Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 13:46:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hendikepirani  (Pročitano 9517 puta)
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 378
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson xperia
Pozdrav i od mene...
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 10:36:43 od Sky Seeker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Vec sam ovo pisao i ponovicu. Mnogi ljudi bi se ponashali znatno drugachije, ali ne znaju kako. Naprosto, treba ih edukovati.
Lichno sam imao priliku da nauchim, pa i da prenesem drugima, medjutim to bi trebalo raditi na svakom koraku.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
voleo bih da pricam sa onima koji zele da razumeju a nemogu ...Pozz ljudi  Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 12:37:04 od icower »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Da ne bi vrtili adresu sajta, sto je protivno pravilima sajta, o tome kako mozete pomoci Ivanu i njegovoj porodici mozete da procitate ovde

http://forum.burek.com/index.php/topic,325772.msg6050081.html#msg6050081

Wink

A, sad da se vratimo na temu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Многе стамбене и јавне зграде уопште немају рампу за инвалиде у колицима.
То је неопростив безобразлук, поготово кад је реч о новоизграђеним објектима, у које се улази преко низа степеника, што је непогодно и за мајке са децом у колицима и за старије и немоћне.
Друго, теретни лифтови, у које могу да стану колица са пратиоцем, реткост су и у вишеспратницама.

Све се врти око новца, а хуманост и основна логика су отишли у вражју матер.

Мој друг има мултиплекс склерозу и живео је на четвртом спрату у згради без лифта. Можете да замислите како се осећао!
Сада су успели да замене стан за приземље, захваљујући доброј вољи комшије који му је уступио свој стан.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 11:19:11 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
moja greska sorry ...skinuo sam adresu...
ocekujem pitanja pozzz Ivan Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
@icower video si sta smo pisali ... sta mislis kako je "normalno" odreagovati u takvim situacijama ??

Bas me to interesuje Smile I opet dolazi do onoga da li ti ocekujes da neko pridje da ti pomogne ili ces pomoc traziti sam ....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Osobu prvo treba pitati da li joj je potrebna pomoc. Osobe sa hendikepom bi trebalo shto vishe radnji da obavljaju samostalno. Radoznalo dete upoznati sa osobom i objasniti mu situaciju. Nikom nije potrebno sazhaljenje.
Osobi koja ne vidi uzeti ruku prilikom rukovanja. Sa osobom koja ne chuje razgovarati licem u lice normalnim tempom. Pri razgovoru sa osobom koja se sluzhi kolicima, spustiti se na njen nivo ochiju da vas ne bi gledala odozdo.
To je to u kratkim crtama ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
evo jedan moj dozivljaj pre 2 god setam ulicom basan na sebe oko nekih bezveze stvari i vidim zenu na ulici pukla joj kolica u kojoj je voliza stvari sa pijace gledam ljudi prolaze pored nje i niko nista kao pored bandere prolaze...ja prilazim i nudim joj pomoc da joj ja to prebacim kolicima to sam radio i za svuju porodicu zasto ne njoj...ona odbija ...ja zapeo ...ali finim recima i zena nije imala izbora stara je pristaje...ja joj odvozim do ulaza njene zgrade sve...ona je malo zacujena ali naravno zahvaljuje se itd ja to nisam pricao ni svojima ali ta zena dolazi i prica mojima oni su me samo pogledali i nasmejali se :)pre izvesno vreme ta zena meni mase ja isto njoj ali ona meni mase i ja viim dzak pored nje odmah idem ka njoj i kazem joj kako da mi namesti noge da bih prevezao i dzak taj  sve je ok prevozim i to pricamo o svacemu ali dok mi je mahala sada se sesam smejala se isto ljudi su opet prolazili pored nje ona zove mene...sta sam ja to uradio dali sam pravio phioloski pristup prvi put kad sam pomogao?odlucite se svi ljudi nisu isti vi budite ok zbog sebe ne zbog mene...:)POZZ Ivan P.S ako neko ima konkretna pitanja i posle ovoga ok je neka pita Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Vidim da nema pitanja posle moje price o mojim postupcica zato prelazimo na konkretne stvari kako pomoci osobi sa hendikepom...ja naprimer u svojoj zgradi a i nezavisno od toga ako sam u situaciji da trazim pomoc trazicu ali ljudi shatite da neko okrene glavu a neko zadrzi pogled taj ko zadri pogled njega cu pitati,ako neko ima zelju da pomogne osobi sa hendikepom prilikom tog desavanja i uspostavljanje kontakta pitajte samo dali vam je potrebna pomoc najvise ponovite dva do tri puta i nastavite dalje u zavisnosti od odgovora...ako je ne nastavite dalje ako je da ok,prilikom kontakta moze te ga pitai nesto ako zelite za koji tim navija sta cita od knjga koju muziku slusa,ako je neko los i toga ima mada me malo to cudi posto nisam imao toga u zivotu. Moj savet je produzite nevracajuci mu negativnoscu posto je on sebe sam osudio vec a svojim postupkom ili postupcima  samo potvrdjuje to...
Nadam se da me razumete svako ko je zainteresovan jos neka direktno postavi pitanje...koliko mogu pomocicu...Ivan
P.S
Izvinjavam se zbog gramatike i ostalog kucam sa tri prsta i imam 8 razreda skole moram da ucim koliko mogu...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Pictures0024.jpg
(72.62 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 13:46:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.