Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:36:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hattrick  (Pročitano 118224 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung 
u piydu mater.... 

zaboravi da promenim tim za kup utakmicu...  Smile

upravo mi povrediše najbolje krilo  Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 13:21:41 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
I ja. Promenio sam u 12:31 i nije mi prihvatio.
Vodim već 4-0, ali mi se ne sviđa što sam izveo prvi sastav.
Samo da se niko ne povredi.
Evo povredio se protivnički igrač. Nadam se da neće moj neki... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung 
u poluvremenu

-  2 iznešena sa terena

a jedan hramlje    Smiley 1

IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Dominus et Deus - Forza Rossoneri

Екипа Dominus данас очигледно карте баца на контранапад, уздајући се у свој таленат.Судећи по играчима на терену екипа Rosonerri ће се очигледно концентрисати на нападе кроз средину.Taca Nikitović се утопио у блатњав терен тако да не видимо ништа од његове уобичајене грациозности.У 20-ом минуту екипа Rosonerri успела је себи да обезбеди предност од 0 - 1, након што је Thije Onland, иначе познат као "артиљерац", топовским ударцем савладао противничког голмана, који највероватније није ни схватио да је то што поред њега пролеће - да, да, младићу, то је лопта.Навијачи су постали врло нервозни када је Dario Cassano из екипе Rosonerri, кроз шуму ногу одбрамбених играча у шеснаестерцу, примио лопту у 26-ом минуту и проследио је поред противничког голмана, сада је 0 - 2.Играчи тима Rosonerri се повлаче на своју половину терена и ту чекају противника.Ево акције и продора по левој страни, којим Thije Onland успева да приђе сасвим близу шеснаестерцу и он постиже гол у 31. минуту. Резултат је 0 - 3.Magnus Mouritsen је показао сву своју борбеност на терену и киша му ни мало није сметала.У току је био 35-и минут утакмице када је Mario Llaneza успео да се пробије по десној страни, и на запрепаштење домаћих навијача постигне гол. Екипа Rosonerri стигла је до предности од 0 - 4.Екипа Dominus морала је да изврши принудну измену у 36. минуту. Jovo Lončar храмљући је напустио терен. Уместо њега у игри је Ljubinko Bajkić.Чини се да је у екипи Dominus дошло до мале пометње приликом позиционирања, ниво организације им је пао на просечан.Навијачи су постали врло нервозни када је Mario Llaneza из екипе Rosonerri, кроз шуму ногу одбрамбених играча у шеснаестерцу, примио лопту у 39-ом минуту и проследио је поред противничког голмана, сада је 0 - 5.Mladen Avramović из екипе Dominus добио је жути картон, након што је шутнуо лопту после звиждука судије. Смири се дечко.Хммм, екипа Dominus делује смешно на терену. Дошло је до забуне у њиховим редовима, ниво организације је пао на слаб. Не зна се шта ко овде ради.Резултат на полувремену гласи: 0 - 5.Екипа Rosonerri доминира у данашњој утакмици. У њиховом поседу лопта је била чак 83 %.

На полувремену играчи екипе Dominus поново су обрадили тему организације игре на терену ниво је сада просечан. Након 65 минута игре комбинација на средини терена, лопту добија Mario Llaneza и лако повећава предност екипе Rosonerri на 0 - 6. Опа, то је његов трећи гол данас - Mario Llaneza = хет-трик. У 76. минуту, Mario Llaneza из Rosonerri протрчао је кроз централну одбрану и распалио по лопти која је полетела као топовско ђуле, постављајући резултат на 0 - 7. Навијачи су постали врло нервозни када је Peter Falkborg из екипе Rosonerri, кроз шуму ногу одбрамбених играча у шеснаестерцу, примио лопту у 83-ом минуту и проследио је поред противничког голмана, сада је 0 - 8. У 87. минуту, Dario Cassano из Rosonerri протрчао је кроз централну одбрану и распалио по лопти која је полетела као топовско ђуле, постављајући резултат на 0 - 9. У 88-ом минуту екипа Rosonerri успела је да повећа предност на 0 - 10 након напада по десној страни после очигледне грешке одбране. Гол је постигао Gianluca De Capitani. Четрдесетпет минута апсолутне доминације екипе Rosonerri, са импресивних 82 % поседа лопте.

Без сумње je Vladimir Rašović био најбољи актер у тиму Dominus. Насупрот свом саиграчу, Mladen Avramović је дефинитивно подбацио. Magnus Mouritsen је најважнији играч којег је екипа Rosonerri данас имала. У сваком случају, Borivoje Drenovac је данас имао катастрофалан учинак. Крајњи резултат је 0 - 10.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 14:41:17 od AlenNS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i
e u qrac... povredi mi se najbolji vezni... bojim se za njega, ima 31 godinu, sto znaci da ce biti mnogo vremena van stroja... uhhh
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Trebaće mu dosta vremana da se oporavi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Carpe diem

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia 3230
A bre Alene ,pa izvedoh 3 tim da igra protiv tebe ,a ti se ovamo hvalis sa rezultatom.  cccc

Kao dasi MAn UTd pobedio.

svaka cast!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Jel tvoj Dominus et Deus?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Carpe diem

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia 3230
Jeste,poceo sam prosle nedelje .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Zezaš? Smile
Ne mogu da verujem.
Koja verovatnoća.
Popizdeo sam.
U 12:31 sam postavio tim i nije mi prihvatio i izveo je standardnu postavu.
I sa drugim timom bih verovatno dobio sa istim rezultatom, ali mi je krivo što mi je jedan štoper izgubio trening.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:36:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.