Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 01:19:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hellcat mk I Eduard 1/48  (Pročitano 4879 puta)
Pocetnik

maketaski marinac

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola v3r
Udri matori, super je maketa samo tako nastavi . Sa srecom. Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Viva La Serbia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Dakle, taj Eduard i to sa kutijama za mitraljeze, cevi redenici, a i ostali delovi aviona koji se otvaraju i sl. stvarno mami da se tako nesto pravi. Izvanredno! Smile
Samuraju, vec vidim kako ce ova ptica biti ona prava "osmudjena" - oseca se vec ulje za podmazivanje sa mitraljeza Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson C702i
Ma Eduard je zakon...
U poslednje vreme radim dosta njihovih maketa i moram priznati da im je svaka ali slovima svaka maketa pun pogodak i da iako su u pravljenju maketa od skoro bolji su od do sada naj renomiranijih proizvodjaca maketa.Usudjujem se reci da su Eduardove makete Najboljeg sveobuhvatnog kvaliteta od svih koje sam do sada radio...
Ecovani tj metalni delovi su druga prica oni to rade jako dugo i u tome su prica za sebe na prvom mestu su oni pa par mesta prazno pa svi ostali...

Sto se Hellcata tice ide lagano napred ali bas lagano,cesto se iznerviram oko nekih od ovih metalnih delova za ovakve setove treba imati pravi alat,al nabavicemo i to uskoro pa ce ovakvih maketa biti vise  Smile
Sto se prljanja tice naravno da ce biti prljav u mom maniru mada posto imam nameru da se takmicim sa njim potrudicu se da ga realisticnije uradim  Smile
Mislim da cu zapoceti jos jednu maketu ovih dana ali onako iz kutije na brzinu bez preteranog detaljisanja pa onako uz Hellcata za relaksaciju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Eh, blago tebi. Ja sam bukvalno zatrpan poslom, ne mogu ni "Zmajka Z-1"  Smile da zavrsim kojeg sam izmislio za relaksaciju, a kamoli da nastavim one svoje - ali opasno se lozim, tako da kada ovo prodje nastavicu punom parom. "Ovaki kao ja ne dave se lako" Smile

Sa znatizeljom ocekujem nastavak, koliko god polagan bio, kao i tu drugu maketu "usput" - osecam da ces da je razbijes samo tako, a mi pocetnici cemo da blenemo i ucimo. Odlicno! Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson C702i
Nemam ni ja vremena al... Rade mi se makete pa ne mogu da odolim...
Ta koju cu ovih dana da zapocnem bice sa oznakama naseg vazduhoplovstva,inspirisana fotkama koje je woodpecker odavno postavio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta li ce to biti? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 01:19:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.