He he mislili ste da ce te da se otarasite mene tako lako e pa necete... ili mozda hocete ko to zna... :wink: ... No dobro evo dobio sam "jedinstvenu" priliku da se pojavim ovde ali unfortunatly samo na kratko kao sto znate (bar tako mislim da znate) nisam u mogucnosti da izlazim na net bar jos neko vreme ovo vam tipkam u velikoj brzini jer se nalazim kod svog "big boss-a" i ne daj Boze da udje....(da ne bude zabune jer je 01:07 kada ovo tipkam a spominjem big bossa) nalazim se u njegovoj kancelariji do pre pola sata radili smo godisnji popis (koji smo hvala Bogu konacno zavrsili) a on je otisao da nam donese nesto za jelo (izgladneli smo ja i kolega od silnog brojanja i piskarana) tako da sam ugrabio povoljnu priliku da vam se javim pozdravim i kazem da mislim na sve Vas tu da mi nedostajete i da jedva cekam da kupim novi kompijuter i zakacim se na net (ahhhh sama pomisao na kompijuter i net me vraca u zivot i daje mi snagu da nastvim dalje...khm khm sto bi neki sada rekli ala *erem ) e pa da da ne zaboravim jer necu imati drugu priliku, bar ne uskoro, da vam SVIMA CESTITAM NOVU GODINU I BOZICNE PRAZNIKE E PA LJUDI: SRECNA VAM NOVA 2004. GODINA I DA VAM SE ISPUNE SVE ZELJE DA BUDETE DOBROG ZDRAVLJA I DA IMATE MNOGOOOOOOOOOO PARA I JEDNOM RECJU ZELIM VAM SVE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ Svom kumu zelim da cestitam bozic doduse sa zakasnjenjem ali sam mu sms (opet sa danom zakasnjenja) cestitao ... e pa KUME evo i zvanicno ovde SRECAN BOZIC vidim da ima dosta toga novog sve je za pohvalu sto se vizualnog dela foruma tice sto se tema tice ne mogu da govorim o tome jer nisam prisutan ali se nadam da je sve pod kontrolom i da je sve AllRight ovde (sada ne mogu da pregledam svih 13739 poruka ) izvinite jos jednom ako je sve napisano s'brda s'dola ali imam razloga za to evo prilazem i jedan dokaz koji ne ide meni u korist ali da vas podseti od kada nisam na forumu:
[/list:u] !!! Eto toliko od mene ovaj put moram da bezim jer ce gazda uskoro da naidje sa toliko zeljenom hranom za nas izgladnele i iznemogle "mucenike" :wink: !!!!
Ljubi Vas sve cika Killer :wink:
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Pazi se ZETE ne moj da vrdas sa strane i redovno da podnosis izvestaj Ajde sale prijatelju, srecno u novoj godini, pa ako bog da da se skoro opet vidimo, okupimo i proveselimo...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Killeru, zete moj, pa gde si??!! Stalno pitam seju za tebe! Drago mi je da si dobro. Na bureku je za sad sve u redu, mada nam nedostajes. Zelim ti sve najbolje u Novoj Godini, da ti se sve zelje ostvare. I da kupis sebi najbolji komp sto postoji.