Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 22:24:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Helloween & Gamma Ray u Beogradu!  (Pročitano 8386 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Koncert je bio odlican, ali po obicaju neko je zajebo stvar!!!!! OZVUCENjE na svirci Gamma Ray-a je bilo blago receno tihi uzas!!!!!! Lose da se recima ne moze opisati!! Sama set lista benda je bila odlicna ali mogla se ubacit jos neka pesma iz starih dana, ali nemam zamerki, matori chicha je pokazo kako se to radi. Helloween je odradio poso maximalno, ozvucenje je bilo bolje nego kod prethodnog benda, ne znam kako ali je bilo bolje. Set lista ok, mogli su izbacit king for 1000 years, a umesto toga da opice neku celu iz onog mixa. I za kraj poslastica, raspad sistema, oba benda na bini i piche future world i I want out. Sta reci sem FENOMENALNO. Ukupna ocena koju ovaj koncert dobija od mene na skali od 1 do 10 je 7,5. I to samo zbog prostora u kojem je odrzan a taj prostor nije adekvatno pripremljen, kao na Kreatoru ili Gardijanima ili WASP-u, ili kao na legendarnom koncertu King Diamond-a. Moglo je to mnogo bolje. Ali ko nije bio mnogo je propustio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ljudi nisam bio na koncertu zbog jebenog ispita koji sam jutros radio. Smile
Ko je pevao na tom zajednickom bisu I want out. Jesu se onako skupili po trojica sa obe strane kad su svirali?
I jos nesto, posto nisam bio ni na Blind Guardian  Smile intrresuje me kako oni izvode na koncertu one pesme gde imaju viseslojni vokali? Imaju neki hor? Inace na studijskim albumima to sve peva Hansi, samo mu je glas umnozen(kao Queen).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ljudi nisam bio na koncertu zbog jebenog ispita koji sam jutros radio. Smile
Ko je pevao na tom zajednickom bisu I want out. Jesu se onako skupili po trojica sa obe strane kad su svirali?
I jos nesto, posto nisam bio ni na Blind Guardian  Smile intrresuje me kako oni izvode na koncertu one pesme gde imaju viseslojni vokali? Imaju neki hor? Inace na studijskim albumima to sve peva Hansi, samo mu je glas umnozen(kao Queen).

Obe pesme koje su isle na bis pevala su oba pevaca naizmenicno, ali u I Want Out vise je pevao Kai. Koje pesme Guardiana te konkretno interesuju???? Jer oni su na turneji pojacani sa basistom i klavijaturama, a umnozavanje glasa mu ne treba, za to smo se mi pobrinuli,hehehe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Stani ,pa zar nemaju oni basistu u bendu.Hansi je ranije svirao bas. Valjda imaju basistu jbt. Smile
Pa skoro sve pesme od 3.albuma pa nadalje su te sa horskim pevanjem.
Jesu svirali Majesty? Moju omiljenu.. Smile
Mirror mirror?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Life begins when you accept your fate!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 846
Zastava Kraljevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3 RAZR
@ lionking
Koliko sam cuo,jesu bile obe...
« Poslednja izmena: 20. Nov 2007, 17:58:09 od TheWickerMan »
IP sačuvana
social share
Cmok..Sledeca,cmok...sledeca,cmok...sledeca...
              Zene?Obozavam ih!!!

I'd rather push a Fiat, then drive a VW...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Blind Guardian na turneji imaju basistu i klavijature. Hansi este ranije, i mozda sad svira u studiju ali na turnejama dugo vec vremena su pojacani sa basistom.

Majesty su picili na drugom koncertu, tj u julu, a miror miror se prasi na svakom na bis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 22:24:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.