Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 01:16:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HDZ-u smeta ćirilica!  (Pročitano 15078 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
O broju Hrvata u NOV ne znam točno ali nek ih je bilo 20 % imamo reći pravo da smo i mi pobjedili.Patizanski pokret je najslabije bija razvijen u Srbiji.

Smile  Smile  Smile Stvarno si kralj...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson G 502
inace trebali ste odmah fino reci 1917 da necete u nju
mi bi dobili svoje istoriske teritorije preko drine i prevlake doduse malo vise nego sto smo imali, vas bi vratili nazad pod austrijance
vi bi danas vec bili u eu po austrijom i jedna od najbogatijih drzava u svjetu mi bi imali ono sto hocemo sto znaci ne bi bilo razloga da pravimo vise nikakve probleme i svi bi srecno zivjeli
eh kralju kako nas zajeba Smile

A ko je pitao hrvatski narod 1917,1918 god.kamo hoće????
Di je održan neki referendum di bi se Hrvati izjasnili di vide svoju budućnost????
Odi u Knin pa reci da li se osjećaš kao kod kuće,pustii sad sela!!!isto važi i za Petrinju,Benkovac,Korenicu itd.itd...
Pa onda reci jesi doma ili ne!!!
 Smile Smile Smile
Ja kad odem u Knin(bio nedavno)uopće ne sliči Kninu od prije 15 god.
Vjeruj mi na riječ!!!
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 12:14:52 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

omnia mea mecum porto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
Zastava Republika Srpska Krajina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k750i
mi bi dobili svoje istoriske teritorije preko drine i prevlake doduse malo vise nego sto smo imali, vas bi vratili nazad pod austrijance
vi bi danas vec bili u eu po austrijom i jedna od najbogatijih drzava u svjetu mi bi imali ono sto hocemo sto znaci ne bi bilo razloga da pravimo vise nikakve probleme i svi bi srecno zivjeli

Di je održan neki referendum di bi se Hrvati izjasnili di vide svoju budućnost????
Odi u Knin pa reci da li se osjećaš kao kod kuće,pustii sad sela!!!isto važi i za Petrinju,Benkovac,Korenicu itd.itd...
 Smile Smile Smile
Vjeruj mi na riječ!!!

pa da vas srbi tada nisu spasili vas ne bi ni bilo.
srbi su posle solunskog fronta isli u istru,sloveniju i koje kuda da vam pomognu jer ste se vi okrenuli od austrougarske cim je izgubila i trazili ste pomoc od srbije.

a knin nije onaj od pre 15 godina zato sto ste ga granatirali i proterali srpsko stanovinstvo.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 12:41:49 od mitoman »
IP sačuvana
social share
dum spiro,spero.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson G 502

Smile Smile Smile
Vjeruj mi na riječ!!!

pa da vas srbi tada nisu spasili vas ne bi ni bilo.
srbi su posle solunskog fronta isli u istru,sloveniju i koje kuda da vam pomognu jer ste se vi okrenuli od austrougarske cim je izgubila i trazili ste pomoc od srbije.

a knin nije onaj od pre 15 godina zato sto ste ga granatirali i proterali srpsko stanovinstvo.

Kakvu pomoć???
Srbi su dolazili u Hrvatsku bježeći od Turka!!!
A što se tiče granatiranja,tu ste prvaci svijeta..
Mi vam nismo ni do koljena!!!!
Pogledaj kako izgledaju gradovi koje ste vi granatirali,a pogledaj kako to izgleda poslije našeg granatiranja!!!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

omnia mea mecum porto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k750i
pa posto nisi ucio 'povjest' logicno je da ne znas.
a i za granatiranje...propaganda je ucinila svoje.
IP sačuvana
social share
dum spiro,spero.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson G 502
pa posto nisi ucio 'povjest' logicno je da ne znas.
a i za granatiranje...propaganda je ucinila svoje.

Koju povijest!!!Srpsku!!!
Što se tiče granatiranja samo okači slike kako je izgledao Vukovara,a kako Knin poslije granatiranja!!!!
Ako nemaš,javi ja ću ih okačiti!!!
 Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 13:02:38 od čmelka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Možda ste zaboravili da su veliki dio NOV činili Hrvati a i Srbi iz Hrvatske.Najmanje Srba iz Srbije.
U pravu si srbi iz hrvatske i hrvati su napravili Uzicku Republiku kako sam samo to mogao da smetnem s'uma! Smile Srbi iz Srbije su samo bili cetnici svi do jednog nije tu bilo titovih partizana sve go cetnik i koljac citao sam ja to u udzbeniku iz povijesti nove drzave 'rvatske! tamo isto pise da je bilo logora za sistematsko istrebljivanje hrvatske nacionalnosti njih 700.000 je ubijeno ako se ne varam i neke kraske jame se pominju, rudnici i radni logori Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

omnia mea mecum porto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k750i
ocigledno je da si ucio vasu izmisljenu povjest...mada bolje bi ti bilo da si to vreme utrosio na citanje bajki hansa kristijana andersena ili brace grim...dobre su i jedne i druge.
pa ti mozes da okacis bilo koje rusevine i da kazes da su to velikosrpski agresori,cetnici napravili...uostalom tako radite vec godinama,sto hrt,sto ostale televizije...
IP sačuvana
social share
dum spiro,spero.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Onaj čovjek u Valjevu je Stjepan Filipović iz Opuzena.Hrvatski Sabor nikad nije potvrdija ujedinjenje 1918.Glavni borac za ujedinjenje sa naše strane bija je Svetozar Pribićević.On je i vdija delegaciju u Beograd.On je i bija tvorac Adrese.Koliko je trajala Užička republika i kako je završila.Gdje je tito pobjega poslje toga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Koliko je trajala Užička republika i kako je završila.Gdje je tito pobjega poslje toga?
Pitanje nije bilo koliko je trajala vec ko je stvorio i na cijem tlu, po tebi su to 'rvati, zavrsila se raspadom pod naletom jakih Nemackih snaga to je bar jasno kasnije je vas titek presao sa partizanima iz srbije inace hrvatske nacionalnosti kako ti rece u Bosnu!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 01:16:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.