Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 21:22:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Heroes of Newerth  (Pročitano 81224 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson c903
Pa ja bi zbog bolje grafike i igrao HoN, ali moze i LoL ako je na isti fazon..
p.s. Kako ide sa patch-evima? Jel se igra sama update-uje ili treba manuelno?
« Poslednja izmena: 25. Jul 2010, 14:20:28 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Z400
Za HoN ne znam...Ali za LoL skines samo client sa oficijalnog sait-a i sam client upadajtuje i patchuje ako treba Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
HoN je glupost. Ista dota cak su i heroji isti, samo sto je bolja grafika. LoL su napravili isti ljudi koji su osmislili dota mapu i ne traze pare za to, a HoN uzima pare na tudje ideje to je jako jadno !
Pre sve nemoj da pises neke gluposti kad nisi dovoljno informisan.
LoL su napravili ljudi iz Riot Games, na celu sa samo jednim covekom koji je radio na DotA-i ,zove se Guinsoo.
Taj Guinsoo je prvo radio na DotA-i pa je kao bio smoren i otisao da igra WoW. Kasnije kad je prestao predpostavnjam da je hteo da se vrati ali IceFrog mu nije dao. Pa je sa Riot Games napravio LoL.
I jedan lik koji je samo radio na www.dota-allstars.com sajtu ,Pendragon, sajt ne radi vise.
DotA mapu je napravio jedan lik (Eul) svi ostali su pravili sto bolju DotA-u ili obratno. (Nije IceFrog)
IceFrog je trenutno glavni u DotA-i. I on je dao sva prava S2 Games (HoN) da iskopiraju DotA-u. Sigurno ne mislis da je to uradeo za dzabe. Sto se tice placanja, da sad LoL napalati igru niko je ne bi ni igrao tako da...
HoN je dostojan ripoff DotA-e. I nemoj vise da trollujes temu sa tim glupim dezinformacijama. Imas temu za LoL.
Pa ja bi zbog bolje grafike i igrao HoN, ali moze i LoL ako je na isti fazon..
p.s. Kako ide sa patch-evima? Jel se igra sama update-uje ili treba manuelno?
Kao sto sam ti rekao. Ako hoces da igras pravi HoN moras da platis samo jednom 30$ i nikad vise.
Taj HoN Extreme nije ono sto je HoN.Mrzi me da ti objasnjavam. Bolje igraj LoL ako vec neces da kupis igru.
Skines client, i on sve obavi, prvo skine igru pa je instaliras pa patchuje i to je to.
Trazi po forumima likove koji igraju LoL pa ih dodaj za prijatelje,ako ti je dosadno da igras sam.
Ako nesto nije kako treba pitaj me preko pp da ne gusimo temu ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG KU990 VIEWTY
Ja jesam dobro informisan. Ali kako god oni za rip off traze 30$, inace da si dosao do 30 lvla u LoLu video bi gomilu ljudi sa kolektors pekovima i ja takodje planiram da kupim jedan, znaci da se LoL placa igrali bi ga ljudi !

I da LoL svakog meseca uvede 2 potpuno nova heroja, a hon vecinom uvodi heroje iz dote ! A i igra isto izgleda ko dota tj. ima isti stil i mehaniku, a lol je skroz drugaciji !
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ja jesam dobro informisan. Ali kako god oni za rip off traze 30$, inace da si dosao do 30 lvla u LoLu video bi gomilu ljudi sa kolektors pekovima i ja takodje planiram da kupim jedan, znaci da se LoL placa igrali bi ga ljudi !

I da LoL svakog meseca uvede 2 potpuno nova heroja, a hon vecinom uvodi heroje iz dote ! A i igra isto izgleda ko dota tj. ima isti stil i mehaniku, a lol je skroz drugaciji !
I dalje nisi informisan!Naravno da se nadje neko ko ce da platiti taj Collector's Pack ali da igra kosta 30$ ostali bi samo oni zagrizenih kojih nema mnogo. Sto se tice heroja, posto uopste ne znas sta se dogadja sa HoN community. S2 Games ubacuje heroje kako ljudi traze po forumima.Imas dosta DotA playera i oni traze heroje iz DotA-e.Imas originalne heroje od strane S2 Games, od strane playera...S2 Games slusa community i ucestvuje na forumima nesto kao Valve samo jos bolje. Imas dosta kreativnih ljudi koji su sve sami osmisli i izlozili predlog za heroja.Anketa odlucuje ko je pobednik.Cak imas i S2 Games projekat Dream.
Okej ako LoL ubacuje 2 heroja svakog meseca, ne znam da li razmisljaju da imaju vise heroja od HoN-a.(Hon 67 heroja/LoL 55 heroja)
Jel znas sta znaci kad neko kaze ripoff? Posto ovo deluje kao da ne znas:
Citat
A i igra isto izgleda ko dota tj. ima isti stil i mehaniku, a lol je skroz drugaciji !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG KU990 VIEWTY
Pa znam sta znaci rip off, ali mi je glupo da neko trazi 30$ jer je otkrio vrucu vodu samo sto je sipa u lepsu casu !
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa znam sta znaci rip off, ali mi je glupo da neko trazi 30$ jer je otkrio vrucu vodu samo sto je sipa u lepsu casu !
Ovo u nastavku posle zapete je lose uporedjivanje.Ne razumem sta hoces da kazes, kao DotA je "vruca voda" a HoN je "vruca voda u lepsoj casi sa cenom od 30$" (inace i WarCraft III se placa).
 Ako si uporedjivao to nije ono sto sam pitao. Ako nisi uporedjivao onda nema smisla.
Znaci ti na moje pitanje "Jel znas sta znaci kad neko kaze ripoff?" , odgovaras "Pa znam sta znaci rip off, ali mi je glupo da neko trazi 30$ jer je otkrio vrucu vodu samo sto je sipa u lepsu casu !" sto kad procitas tvoj citat ispod nema smisla...
Citat
A i igra isto izgleda ko dota tj. ima isti stil i mehaniku, a lol je skroz drugaciji !
Ja te pitam zasto si rekao "A i igra isto izgleda ko dota tj. ima isti stil i mehaniku" ako znas sta je ripoff, odnosno "Jel znas sta znaci kad neko kaze ripoff?" posto si rekao "A i igra isto izgleda ko dota tj. ima isti stil i mehaniku".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nema Hon istu mehaniku kao dota,on ima bolju.Koliko samo kukao eh da je to i to kao i u honu,kad igram dotu.War3 engine je jednostavno star,i meni je spor,kad ga uporedim sa honom.A hon mi je dinamicniji dosta od dote,i neke stvari su lakse nego u njoj.Kupio bih ja hon,ali nemam ja vremena vise za to,ali u nekom drugom slucaju znam da bih ga uzeo bez razmisljanja.Jer dotu,da bi igrao moras da igras ili preko battleneta(gle tu moras da kupis 2 wara),ili preko drugih servera tipa garena i ostalo.Naravno,onda ti tu sleduje nerviranje oko leavera i noobova,znam jer ja hostujem u HLR sobama na gareni.Upropaste ti igru jer ne znas statove tog igraca ne znas nista o njemu.Dok hon,pa ako si ga igrao znas kakav su sistem tamo napravili,i po meni je to odlicno.Jos jedna stvar dota je mapa,koja je ogranicena warom,tako da ja na hon gledam kao realizaciju onoga sto dota treba da bude.A da se uporedjuje lol i hon,tu nemam reci.
« Poslednja izmena: 26. Jul 2010, 04:09:00 od Chupavi Djole »
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Upravo tako. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N-shurnaest
LOL je sranje od igre, dinamika i brzina igre je toliko smeshna u odnosu na Dotu recimo, HoN nisam igrao dodushe.

Manipulacija heroja tj. sam gameplay je toliko "krut" da prosto imash utisak kako upravljash okrnjenim cigLJama po prashini. Ja sam se bash razocharao .  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2010, 13:24:01 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 21:22:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.