Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 00:29:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Пита Дане да ли сте за Хексбол турнире, први би се одржао следећег викенда?
Да
22.2%  (16)
Не
13.9%  (10)
Ако Дане покаже тело
63.9%  (46)
Ukupno glasova: 72
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Haxball  (Pročitano 481409 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
Ali zato jedni su Sumadinci !  Smile Smile

+1  Smile Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
Тај који је ушао је ђофреза  Smile Играли смо он, ја и огњен91  после  Smile

Dobri ste bili, mnogo bolji nego sa Kristijanom Ronaldom. On mene dobio 3 partije 1 na 1 a ja to nikad nisam igrao i lepo mu kazem da okupi ekipu za 3 na 3 ili makar 2 na 2, jer imam saigrace s kojima sam navikao da igram i da je to skroz drugacije (mada cu ga peglati i 1 na 1 uskoro, tu zadnju me jedva dobio). Dalje si video i sam, jebiga, dobili smo vas iako sam ja bio nikad gori (u odbrani, naravno). A najjace je bilo kad je Ognjen napisao Ronaldu da ne kenja vise i da je dao mozda 3 gola za svo vreme, hahaha Smile Zabio je i 4-5 autogolova, laganeze... A meni je jos pisao na chatu i da je profi, da odavno igra... a ja vam dao link, pokupio bas od ovog Calavere sto igra sa mnom Smile

Moze i sutra nesto slicno, bilo je dobro skroz. Cak bi mozda mogli da probamo i 5 na 5 na velikom terenu, ako ima neko sa bas dobrim internetom pa da moze da izgura 10 ljudi.

Значи Дане је труба а овамо се фали да је најбољи а када губи увек му лагује  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Auuu do sad sam igrao. Odo da spavam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Тај који је ушао је ђофреза  Smile Играли смо он, ја и огњен91  после  Smile

Dobri ste bili, mnogo bolji nego sa Kristijanom Ronaldom. On mene dobio 3 partije 1 na 1 a ja to nikad nisam igrao i lepo mu kazem da okupi ekipu za 3 na 3 ili makar 2 na 2, jer imam saigrace s kojima sam navikao da igram i da je to skroz drugacije (mada cu ga peglati i 1 na 1 uskoro, tu zadnju me jedva dobio). Dalje si video i sam, jebiga, dobili smo vas iako sam ja bio nikad gori (u odbrani, naravno). A najjace je bilo kad je Ognjen napisao Ronaldu da ne kenja vise i da je dao mozda 3 gola za svo vreme, hahaha Smile Zabio je i 4-5 autogolova, laganeze... A meni je jos pisao na chatu i da je profi, da odavno igra... a ja vam dao link, pokupio bas od ovog Calavere sto igra sa mnom Smile

Moze i sutra nesto slicno, bilo je dobro skroz. Cak bi mozda mogli da probamo i 5 na 5 na velikom terenu, ako ima neko sa bas dobrim internetom pa da moze da izgura 10 ljudi.

Mozes da kenjas koliko hoces i da se pravdas,samo tako nastavi pa i sa 30 godina neces imati postovanje ni od koga  Smile

Cinjenica je da ja igram dobro,a ti lazi koliko hoces.Niko te nista nije pitao za nase utakmice 1 na 1,pa cak te nisam ni ja prozivao jer realno pojma nemas.Jedva dobio zadnju?Odigrali smo jedno 10-tak partija u prvih nekoliko sam te sa zajebavanjem dobio po 5:0,5:1...Pa si onda nesto zadnju kao stisnuo malo i dobio sam te 5:3 s tim da se ni u jednom trenutku moje vodjstvo nije dovelo u pitanje...Tako da nemoj da kenjas,tvoj postupak je meni apsolutno jasan;Kao i u pravom zivotu,znas da si veliko nista iako ti niko nije ni rec rekao na tu temu i onda pokusavas da dobijes naklonost okoline misleci da ces tada postati nesto...Ali ne Falzone,prvo moras da regulises tu svoju nesigurnost...
Evo ti procitaj malo o tome ovde:http://www.oskosta.org/psihologija.html

Druga stvar,Ognjene ja ti se duboko i iskreno izvinjavam sto sam kenjao,ali takav sam kada gubim u svemu + kada jos ne slusas.Realno nemas pojma da igras ovo,REALNO.Ali manje vise to,kada vidis da napred nisi ni za ku*ac da samo smetas,onda ostani nazad i igraj kako treba,a ne ko onaj zadnji gol sto smo primili,nadoknadu smo igrali jedno 5 minuta sigurno i ti stojis brate,boli te kurac reakcija nula lik sa pola terena da gol.

A ti Falzone jos jednom ponavljam,kurci se koliko hoces realnost je ta da smo Bass i ja igrali sami protiv vas trojice +/- Ognjen zbog kojeg smo primili svaki gol bukvalno i koji nije mogao nikako da nam pomogne da razbijemo vas bunker.

Tako da sledeci put kad hocete da igrate javite se zvacemo naseg treceg uigranog coveka JuventusLandiu i onda cemo pikati  Smile

P.S.

Nisam dao 3-4 gola,to sam glup covek moze da da,ja jesam arogantan to ne trebas ti da mi kenjas,ali da sam dao najvise golova i igrao kako svako treba da igra-agresivno...Jesam!
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.10
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Реално...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Sagem xg6
Dane, ajde malo iskuliraj. I tamo na chatu moras biti normalan a ne da se gubis stalno, nije to dobro za zivce kad si mlad.

Inace, igrali smo 3 na 3 i rezultat je bio 5:3 za mene i dva pajtosa (zapravo 5:2 uz jednu neresenu koja nije ni zavrsena, mada smo taj gol dali nesto poluregularno pa je racunato da smo izgubili). Posle, kad je Dane izasao a usao neko sa islandskim ili tako nekim nadimkom, dobili su nas 2:1 uz dobar kvalitet fudbala.

Za one koji kontaju ovo kao igru, bila je dobra zajebancija.

Smile

'Bem ti, onakav bunker u zivotu vid'o nisam.  Smile
Dobra seva bila.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung i5700 + D880
...

Ti si car, REALNO. Smile Treb'o bi' sad da te drkam jer si realno klinac ali nije mi to zanimljivo, jebiga. Odigrali smo jedva 3-4 partije 1 na 1 jer si kao gledao Hrvatska - Ceska zbog kladionice, i to sam te molio da me poducis jer si najbolji igrac na svetu. Jos sam rekao ovim mojima da igramo sa zajebanim igracima i da cete nas verovatno karati, kad ono kurcina - Dane se pogubio. A to sto pricas kako ste igrali 2 na 3 ne razumem - ovamo si me dobio "10 partija po 5:0 5:1", sto znaci da nemam pojma i da ste igrali 2 na 2, ti i Bass protiv ove moje dvojice Smile A o tome koliko si dobar jasno govori i to da su nas sa Djofrezom umesto tebe dobili 2:1 u partijama Smile

Za 1 na 1 cu da ti se javim kad budem odigrao jos malo a 3 na 3 moze opet veceras posle pola 11. Naravno, mogu i neka druga trojica, nebitno skroz, samo da se pegla.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.3
Ako ne odem na fudbal veceras, jebali ste jeza oko pola 11. Meni samo dajte Mocu Vukotica u ekipu i ne bojim se ni Mesija, Ronalda i Bassnectara zajedno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Њтф је Моца?! Ја бих рекао Диас, ал нешто не памтим да тај игра ово Smile

Иначи можда вам се придружим вечерас, прииграло ми се, само сам испао из фазона.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 00:29:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.