Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:19:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 181792 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple 15
Zeznuo sam se sto nisam prihvatio posao,mada moj drug je radio nesto kratko i izgleda nije se bas proslavio prodajom. Moze li neko da pojasni kako to ide,ides od kuce do kuce i nagovaras potencijalne kupce?

Herbalife je siguran nacin da izgubis sve prijatelje, rodjake, poznanike i generalno... da ljudi prelaze na drugu stranu ulice kad te vide sa onim retardiranim bedzem - Zelite li da smrsate...

Jedino sto mozes da se pohvalis da si neki wellness savetnik...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
auuu. .  slucajno sam naleteo na ovaj forum. . .  zakljucio sam da su ovde samo neobavesteni ljudi koji na osnovu nekih prica drugara od nekog drugara imaju verziju price. . .  pola grada se lozi na q7 ili neki bolji auto a u zivotu nije ni dodirnulo isti a tek da se vozi u njemu! a hteli bi da ga imaju. . .  imate iskrivljenu sliku. . .  neko je spomenuo da je to otimacina para. .  itd. . .  moj rodjak radi 7 meseci i ukupno je zaradio oko 10 hiljada eura i nije n ikoga UVUKAO ILI NAVATAO. . .  ja koristim te proizvode i super mi je! koristi ih moja porodica i ne znam zasto bi se raspravljalo o tome ko ih koristi, da li su dobri ili ne? ja sam imao prosto potrebu da ovo napisem, jer ne komentarisem da li je neko od vas doruckovao przena jaja, musli, burek ili sta drugo. .  vasa stvar. . .  bavite se vasim zivotima. . .  ovo mi je mozda 5.  post u forumu. . .  a neki ovde provode ceo svoj zivot. . .  ja da radim herbalife ne bih vas ni pogledao, jer ste toliko jadni i napaceni da i pored tolike frustarcije ipak zasluzujete da radite za 20-30 hiljada i da kukate do kraja zivota. . .
aj srecno vam bilo :D

p. s.  I JA TEBi :)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
Imas sjajnu reklamu nema sta...

Podseti me ako se ikada sretnemo da ti to kazem i u lice...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung 
gospode boze !
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Citat
ja da radim herbalife ne bih vas ni pogledao, jer ste toliko jadni i napaceni da i pored tolike frustarcije ipak zasluzujete da radite za 20-30 hiljada i da kukate do kraja zivota.

hahahaha  Smile  svi sektaši imaju isti način delovanja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.932.0
mob
Nokia 
Bila sam na jednom tom njihovom razgovoru za posao, ne znajuci da je Herbalife u pitanju... Stvarno su sekta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ja sam se prilicno iznenadila kad me prijateljica zvala a da mi nije rekla da je Herbalife u pitanju. Posle je slala SMS ako znamo mozda nekoga ko hoce da radi....Nismo se culi od tada, ni videli, tako ce i ostati.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Kad kazu ljudi "Herbs " ili bilo sta herbalno ljudi atomatski povezuju ili sa sveze ubranim u basti ,prirodnim produktom poput  bosiljka ,persuna ili ruzmarina ili banane(posto i ona pripada toj porodici biljaka) ili u susenoj verziji zacina koji dodajemo hrani u cilju poboljsavanja ukusa i mirisa ili kao na primer u slucaju marihuane zbog njenog smirenog dejstva iz medicinskih ili rekracionih potreba mada je ja volim povremeno i u hrani i u kolacima.

Dakle Herbs trebaju biti sveze ili susene da bi imale najvise benefita sa svojim sastojcima koje sadrze .

E sad kad neka tamo kompanija pocne da pravi herbalne tablete taj produkt je onda znaci procesovan ,
Ne vidim nikakvu logiku da je moguce u toj formi da ima nekakvog veceg benefita ,vec se samo radi o stvaranju kulture redovnog uzimanja ovih produkta a sa time redovnog snabdevanja i stabilne proizvodnje .
Oni ne lazu o osnovnim dobrim benefitima herbi ,one su stvarno tu i sto je najvaznije vecinom su bezopasne , nisu stetne i prilicno su jeftine .Iz tog razloga nemoguce je dokazati velicinu njihovog dejstva i sve dok je produkt bezopasan i "pozitivan" u odnosu na ljudsko zdravlje to daje odresene ruke kompaniji da napumpa reklame ,svedocenjima i takozvanim medicinskim testovima gde jedna grupa uzima ovo redovno a jedna ne.
Pa naravno da ce redovno uzimanje bilo kakvog produkta prve grupe da rezultira u povecanju hemiskih elemenata koje sadrzi od onih u drugoj grupi koji ne uzimaju nista.
E sad Nacionalni medicinski vodic sadrzi preporucenu dozu sastojaka ili vitamina ,
cisto primera radi Vitamin C ,preporucena doza na dan je 1000 mg ili jedna rastvarajuca tableta ,
ali to uopste ne znaci da ce pet pomorandzi biti ilegalno jer sadrze vise vitamina od preporucene doze .
Drugim recima toliko je malo benefita u herbalnim tabletama ,tako da samo redovno uzimanje ima bilo kakvu svrhu.
Za ljude koji zive u velikom gradu i koji nemaju puno vremena da posvete pripremi svoje hrane ovo je lak nacin
na koji ce bar redovno uzimati stvari koje bi inace zanemarili .
To su isti oni ljudi koji umesto svezeg voca uzimaju vitamine u obliku tableta ,
Jos pre osam godina je dokazano da su vitamini u vocu mnogo bolji za ljudsko telo ,
od vitamina u obliku tableta iste vrednosti .

Na zalost radi se o socijalnom problemu ,
U bogatim zemljama i urbanoj okolini  ljudi imaju malo vremena za sebe ,za prodavnice sveze hrane i uopsteno ne provode mnogo vremena kuci osim sto prespavaju i uglavnom se hrane u restoranima koji su ovih dana jeftiniji od kucnog spremanja hrane.

A u siromasnim zemljama gde ljudi zive u neimastini i nemaju redovnog dostupa svezoj hrani (najcesce u grupi studenata i penzionera )za njih je ovo najeftinije resenje sa kojim zadovoljavaju osnovne potrebe.
Secam se da je 80-tim je bio popularan "Oligovit " 10 vitamina ,10 minerala, isti princip .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
Ma, Alex... ovo je najobicniji proetinski sejk sa dodatim vestackim vitaminima...
Nista posebno...

Ako hoces tako da se hranis, jednostavnije je da odes u prodavnicu i kupis cist prasak... ne ovo sto pitaj boga ko pravi i od cega... plus ces istu stvar platiti 4-5 puta jeftinije...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Verujem ti ,Ja sam ceo za to ,nista dok ne napravis sam .

Ipak ovo je vise vezano uz mogucnost zarade slafovanjem produkta ,

Meni izgledaju kao dileri u vrticu koji uce kako da diluju drogu .

Hvali produkt koji imas ,a ako prodas dovoljno veliku kolicinu tvoj procenat ce biti besplatan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:19:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.