić.

Nadlanu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hertha u Kup Uefa kao najkorektnija momčad Bundeslige

Iz Njemačkoga nogometnog saveza (DFB) objavili su da će berlinska Hertha sljedeće sezone predstavljati Njemačku u Kupu Uefa na osnovi nacionalnog Fair play rankinga...

Berlinčani su na prvom mjestu rankinga, kojim pojedini savezi jedno mjesto u kvalifikacijama za Kup Uefa prepuštaju najkorektnijim momčadima u ligi. U Engleskoj je po istom načelu nastup u Kupu Uefa izborio Manchester City.

U Bundesligi je najkorektnijim sastavom ispala momčad iz glavnog grada. Kriterij nije samo zbroj crvenih i žutih kartona, već kategorije poput poštivanja suparnika, poštivanja suca i ponašanja publike. Prema svim tim mjerilima, Berlinčani su osvojili prvo mjesto na ljestvici. Točan ranking Bundesliga će objaviti sljedećeg tjedna.

- Srdačno čestitamo Herthi. Zaslužili su Kup Uefa – izjavio je Holger Hieronymus, direktor u bundesligaškog natjecanja.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Isplati se biti fin, Herta u Kupu UEFA

Marko Pantelić i Gojko Kačar sledeće sezone igraće Kup UEFA iako je njihova Herta okončala prvenstvo tek na 10. mestu.

Dodatna mesta u Kupu UEFA na osnovu plasmana na listi za fer plej pripala su Nemačkoj i Danskoj, odlučeno je u sredu žrebom u Mančesteru, a s obzirom na to da su Berlinci sakupili najmanje negativnih poena u Bundesligi oni će biti četvrti nemački predstavnik u tom takmičenju.

Uz Hertu, koja će krenuti od prve runde kvalifikacija, Nemačku će u Kupu UEFA reprezentovati još Hamburg, Volfsburg, odnosno finalista Kupa, Borusija Dortmund.

Osim Danaca i Nemaca, pravo na jedno dodatno mesto u Kupu UEFA još ranije je dobila Engleska (Mančester siti), koja je zauzela prvo mesto na rang listi za fer plej.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
 Smile Smile  drago mi je i zbog kacara i pantelica.A i nije los klub,jes da igraju sugavo ponekad ali uz malo srece mogu dobro da prodju u kupu uefa
« Poslednja izmena: 19. Maj 2008, 02:01:30 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Sugavi su Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Sugavi su Smile
pa igraju neki fudbal,neznam meni se nedopada.ali znaju da iznenade alli znaju i da odrade.Pantelic zasluzuje bolji klub to je cinjenica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung X 680
I znaju da sjebu na kladionici dete im ruzno Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
a brate na njih se kladiti odmah se unapred oprosti.toliko znaju da useru da im se desava u nizu po 5 utakmica da lade jaja,prosle sezone secas se da su u prvom delu igrali fantasticno a onda negde oko nove godine pa do aprila sve porazi i remi  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung X 680
 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
i taj dres
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 18:34:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.