Moje lice je kvalitetno i nikad me ne oda moje lice je vrlo vrijedno i ja mu poznam cijenu cesto mu se divim dok ispred mene hoda Ovakvo se lice rijetko dobiva na dar ono je plod golemog truda mog i mojih roditelja tesko se prlja i nema skupih zelja iza njega sjedim sam u kutu i kuckam malim cekicem po zidu
Posli smo na izlet skupa u subotu ja i Pista srce nam od srece lupa popili smo 3 gemista
Ostavili smo decu zene sobom zeli luk i jeger demizonke opletene sakrili u gepek treger
"Divan dan!" zadere se Pista i pohotno stisne volan otvaram vrata od dvorista na radiju "zeleni maligan"
Meknite se se gorje da se bu videlo Zagorje meknite se se gorje idemo vu Zagorje
Crvena Skoda po bregima juri zavoji ko valcer becki vino nam niz gubec curi Pista i ja smo opet decki
Celi dan smo popevali vesele popevke stare a na vecer parkrali pri krcmi "Kod tuzne bare"
Vani pala vlazna kmica nigde blizu nema hize birtija ko zeravica sad nas vlece k sebi blize
Pista me hudo pogleda i njemu nekaj prijeti neda i njega nekaj sebi vlece nekaj od birtije vece nekaj od pijace jace
Stanica s pogledom na kukuruze bicikl prislonjen uz nabijeljenu topolu u nekoj kancelariji zvoni telefon dijete bi napisalo nebo je njezno plavo po njemu lete oblaci i ptice lisce mi se igra oko nogu dolazi jesen
Zelio bih kupit kucu u Bosutskoj 27a, 2 i 7 proljece kad stigne 23. ozujak, travanj stolicu iznesem na verandu
drvenu u tamnom laku, s naslonom i udubljenjem kakva se jos uvijek nadje u uredima, opcinama proljece kad stigne 23. ozujak, travanj stolicu iznesem na verandu
u cekaonu na prvom peronu gdje crni djavo toci prvi konjak iznad mracnih podnatrulih crnih lica kroz prozor prhne crna tica i veli tada grdi crni stvor never more bolje je da odete prilike su nove ulozi u povijesti dosao je kraj u pola cetiri ujutro sa perona pet radnicka klasa odlazi u raj
pa pa proleteri pa pa
a crni djavo rukavicu skida on pruza ruke grli se sa svima poljubi ruzu baci je u rulju i vikni ah ta nesretna sudbina placam pice svakome tko ostane never more bolje je da odemo prilike su nove ulozi u povijesti dosao je kraj u pola cetiri ujutro sa perona pet radnicka klasa odlazi u raj
reci kak se zoves ti, i odkud ti snaga, da me mozes povesti gore s moga dna.
oci su ti crvene, ruka ti je blaga, kao da su stvorene da ih ljubim ja, a pred vratima skvadra ponovo rola: u-la-u-la-la-le...
dok vani glazba svira, pitaces me tiho znas li gdje si, ne mogu do glasa, ti mi reci, pokazi mi usne budi tko si, ono sto nas plasi to su djavli od papira, tvoja me ruka dira.
ali da otkrijemo sjaj sto dodir nosi, moracemo sresti dan kad bude vise mira, jer na vratima stoji skvadra i urla...
podjimo na selo, na selo, podjimo na selo, tamo jos ima mira, na selo, u peci je zar, na prozoru rosa, pustimo da svijetlo postane vosak, u peci je zar, na celima znoj, a po poljima juri vjetar i urla...
"Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu vecine." - Beket "Uz velikog coveka cesto idu i velike greske." - Man "Prava pravda je savest." - Igo
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.