Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hemijsku u ruke :) ~ Burek grafološki kutak  (Pročitano 277229 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 
Pljevljani,

Karakteristično za prva slova je to što,ma koliko velika,izražena,otvorena bila...jedan njihov dio,nekih 30% je povučen. O je podijeljeno..na dio koji držiš za sebe i dio koji daješ,koji pokazuješ. N je okrenuto licem ka sagovorniku,čak je i malo povijeno,kao da odražava povjerenje medju te dvije osobe,ali rep koji ovo slovo ima je veći od onog što je ''opipljivo''. Dio tebe je povučen i zaštitniči nastrojen prema sebi . Detalji na slovima,tj kukice su onako ovlaš stavljene,bez posebnog značaja. Ono što se tek 'osjeti' su tačke,uzvičnici...tu si jasna,izjave su ti nedvosmislene i završavaš ,šta god radila i kako god to bilo dok traje-prilično sigurno i otvoreno. Kao da želiš da jasno staviš tačku na I ,da se tu više ne bi vraćala.

Ono što se vezuje za ljubav i što se ponavlja (biće ti poznato kad pročitaš) je J,način  na koji ga pišeš.
Oba puta je dugo,nije tjeskobno ali je podijeljeno. Kao da živiš izmedju dvije ljubavi. Kao da se često osvrćeš i da za razliku od nekih drugih stvari,tu nisi raščistila sama sa sobom. Jedan dio pripada još uvijek jednoj tebi velikoj ljubavi,a drugi kao da se nadovezuje..jer iako si htjela da izbjegneš,u mnogo čemu te podsjeća. Po onom što si i u prošloj vezi voljela. Oba J su 'široka',slobodna..i zaklonjena od drugih. ono najljepše zaklanjaš ledjima od drugih očiju. A prostor unutar veze je takav zbog tvoje spremnosti da se prilagodiš i da se promijeniš zarad te osobe. da utičeš na ono što će vas oboje učiniti srećnijima.

Slova imaju tendenciju da se kreću udesno i to je u ovom trenu tvoj prvi polet,ona želja da se pokreneš,a onda vremenom usporavaš jer ipak shvataš da treba malo manje sebe da daješ za posao i čuvaš taj polet za život prije i posle radnog vremena. Kao da postaješ realnija i podvlačiš linije kojih ranije nije bilo.
Slova su i meka,mala..to su tvoji zasebni odnosi sa ljudima,kao svijet za sebe..kao da si obložena sundjerom,nečim mekanim što će da ih umiri  i da im prija kad pričate . Ima povezanosti medju slovima,ali i to samo izmedju par središnjih,a tu su  i posebno izdušena slova-ma koliko ovako društvena bila,prilično je mali broj ljudi kojima stvarno daš da ti pridju...iza tebe i njih su godine i godine gradjenja odnosa..sve ostalo je novo,zanimljivo..ali ni približno bitno kao odnos sa njima. teško ćeš u nekoj skorijoj budućnosti dodati i 2 osobe koje ti  znače poput ovih nekoliko pomenutih. moraće da prodju priličan broj testova
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 16:24:26 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Malo je reci hvala i svaka cast  Smile Smile
Analiza me je dirnula, uspela si da prodres u srz.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 
Nema na čemu,drago mi ja de si zadovoljna   Smile
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 17:03:51 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia C5-00
Па куд пукло, ваљда ће се остане живо...  Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSC06335.JPG
(724.53 KB, 1920x1080)
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 
e odavno se ne nasmijah ovako  Smile

Biće brzo Čoda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
otezavas devojci, sto nisi pisanim slovima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 
To sam rekla što kažu Hrvati tisuću puta,više mogu da kažem iz pisanih slova ...ali Čoda kontrira  Smile Smile

može i ovo,ok je,samo mogu više da vidim iz pisanih pa ako te ne mrzi,okači i to?
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 17:13:32 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia C5-00
Софи ја увек пишем штампано, а и то увек је рецимо хемијска у рукама први пут ове године...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
da, ti samo po diskovima skrabas  Smile

ali ovako necemo nish saznati, sofka reci mu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia C5-00
Онда ништа... Не могу да пишем писано кад немам писани рукопис, како урадити нешто непостојеће  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.